Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Vrouw in Evenwicht

Waardering:
92% of 100
34  Reviews
 • Uitgebalanceerde complete formule voor de vrouw
 • Bevat natuurlijke 8 stoffen
 • Bevat onder meer vitex agnus castus, dong quai, wild yam, rhodiola, DIM
Niet op voorraad
Inhoud
40 capsules
Lente Deal prijs 19,51 Normale prijs 22,95
 • 2 voor 16,07 per stuk en bespaar 30%
 • 3 voor 14,92 per stuk en bespaar 35%
 • 4 voor 13,77 per stuk en bespaar 40%
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

40% KORTING
bij 4 dezelfde producten

35% KORTING
bij 3 dezelfde producten

30% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Bulk & Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Vrouw in Evenwicht is de meest complete formule in Nederland voor de vrouw. Het bevat maar liefst 8 natuurlijke stoffen, waaronder monnikspeper (Vitex agnus castus) en rhodiola. Monnikspeper en wild yam worden gebruikt bij overgangsverschijnselen. Rhodiola en saffraan dragen bij aan een goede geestelijke balans. Daarnaast bieden monnikspeper en saffraan ondersteuning bij ongemakken rondom de menstruatie. De formule van vitaminesperpost.nl bevat uitsluitend hooggedoseerde extracten van de genoemde kruiden en is geschikt voor vegetariërs.

Vrouw in Evenwicht

Kenmerken

 • Uitgebalanceerde natuurlijke formule voor de vrouw
 • 8 stoffen
 • Bevat vitex agnus castus extract:
  - Bij ongemakken rond de menstruatie*
  - Bij overgangsverschijnselen*
 • Bevat rhodiola:
  - Helpt om lekker te slapen*
  - Gunstig voor een goede geestelijke balans*
  - Bij stress*
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Pakket past door de standaard brievenbus
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.


Meer informatie

Wat is Vrouw in Evenwicht?

Het supplement bevat maar liefst 8 natuurlijke stoffen die de gemoedstoestand van de vrouw ondersteunen. De belangrijkste actieve stof is vitex agnus castus.

Wat is monnikspeper of vitex agnus castus?

Vitex agnus castus, ook wel bekend als monnikspeper, is een geliefd kruid in het Middellandse Zeegebied. De blauwpaarse bloemen zijn vooral populair onder vrouwen die ondersteuning willen bij ongemakken rond de menstruatie. Het helpt bij wisselende stemmingen tijdens de menstruatiecyclus en ondersteunt een normale menstruatie. Vitex agnus castus wordt ook ingezet bij overgangsverschijnselen.

Dong quai

Dong quai wordt ook wel de vrouwelijke ginseng genoemd in de Chinese kruidenkunde. De wortel van de donq quai heeft de vorm van een vrouwenlichaam en wordt door Chinezen ‘engelwortel’ genoemd. De wortel bevat antioxidanten die onze lichaamscellen helpen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Rhodiola

Rhodiola rosea extract heeft een enorm veelzijdige werking. Rhodiola is ‘adaptogeen’. Dit houdt in dat het helpt bij vermoeidheid en ontspanning. Het is een krachtige en beschermende antioxidant voor onze lichaamscellen, helpt de geest helder te houden en is goed voor de concentratie. Daarnaast werkt dit kruid gunstig op onze spijsvertering.

Wild yam

Wild yam (Dioscorea villosa) is een klein plantje uit Midden-Amerika. Het wordt al sinds de Azteekse beschavingen door vrouwen en mannen gebruikt. Vrouwen passen het onder meer toe bij overgangsverschijnselen. De wortel van de wilde yam is rijk aan vitaminen en mineralen. Wilde yam bevat onder andere hoge doses vitamine C, B6 en koper.

L-theanine

L-theanine is een aminozuur dat in de groene theeplant (Camellia sinensis) wordt gevonden. Het is verantwoordelijk voor de karakteristieke smaak van groene thee. Gedroogde groene thee bevat 1 tot 2% aan theanine. Het wordt kunstmatig uit de bladeren gehaald en is goed voor ongeveer 50% van het totaal aan aminozuren in thee.

DIM

Diindolylmethaan (DIM) komt van indole-3-carbinol, een natuurlijke stof die wordt gevonden in kruisbloemige groente. Kruisbloemige groente zijn koolsoorten zoals bloemkool, broccoli, witte kool, rode kool, boerenkool, chinese kool, paksoi, koolrabi, spruitjes en radijzen.

Saffraan extract

Saffraan, ook wel het 'rode goud' genoemd, heeft een lange geschiedenis als natuurlijk middel met verschillende toepassingen. Het extract van de crocus sativus wordt onder meer ingezet bij ups en downs. Het kan ondersteuning bieden bij stress of stresssituaties en daarnaast kan het extract van dit luxe kruid helpen bij de ongemakken rondom de menstruatie. Bovendien werkt het goed op het libido van man en vrouw.

BioPerine

BioPerine heeft een ondersteunende functie. Wij hebben het extract van zwarte peper toegevoegd voor een optimale opname van bovenstaande extracten.

Waarom Vrouw in Evenwicht kopen bij vitaminesperpost.nl?

Als u zich prikkelbaar voelt rond de menstruatieperiode of de overgang kan Vrouw in Evenwicht u ondersteunen. De unieke kruidenformule Vrouw in Evenwicht die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, is ook geschikt voor vrouwen die lekker willen slapen en die stress en spanning in hun leven ervaren. Bovendien profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Vrouw in Evenwicht

Inhoud:
40 vegetarische capsules, 32 gram.

Ingredïenten per capsule:  
Vitex agnus castus (fruit) (5:1) 200 mg
Dong quai (min. 1% lingustides) 100 mg
L-theanine 100 mg
Wild Yam (min. 16 % Diosgenine) 75 mg
Rhodiola (min.3% rosavins 1% salidroside) 50 mg
DIM (Diindolylmethaan) 30 mg
Saffraanextract (min. 0,3% safranal) 25 mg
BioPerine 3 mg

Ingrediënten:
Vitex agnus castus, dong quai, l-theanine, wild yam, DIM, saffraan extract, capsule (cellulose), vulstof (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron), zonnebloemolie, zwarte peper extract.

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) 2 maal daags 1 of 2 capsule(s) innemen, het liefst rond een maaltijd. Luister bij het doseren altijd goed naar uw lichaam. Dosering niet overschrijden.

Waarschuwing:
Vermijd gebruik bij zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken in combinatie met middelen die de hersenstofwisseling beïnvloeden. Bij ongewenste slaperigheid dosering verlagen of stoppen.

Geschikt voor vegetariërs.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Capsule maat

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vrouw in Evenwicht
Uw waardering