Mutivitamines

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een goede multivitamine?

Multivitamines zijn de basis waarmee een goede gezondheid kan worden ondersteund. Een goede multivitamine bevat de belangrijkste vitamines, maar ook mineralen en sporenelementen. 

5 soorten multivitamines: goede basis voor de gezondheid

Multivitamine is een standaard en mildste multivitamine in ons assortiment. Het bevat de belangrijkste vitamines in een milde, maar juiste dosering. Met 1 softgel krijgt u dagelijks uw referentie-inname (RI) vitamines binnen, waaronder B-vitamines, vitamine C en verschillende mineralen en sporenelementen.

Multivitamine Natuurlijk bevat het complete pakket aan vitamines, mineralen en sporenelementen en is van het kwalitatief hoogstaande merk Orgenetics®. Orgenetics maakt gebruik van een gepatenteerd extractieproces, gebaseerd op zuiver water. Hierdoor wordt een ​​geconcentreerde en gestandaardiseerde vorm van natuurlijke vitamines verkregen uit verschillende soorten fruit en groente (waaronder annatto, kerriebladeren, guave, heilig basilicum, citroen en natuurlijke amla). Door dit milieuvriendelijke proces blijven ook de andere waardevolle stoffen van de planten en vruchten behouden.

De Multivitamine Plus-capsules bevatten maar liefst 44 verschillende vitamines, mineralen, kruiden en andere actieve stoffen in relatief grote hoeveelheden. Het verschil met de ‘gewone’ multivitamine is dat Multivitamine Plus meer inhoudsstoffen bevat en dat er nog meer goede stoffen aan zijn toegevoegd, zoals spirulina, chlorella en alfalfasapconcentraat. 

Liposomale Multivitamine bevat 20 verschillende vitamines en mineralen. De uitgebalanceerde samenstelling van dit supplement zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen goed met elkaar samenwerken. Op die manier versterken ze elkaar (1 + 1 = 3). Door transport middels vetachtige bolletjes (liposomen) heeft deze multivitamine de allerhoogste opneembaarheid in de lichaamscellen. Onze Liposomale Multivitamine bevat enkel pure natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen.

Super Multivitamine: ons meest complete formule

Super Multivitamine is de beste multivitamineformule die we u kunnen bieden! Deze complete multivitaminenmix bevat mineralen van het hoogwaardige merk Albion TRAACS®. Super Multivitamine is vervaardigd met een groente- en fruitmengsel uit natuurlijke teelt dat onder meer bloemkool, spinazie, wortel, kers en aardbei omvat. Ook is een speciaal spectrum aan antioxidanten en kruiden toegevoegd, waaronder alfaliponzuur, CoQ10, luteïne, resveratrol, kurkuma, druivenpit en lycopeen. 1 Tablet per dag is voldoende.

Wilt u nog meer informatie over multivitamines?

Hier kunt u lezen aan welke criteria een goede multivitamine dient te voldoen.

Contact met Vitaminesperpost.nl?

Als u vragen heeft over (multi)vitamines of andere voedingssupplementen of als u andere vragen heeft, kunt u ons tijdens kantooruren bellen op nummer +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief). U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier.