Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Menstruatie

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Menstruatie

Natuurlijke supplementen voor ondersteuning bij de menstruatie

Veel vrouwen ervaren ongemakken vlak voor of tijdens de menstruatieperiode. De grieven variëren van een onaangenaam gevoel in buik of rug tot een sombere gemoedstoestand en neerslachtige gevoelens. Elke vrouw ervaart de menstruatie  verschillend. De beste tips voor de één werken niet altijd voor de ander. Gelukkig zijn er natuurlijke middelen, zoals voeding, kruiden en supplementen, die u kunnen helpen om de menstruatieperiode elke maand goed te doorstaan.

In de kruidenkunde en homeopathie wordt al sinds mensenheugenis aandacht besteed aan natuurlijke middelen om ondersteuning bieden bij ongemakken voorafgaand aan en tijdens de menstruatie.

De Vrouw in Evenwicht formule bevat verscheidene kruiden om de gemoedstoestand te ondersteunen, waaronder monnikspeper of Vitex agnus castus. Monnikspeper bevordert een normale en regelmatige menstruatie*.

Hop: we kennen dit kruid uit de bierbrouwerij, maar ook in de kruidenkunde speelt hop een belangrijke rol vanwege haar kalmerende en rustgevende eigenschappen. Daarnaast ondersteunt hop een normale menstruatie*

Maca: deze veelzijdige plant uit Peru wordt ook wel de ginseng van Zuid-Amerika genoemd. Maca draagt bij aan een normale menstruele cyclus*

Saffraan: Goed voor de gemoedstoestand* en goed bij maandelijkse ongemakken van de vrouw*. Twee voordelen voor de prijs van één.

Salvia: geliefd bij vrouwen omdat het fyto-oestrogenen bevat en een normale en regelmatige menstruatie bevordert.* 

Teunisbloem: de olie van de teunisbloem is rijk aan gammalinoleenzuur (GLA). Dit is een omega 6-vetzuur. Vrouwen waarderen teunisbloemolie om diverse redenen. Teunisbloemolie draagt bij aan een normale hormoonhuishouding* en bevordert bovendien een normale menstruatie*

Valeriaan: dit rustgevende kruid is een natuurlijke rustgever* en kan ondersteuning bieden bij stress en bij innerlijke onrust*.

Vitex agnus castus: ondersteunt het lichaam tijdens en rond de menstruele periode: het helpt bij ongemakken rond de menstruatie* en ondersteunt een goede gemoedstoestand*

* Deze gezondheidsclaims zijn in evaluatie bij de EFSA.

Contact met Vitaminesperpost.nl?

Wij hebben verschillende voedingssupplementen waarmee u de perikelen die ontstaan rond de menstruatie kunt verlichten en of kunt ondersteunen. Als u meer informatie wilt of hulp bij het maken van de voor u juiste keuze, kunt u ons tijdens kantooruren bellen op nummer 075-612 12 47 (lokaal tarief) of u kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier.