Terug naar Overzicht

Vrouw in Evenwicht

Voorraad Op voorraad
InhoudVerpakt per 40 capsules
€ 19,95
 • Koop 2 voor € 15,96 per stuk. en bespaar 20%
 • Koop 3 voor € 14,96 per stuk. en bespaar 25%
 • Koop 4 voor € 13,97 per stuk. en bespaar 30%
Je kunt 50 spaarpunten ontvangen voor het schrijven van een review over dit product.
-
+
OF

Productbeschrijving

Vrouw in Evenwicht is de meest complete formule in Nederland voor de vrouw. Het bevat maar liefst 9 natuurlijke stoffen, waaronder monnikspeper (Vitex agnus castus) en rhodiola. Monnikspeper en wild yam worden gebruikt bij overgangsverschijnselen. Rhodiola en saffraan dragen bij aan een goede gemoedstoestand. Daarnaast bieden monnikspeper en saffraan ondersteuning bij ongemakken rondom de menstruatie. De formule van vitaminesperpost.nl bevat uitsluitend hooggedoseerde extracten van de genoemde kruiden en geschikt voor vegetariërs.

 

Kenmerken

 • Uitgebalanceerde natuurlijke formule voor de vrouw
 • 9 stoffen
 • Bevat vitex agnus castus extract:
  - Bij ongemakken rond de menstruatie*
  - Bij overgangsverschijnselen*
 • Bevat rhodiola:
  - Om lekker te slapen*
  - Goed voor de gemoedstoestand*
  - Bij stress*
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Pakket past door de standaard brievenbus
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland

 

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

 

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

 

 

 

Vrouw in Evenwicht

Meer informatie

Wat is Vrouw in Evenwicht?

Het supplement bevat maar liefst 9 natuurlijke stoffen die de gemoedstoestand van de vrouw ondersteunen. De belangrijkste actieve stof is vitex agnus castus.

Wat is monnikspeper of vitex agnus castus?

Vitex agnus castus, ook wel bekend als monnikspeper, is een geliefd kruid in het Middellandse Zeegebied. De blauwpaarse bloemen zijn vooral populair onder vrouwen die ondersteuning willen bij ongemakken rond de menstruatie. Het helpt bij wisselende stemmingen tijdens de menstruatiecyclus en bevordert een normale en regelmatige menstruatie. Vitex agnus castus wordt ook ingezet bij overgangsverschijnselen.

Dong quai

Dong quai wordt ook wel de vrouwelijke ginseng genoemd in de Chinese kruidenkunde. De wortel van de donq quai heeft de vorm van een vrouwenlichaam en wordt door Chinezen ‘engelwortel’ genoemd. De wortel bevat antioxidanten die onze lichaamscellen helpen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Rhodiola

Rhodiola rosea extract heeft een enorm veelzijdige werking. Rhodiola is ‘adaptogeen’, wat inhoudt dat het stimulerend werkt bij vermoeidheid en kalmerend bij rusteloosheid. Het is een krachtige en beschermende antioxidant voor onze lichaamscellen, houdt de geest helder en stimuleert de focus. Daarnaast werkt dit kruid gunstig op onze spijsvertering.

Relora

Relora combineert de extracten van 2 planten die al duizenden jaren worden gebruikt in de traditionele Chinese kruidenleer: Phellodendron amurense en Magnolia officinalis. Het heeft een ontspannend effect en het is een natuurlijke rustgever bij innerlijke onrust. Het maakt niet slaperig, zoals andere rustgevers, maar u kunt het wel gebruiken om lekker te slapen.

Wild yam

Wild yam (Dioscorea villosa) is een klein plantje uit Midden-Amerika. Het wordt al sinds de Azteekse beschavingen door vrouwen en mannen gebruikt. Vrouwen passen het onder meer toe bij overgangsverschijnselen. De wortel van de wilde yam is rijk aan vitaminen en mineralen. Wilde yam bevat onder andere hoge doses vitamine C, B6 en koper.

L-theanine

L-theanine is een aminozuur dat in de groene theeplant (Camellia sinensis) wordt gevonden. Het is verantwoordelijk voor de karakteristieke smaak van groene thee. Gedroogde groene thee bevat 1 tot 2% aan theanine. Het wordt kunstmatig uit de bladeren gehaald en is goed voor ongeveer 50% van het totaal aan aminozuren in thee.

DIM

Diindolylmethaan (DIM) komt van indole-3-carbinol, een natuurlijke stof die wordt gevonden in kruisbloemige groenten. Kruisbloemige groenten zijn koolsoorten zoals bloemkool, broccoli, witte kool, rode kool, boerenkool, chinese kool, paksoi, koolrabi, spruitjes en radijzen.

Saffraan extract

Saffraan, ook wel het 'rode goud' genoemd, heeft een lange geschiedenis als natuurlijk middel met verschillende toepassingen. Het extract van de crocus sativus wordt onder meer ingezet ter ondersteuning voor de gemoedstoestand. Het kan ondersteuning bieden bij stress of stresssituaties en daarnaast kan het extract van dit luxe kruid helpen bij de ongemakken rondom de menstruatie. Bovendien werkt het stimulerend op het libido van man en vrouw.

BioPerine

BioPerine heeft een ondersteunende functie. Wij hebben het extract van zwarte peper toegevoegd voor een optimale opname van bovenstaande extracten.

Waarom Vrouw in Evenwicht kopen bij vitaminesperpost.nl?

Als u zich prikkelbaar voelt rond de menstruatieperiode of de overgang kan Vrouw in Evenwicht u ondersteunen. De unieke kruidenformule Vrouw in Evenwicht die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, is ook geschikt voor vrouwen die lekker willen slapen en die stress en spanning in hun leven ervaren.

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Vrouw in Evenwicht

Inhoud:
40 vegetarische capsules, 30 gram.

 

Ingredïenten per capsule:  
Vitex agnus castus (fruit) (5:1) 200 mg
Dong quai (wortel) (6:1) 100 mg
L-theanine 100 mg
Wild Yam 75 mg
Rhodiola (min.3% rosavins) 50 mg
Relora 50 mg
DIM 30 mg
Saffraan extract 25 mg
BioPerine 3 mg

 

Ingrediënten:
Vitex agnus castus, dong quai, L-theanine, wild yam, rhodiola, relora, DIM, saffraan extract, capsule (cellulose), vulstof (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), bioperine.

 

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) 2 maal daags 1 of 2 capsule(s) innemen, het liefst rond een maaltijd. Luister bij het doseren altijd goed naar uw lichaam. Dosering niet overschrijden.

 

Waarschuwing:
Vermijd gebruik bij zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken in combinatie met middelen die de hersenstofwisseling beïnvloeden. Bij ongewenste slaperigheid dosering verlagen of stoppen.

 

Geschikt voor vegetariërs.

 

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

 

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

 

 

Capsule maat

 

Ervaringen & Reviews

U plaatst een review over: Vrouw in Evenwicht

Hoe waardeert u dit product? *

 
1
2
3
4
5
Productwaardering
Formaat van de capsule
Vandaag net in huis gekregen en ik schrok van het formaat van de capsule
mijn vraag is dan ook mag ik deze open maken en ergens mee mengen?
En mag ik deze slikken met dim plus krijg namelijk last van de stoelgang als ik twee
dim plus capsules in neem vandaar dat ik deze heb besteld. Dus één dim en 1 vrouw in evenwicht
Snel weer in huis trouwens top!

Antwoord: Dank voor uw vraag. De capsules van Vrouw in Evenwicht zijn volgens ons van een gemiddeld formaat. Echter wanneer u het liever wilt openmaken en ergens door heen wilt mengen is dit geen probleem. U kunt het combineren met 1 capsule DIM. Het klopt dat (teveel) DIM bij bepaalde personen op de maag kan slaan, dus wij raden daarom ook aan goed naar uw lichaam te luisteren en eventueel doseringen af en toe aan te passen.
Productwaardering
Review by Linda / 12 juni 2019
Blije huisgenoten
Vrouw in Evenwicht haalt bij mij de scherpe randjes van de stemmingswisselingen rond de menstruatie af.
Productwaardering
Review by Diana / 4 mei 2019
dong quai
ik heb een vraagje over dong quai die er in zit . heb gehoord dat je het niet mag gebruiken bij suikerziekte klopt dat
Antwoord: Dit is ons niet bekend. De goed aangeschreven website WEBMD geeft hier geen melding van.
Productwaardering
Review by sienie / 27 januari 2019
Enorm tevreden
Hi,

Juist 4rde verpakking open gedaan. Ik ben enorm tevreden van dit product! Helpt me bij het slapen en het ondersteund mijn menstruatie. Ik voel en ik zie verbetering elke maand!

Groeten
Productwaardering
Review by Nelin / 20 december 2018
vraag
Is dit product ook goed bij ernstige XXcensuurXX ? of adviseren jullie dan alleen monnikspeper?

Antwoord:
Wij kunnen hier niets over beloven.
De kruiden die wij geselecteerd hebben voor Vrouw in Evenwicht zijn wel speciaal geselecteerd voor de vrouwelijke ongemakken.
Daarnaast hebben wij ook Vrouw Vorm Plus en Overgang Plus.
Het blijft uitproberen. Een formule is natuurlijk wel krachtiger dan alleen Vitex.
Productwaardering
Review by jen / 18 december 2018
Voelt allemaal net wat luchtiger.
Ik neem het nu ruim een maand. Overdag wat minder snel overprikkeld. Voor mijn menstruatie ben ik weer tevreden over hoe ik in mijn vel zit. Voelt allemaal net wat luchtiger.
Productwaardering
Review by Wendy / 18 november 2018
Kan ik dit combineren met 5htp
Goedendag . ik heb een vraagje ik gebruik vrouw in evenwicht ,nu heb ik onlangs 5htp ook van jullie merk in huis ,maar huiver het nog om in te nemen, daarom mijn vraag: Gaat het samen met vrouw in evenwicht ? bij voorbaat dank.
Antwoord: Wij denken dat het een goede aanvulling op dit product kan zijn. Wij adviseren altijd om voorzichtig te beginnen, dus bijvoorbeeld de eerste week 1 capsule 5htp 50 mg per dag.
Productwaardering
Review by paulina / 6 september 2018
Top product!
Ik ben heel erg blij dat een kennis van een goede vriendin mij op dit supplement heeft gewezen.
Ben in een evenwichtige stabiele toestand.
Kortom, geweldig!
Productwaardering
Review by Iris / 20 augustus 2018
60 plus
mag ik dit produkt ook gebruiken als je 60 plus bent .of is het alleen voor vrouwen in de overgang
Antwoord: Ja zeker, dit is voor alle vrouwen die ondersteuning en evenwicht willen in hun lichaam.
Productwaardering
Review by johanna / 6 september 2017
In Balans
Wij kopen hier meerdere produkten en ik vind Vrouw in Evenwicht toch een van de betere. Het is een goede mix van veel kruiden die me goed doen. Voel me een stuk rustiger en ben meer in balans.
Productwaardering
Review by Lynn / 24 maart 2017
Super voor Vrouwen
Prettig dat het supplement door de brievenbus kan!
Ik neem het voor mijn XXcensuurXX. Elk maand voor mijn maandelijkse periode ben prikkelbaar, en ben ik soms heel emotioneel om niets. Ook ben ik af en toe gespannen en een beetje down.
Nu ik deze pillen slik wordt het veel minder en heb ik eindelijk weer een beetje plezier. Slaap beter en ben relaxter. Niet zo gestresst meer.
Productwaardering
Review by Nora / 14 september 2016
Helpt weinig nog
Ik ben vorige week begonnen, voel er nog weinig van. Hoort dit? Misschien dat ik de dosering maar eens moet verhogen?
Productwaardering
Review by Anoniem / 3 juni 2016
Weg opvliegers!
Geweldige formule is dit. Binnen 2 weken waren mijn opvliegers weg. Had dit echt nooit verwacht. De eerste week begon ik met 2 capsules per dag , ik merkt wel een verschil maar bij 3 capsules werd de duur van de opvliegers een stuk korter en minder hevig. Voel me nu een stuk meer ontspannen. De pillen geven je namelijk ook een ontspannend gevoel. Af en toe neem ik zelfs 4 capsules. Echter omdat ze vrij prijzig zijn neem ik er gemiddeld 3 per dag. Ik zou zeker dit product aan vrouwen die in de overgang zijn en last van opvliegers hebben aanbevelen.
Productwaardering
Review by Johanna / 11 maart 2016
Ik krijg meer energie
Een snelle bezorging en aan te bevelen aan een ieder. Betrouwbaar en niet duur.
Vrouw in evenwicht geeft me energie en ontspant Ik neem 2 capsules per dag, meestal in de ochtend.
Productwaardering
Review by Miranda / 18 november 2015
STAPELKORTING
 • 2 stuks: 20% korting
 • 3 stuks: 25% korting
 • 4 stuks: 30% korting
Webshop Keurmerk
Betaal logo's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

Het artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen of
Naar kassa en afrekenen

Het artikel is verwijderd van uw winkelwagen.


Verder winkelen of
Naar kassa en afrekenen