Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Mission Statement Vitaminesperpost

Wij zijn Vitaminesperpost.nl, een webshop met een breed assortiment aan voedingssupplementen. Het is al sinds 2009 onze missie om kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen tegen een goede prijs aan te bieden. Wij geloven dat natuurlijke producten beter zijn voor de gezondheid. Daarom streven wij ernaar zoveel mogelijk natuurlijke of natuuridentieke ingrediënten te verwerken in onze voedingssupplementen. Bij natuurlijk geteelde producten worden geen pesticiden, herbiciden of fungiciden gebruikt in de teelt. Wij streven ernaar om steeds meer natuurlijk geteelde producten aan te bieden.

Kwaliteit

Bij Vitaminesperpost.nl is uw zorg voor veiligheid onze zorg voor veiligheid. Wij nemen verschillende maatregelen om ervoor te zorgen dat de ingrediënten veilig zijn. Zo worden bijvoorbeeld de ingrediënten altijd getest op onvolkomenheden. Daarnaast helpen diverse systemen en processen ons om de veiligheid van onze producten te waarborgen. 

 

Logo International Food Standard

International Food Standard

Onze producten worden gecapsuleerd volgens de International Food Standard (IFS). Dit is een standaard op het gebied van voedselveiligheid. Een leverancier moet aan verschillende criteria voldoen om een IFS-certificaat te krijgen. Eén van deze criteria is bijvoorbeeld de traceerbaarheid van producten, grondstoffen en verpakkingen.  

 

Logo Bureau KwaliteitszorgBureau van kwaliteitszorg

Vitaminesperpost.nl werkt samen met het Bureau voor Kwaliteitszorg (BK). Dit bureau is onderdeel van Normec Food Care en ondersteunt ons bij het hanteren van de HACCP-protocollen.  

 

Logo Natuur- en Gezondheidsproducten NederlandNPN (Natuur- en Gezondheidsproducten Nederland)

Wij zijn aangesloten bij de brachevereniging Natuur- en Gezondheidsproducten Nederland (NPN). Dit is een vereniging die zich inzet voor een verantwoord aanbod van goede en veilige voedingssupplementen. Bedrijven die lid zijn van de NPN dienen te handelen in overeenstemming met alle van toepassing zijnde wettelijke regelingen en voorschriften, maken verantwoord gebruik van voedselclaims en houden zich aan de HACCP regels

 

Logo GMP KwaliteitsgarantieGMP (Good Manufacturing Practice)

Een deel van onze producten is afkomstig van een A-merk. Dit merk garandeert ons dat de producten voldoen aan de strenge GMP kwaliteitsnormen. GMP staat voor Good Manufacturing Practice, dit is een van de belangrijkste kwaliteitsborgingssystemen in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.

 

Webshop Keurmerk veilig en betrouwbaar

Vitaminesperpost.nl is gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

 

 

Lees hier meer over de kwaliteit van onze producten