Mission Statement Vitaminesperpost.nl

Wij zijn Vitaminesperpost.nl, een webshop met een breed assortiment aan voedingssupplementen. Het is al sinds 2009 onze missie om kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen tegen een goede prijs aan te bieden. Wij geloven dat natuurlijke producten beter zijn voor de gezondheid. Daarom streven wij ernaar zoveel mogelijk natuurlijke of natuuridentieke ingrediënten te verwerken in onze voedingssupplementen. Bij natuurlijk geteelde producten worden geen pesticiden, herbiciden of fungiciden gebruikt in de teelt. Wij streven ernaar om steeds meer natuurlijk geteelde producten aan te bieden.

Kwaliteit

Bij Vitaminesperpost.nl is uw zorg voor veiligheid onze zorg. Wij nemen verschillende maatregelen om ervoor te zorgen dat de ingrediënten veilig zijn. Zo worden de ingrediënten bijvoorbeeld altijd getest op onvolkomenheden. Daarnaast helpen diverse systemen en processen ons om de veiligheid van onze producten te waarborgen.

IFS LogoInternational Food Standard

Dit is een standaard op het gebied van voedselveiligheid. Een leverancier moet aan verschillende criteria voldoen om een IFS-certificaat te krijgen. Eén van deze criteria is bijvoorbeeld de traceerbaarheid van producten, grondstoffen en verpakkingen.

Logo Bureau KwaliteitszorgBureau van kwaliteitszorg

Vitaminesperpost.nl werkt samen met het Bureau voor Kwaliteitszorg (BK). Dit bureau is onderdeel van Normec Food Care en ondersteunt ons bij het hanteren van de HACCP-protocollen.

GMP (Good Manufacturing Practice)

GMP garandeert ons dat de producten voldoen aan de strenge GMP-kwaliteitsnormen. GMP staat voor Good Manufacturing Practice. Dit is een van de belangrijkste kwaliteitsborgingssystemen in de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie.

Webshop Keurmerk veilig en betrouwbaar

Vitaminesperpost.nl is gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

 


Hier vindt u meer informatie over de kwaliteit van onze producten