Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Prostaat

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Prostaat

Wat is een prostaat?

De prostaat is een klier, ongeveer zo groot als een walnoot, die vlak onder de blaas om de plasbuis heen is ingenesteld. Hoewel de prostaat betrokken is bij seks, speelt deze geen rol bij de seksualiteit van de man maar wel bij de voortplanting. Sperma komt namelijk éérst in de prostaat terecht voordat het via de urinebuis het lichaam verlaat. De prostaat voegt basisvocht toe aan het sperma. Dit vocht beschermt de individuele spermacellen tegen de zure omgeving van de vagina, waardoor de kans op een succesvolle bevruchting toeneemt.

De grootte van de prostaat

Naarmate mannen ouder worden, neemt de omvang van de prostaat toe. Dit is een natuurlijk proces en geen reden tot zorg. Het proces begint al in de puberteit en gaat het hele leven door. De meeste mannen merken hier pas rond hun 45ste iets van. Meestal doordat de frequentie van het toiletbezoek (ook in de nacht) toeneemt.

Kruiden die goed zijn voor de prostaat

Moeder natuur bevat planten die goed zijn voor de prostaat. Van zowel zaagpalm (Serenoa repens of saw palmetto) als brandnetel is bekend dat ze bijdragen aan het behoud van een normale prostaatfunctie.

Weetje: de actieve stoffen die de prostaat ondersteunen, zitten in de wortel van de brandnetel. Let dus goed op als u een brandnetel supplement koopt. Supplementen op basis van brandnetelbladeren, hebben geen meerwaarde voor de prostaat.”

Het brandnetelwortel extract van vitaminersperpost.nl is hoog gestandaardiseerd en bevat maar liefst 250 mg brandnetelwortel per capsule. Zaagpalm verkopen we niet apart, maar verwerken we in 2 krachtige kruidencomplexen die goed zijn voor de prostaat: Prostaat Plus en Prostaat Formule. De laatste bevat zaagpalm, pompoenzaadolie en zink. Prostaat Plus bevat dezelfde stoffen als Prostaat Formule met 3 extra ingrediënten, te weten: lycopeen, vitamine B6 en extract van de brandnetelwortel.

Natuurlijke middelen voor een goede prostaatfunctie

Ook binnen de natuurlijke kruidenkunde is veel aandacht voor de prostaat. Kruidenformules die de prostaat ondersteunen, bevatten natuurlijke ingrediënten. Meestal is pompoenpit olie het hoofdbestanddeel, maar dit verschilt per product. Pompoenpit olie kunt u bij ons ook los kopen in de vorm van pompoenpitolie softgels. Elke capsule bevat 320 mg olie van de pompoenzaden. De olie is koudgeperst, waardoor de actieve stoffen optimaal behouden blijven.

Als u overweegt om prostaat supplementen te kopen, is het belangrijk dat u kiest voor kwaliteit. De prostaat supplementen van vitaminersperpost.nl zijn geproduceerd volgens de strenge internationaal erkende kwaliteitsnormen van de GMP of de IFS. Zo weet u zeker dat u alleen kwalitatief hoogstaande prostaatsupplementen koopt.

Contact met Vitaminesperpost.nl?

Als u meer wilt weten over onze prostaat pillen of hulp kunt gebruiken bij het maken van een voor u juiste keuze, kunt u ons tijdens kantooruren bellen op nummer 075-612 12 47 (lokaal tarief). U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier.