Libido

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het klimaat lijkt bij te dragen aan een actief libido

Het libido van zowel vrouwen als mannen is afhankelijk van veel verschillende factoren. Leeftijd en gezondheid spelen een rol maar ook of mensen elkaar net of al heel lang kennen, maakt een groot verschil. En ook het klimaat lijkt bij te dragen aan een actief libido. Culturen op warme continenten zoals bijvoorbeeld Zuid-Amerika staan dagelijks bloot aan de alomtegenwoordige broeierigheid. Seksualiteit speelt daar een grote rol in het dagelijkse leven. Het is daarom niet verwonderlijk dat veel planten die een goed libido kunnen ondersteunen juist uit deze contreien komen.

Vrouwen moeten ontspannen zijn voor seks

Voor veel vrouwen is het vooral belangrijk dat de sfeer goed is en dat ze ontspannen en niet gestresst zijn voordat ze aan het minnespel beginnen. Externe factoren als kleine kinderen, opdringerige en bezitterige huisdieren, huiselijke beslommeringen of stress op het werk kunnen eraan bijdragen dat de lustgevoelens minder makkelijk komen boven drijven.

Supplementen voor ondersteuning libido en stemming

Er zijn supplementen die het libido direct ondersteunen* zoals bijvoorbeeld:

Er zijn ook indirecte supplementen die bijdragen aan de juiste en ontspannen stemming* zoals Ashwagandha Premium, Damiana-extract, of Rhodiola Premium.

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Contact met vitaminesperpost.nl?

Wij hebben verschillende voedingssupplementen waarmee u uzelf kunt ondersteunen om in de goede stemming te komen voor het liefdesspel. Als u meer informatie wilt of hulp bij het maken van een voor u juiste keuze, kunt u ons tijdens kantooruren bellen op nummer +31(0)75-612 12 47 (lokaal tarief) of u kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier.