Terug naar Overzicht

DIM Plus

Voorraad Op voorraad
InhoudVerpakt per 60 capsules
€ 16,95
 • Koop 2 voor € 13,56 per stuk. en bespaar 20%
 • Koop 3 voor € 12,71 per stuk. en bespaar 25%
 • Koop 4 voor € 11,87 per stuk. en bespaar 30%
Je kunt 50 spaarpunten ontvangen voor het schrijven van een review over dit product.
-
+
OF

Productbeschrijving

DIM Plus bevat diindolylmethaan (DIM). Diindolylmethaan is een voedingsstof van plantaardige oorsprong die voornamelijk voorkomt in kruisbloemige groenten, waaronder de koolsoorten vallen. DIM Plus bevat naast diindolylmethaan ook nog eens broccoli-extract met 1% sulforafaan. Dat is een krachtige antioxidant die van nature in de plant zit.

 

 

Kenmerken

 • 125 mg DIM per capsule
 • Bevat de stof sulforafaan
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus
 • Volgens ISO 22000-kwaliteitsnormen geproduceerd

 

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding

 

 

DIM Plus

Meer informatie

DIM Plus met sulforafaan

Diindolylmethaan komt van indole-3-carbinol, een natuurlijke stof die wordt gevonden in kruisbloemige groenten. Kruisbloemige groenten zijn koolsoorten zoals bloemkool, broccoli, witte kool, rode kool, boerenkool, chinese kool, paksoi, koolrabi, spruitjes en radijzen. Het is natuurlijk mogelijk deze waardevolle, plantaardige stoffen binnen te krijgen door de groenten koud uit te persen met een slowjuicer, maar voor wie dat teveel werk vindt, of voor wie niet houdt van de smaak van groentesap, biedt vitaminesperpost.nl DIM-capsules waarbij alles comfortabel is in te nemen via het gemak van capsules.

Waarom DIM Plus-capsules kopen bij vitaminesperpost.nl?

De DIM Plus-capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, zijn populair bij sporters en vrouwen. Elk van onze capsules bevat 125 mg diindolylmethaan plus 175 mg broccoli-extract met 1% van het krachtige antioxidant sulforafaan. Voor een betere opname kunt u de DIM Plus-capsules innemen met een rijke, olieachtige stof zoals een visolie- of krillolie-capsule. Ook is het goed te combineren met een van onze mooie en bijzondere koudgeperste plantaardige oliën.

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

DIM Plus 125 mg

Inhoud:
60 capsules, 25 gram.

 

Ingrediënten per capsule:  
DIM (Diindolylmethaan) 125 mg
Broccoli-extract (1% sulforafaan)
175 mgIngrediënten:
DIM, broccoli-extract, capsule (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

 

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) 1 of 2maal daags 1 capsule innemen. Voor een nog betere opname samen met een olieachtige stof innemen, bijvoorbeeld een visoliecapsule.
Dosering niet overschrijden.

 

Geschikt voor vegetariërs.

 

Waarschuwing:
Niet gebruiken bij zwangerschap(wens) of lactatie.

 

Raadpleeg in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

Droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Ervaringen & Reviews

U plaatst een review over: DIM Plus

Hoe waardeert u dit product? *

 
1
2
3
4
5
Productwaardering
Onverwachte invloed
Ik gebruik Dim omdat mijn XXcensuurXX uit balans bleek na onderzoek. De laatste jaren, na het stoppen met de pil voelde ik mij niet zo goed. Ik kan nog niet zeggen dat alles is opgelost. Echter ik ben tevreden over mijn huid nu. Mijn huid is nu rustig. Ik blijf dit product nemen. Over een tijdje probeer ik het op 1 capsule per dag.
Productwaardering
Review by An / 24 november 2018
Vlotte levering
Het is snel opgestuurd, nu nog afwachten wat deze DIM tabletten kunnen doen.
Productwaardering
Review by Syl / 23 november 2018
Vraag
Dit is eigenlijk een vraag, mag je dit innemen als je 17 bent?
Anwoord; Wij raden onze supplementen alleen aan voor 18 jaar plus. En supplementen die invloed kunnen hebben op de hormoonhuishouding 21 jaar.
Productwaardering
Review by Xx / 1 november 2018
Ondersteunt de balans in mijn lichaam
Ik ben de DIM capsules gaan gebruiken op advies van een overgangsdeskundige en ik voel me er goed bij. Het draagt bij aan de balans in mijn lichaam.
Productwaardering
Review by vd Burg / 6 oktober 2018
Onmisbaar product
Erg tevreden over dit product. Ik ben op het spoor gekomen door het boek de Hormoonfactor i.v.m. XXcensuurXX . Ik voel me sinds een half jaar goed in mijn vel. Ik blijf dit product absoluut voorlopig nog wel gebruiken.
Productwaardering
Review by Janet / 4 september 2018
Fijn Product
Fijn product, handige verpakking en ook niet te duur. Gebruik het wegens XXcensuurXX, gebruik het nog maar kort maar denk dat dit goed gaat helpen.
Productwaardering
Review by Claire / 20 augustus 2018
DIM plus
Ik val er niet van af, maar ik neem veel algemene middel voor mijn lichamelijke toestand. Mede dankzij DIM plus heb ik terug een dagelijks stoelgangspatroon. Voor mij dus echt een gezonde hulp!
Productwaardering
Review by Kelly Peeters / 30 juli 2018
Positief
Ik hoorde via Ralph Moorman (De Hormoonfactor) over XXcensuurXX en ben me hierin gaan verdiepen. Ik gebruik DIM nog maar kort, heb al jaren last van XXcensuurXX. Hier voor heb ik al van alles geprobeerd maar het meeste werkt niet of maar tijdelijk (zoals acupunctuur). Meestal 1 à 1,5 week voor mijn menstruatie voel ik mij niet fijn. Ik ben tevreden over de invloed van dit product. Gebruik dit nu enige tijd al. Hopelijk komt hiermee de balans in mijn XXcensuurXX weer terug en voel ik me weer goed in mijn vel.
Productwaardering
Review by Joanne / 8 juli 2018
Goed
Heb het idee dat het wel iets doet, voel me er goed bij.
Productwaardering
Review by Bertina / 11 juni 2018
het helpt!
Na een maand in combinatie met Maca merkte ik dat mijn hormonen meer in balans waren!
Productwaardering
Review by lyna / 24 mei 2018
Top product, goede levering
Dim is een fantastisch goed product om XXcensuurXX aan te pakken.
Ik gebruikte het bij XXcensuurXX rondom de menstruatie en nu gebruik ik het in de pre fase van de overgang.
Los van alles is het volgens mij heel goed om Dim te gebruiken, omdat we door allerlei chemische invloeden ook een onnatuurlijke balans in het lichaam krijgen.
Top product dus.
Heel goed is ook altijd de levering....snel, gemakkelijk door de brievenbus en in handige zakjes.
Productwaardering
Review by Annemieke Spiekman / 21 mei 2018
Voelt goed
Ik voel me goed en vrolijk, alles is meer in balans, ben al jaren aan het tobben met XXcensuurXX en ik voel me echt meer in balans!!!! Ik heb wel 1 opmerking.
Mijn urine is een stuk donkerder, oranje achtig. Ik schrok eerst, tot ik het ging opzoeken. Dat schijnt dus een neveneffect te zijn van dim. Hebben jullie daar ook informatie over? Het is goed om het te vermelden op de verpakking. Want je schrikt. In de loop van de dag word de kleur weer normaal. Het schijnt te maken te hebben dat dim de afvalstoffen uit je lichaam verwijdert. Veel water drinken dus. Mensen van vitamines per post: kunnen jullie dit vermelden op de gebruiksaanwijzing en site?
Antwoord: Dank voor uw aanvulling, wij gaan binnenkort de teksten weer bijwerken en nemen dit uiteraard dan mee.
Productwaardering
Review by Anouk / 15 april 2018
Goed voor mijn huid!
Ontzettend last van XXcensuurXX en sinds het gebruik van DIM plus ben ik tevreden. Nu 1,5 maand later ben ik echt heel blij... echt niet normaal! Waarom wist ik dit niet eerder... twijfel je nog? Zeker proberen!
Productwaardering
Review by Hannah / 13 januari 2018
XXcensuurXX ("vrouwending")
ik ben DIM gaan gebruiken omdat ik een XXcensuurXX ("vrouwending") had . Inmiddels zijn we een jaar verder en het gaat nu goed met mij. Ik persoonlijk denk wel dat dit onder andere komt door DIM.

Toelichting: "vrouwending" bedoelen we iets wat vrouwen kunnen krijgen , echter vanwege de doorgeslagen wetgeving inzake de claims kunnen we dit niet letterlijk benoemen.
Productwaardering
Review by Sonja Bart / 19 december 2017
Overgang
Na lang zoeken ivm de overgang en beland op de site van Jesse v/d Velde..daar veel gelezen en uiteindelijk dim plus besteld...absoluut geen XXcensuurXX borsten meer gehad na +-een maand inname....heel blij met de Dim plus
Productwaardering
Review by Ingrid / 14 augustus 2017
Betere huid
Na 6 weken een rustigere huid. Verder een top service.
Productwaardering
Review by LJM / 20 juni 2017
Stabieler qua emoties.
Ik heb het gaan gebruiken op aanraden van een overgangsconsulente omdat ik last had van XXcensuurXX . Ze dacht dat mijn hormoonbalans niet goed was. Sinds ik ze gebruik ben ik idd (en ook volgens mijn man ;)) een stuk stabieler en gelukkiger. Kortom: ik ga ze nu meteen weer bestellen!
Productwaardering
Review by Kliefje / 19 mei 2017
Heel goed product
Ik ben maanden geleden begonnen met Dim plus omdat ik elke maand een week voor de maandelijkse periode gek werd van XXcensuurXX . Doordat Dim mij in balans brengt is dat gelukkig allemaal voorbij. Het bestellen en het bezorgen ( gewoon via internet en door de brievenbus) gaat elke keer weer fantastisch goed en gemakkelijk:)
Productwaardering
Review by Annemieke / 13 februari 2017
Weer in balans
Na het lezen van het boek de Hormoonfactor ben ik me verdiepen in de stof diindolylmethaan, ook wel DIM genoemd. Het is een stof waar heel veel vrouwen baat bij kunnen hebben. Ik merk zelf na 2 maanden dat ik me meer in balans voel.
Productwaardering
Review by Thea / 22 december 2016
Service is OK
Ik gebruik de DIM capsules pas, ik kan er weinig over vertellen. Service is OK
Productwaardering
Review by Esthertje / 10 december 2016
Wanneer werkt het?
Met het bestellen van dit Dim complex is niets mis, binnen 24 uur had ik het al in huis. Alleen jammer dat het nog niet werkt bij mij.
Antwoord: De meeste supplementen hebben meestal minimaal 1 maand nodig om hun werk te doen. Soms werkt het eerder, soms later, en er zijn ook bepaalde personen die er geen baat bij hebben. U kunt ook de dosering verhogen na 1 maand en daarna kijken of het goede invloed heeft op u. Succes
Productwaardering
Review by Sabina / 23 augustus 2016
Boost voor mijn training
Heerlijk deze pilletjes, ik neem ze al 2 maanden in om extra energie te krijgen voor te sporten. Mijn mannelijkheid is een stuk opgekrikt. Ik ben al 40 plus dus ik kan wel een beetje extra mannelijkheid gebruiken. Ik combineer het met Tongkat ali die ik ook bij vitaminesperpost koop.
Productwaardering
Review by Eric V / 21 juli 2016
Prima produkt
Ik heb al veel supplementen gebruikt voor de symptomen van de menopauze (nachtelijk zweten, opvliegers etc), ze hielpen niet bij mij. Tot ik de Dim tabletten ging bestellen bij vitaminesperpost, dit helpt echt merkbaar mijn waarden in balans te brengen. De meeste symptomen zijn verleden tijd. Ik slaap een stuk beter en voel meer weer goed. Verder ben ik te spreken over de correcte en snelle service. Ik blijf mijn DIM supplement hier bestellen!
Productwaardering
Review by Janneke K. / 3 maart 2016
Voordelige DIM
Dit DIM supplement ben ik gaan kopen omdat het voordelig geprijsd is. Las op het internet bij Jesse van der Velde dat het helpt bij XXcensuurXX. De pillen waren in ieder geval vlot bezorgd.
Productwaardering
Review by Jessica / 24 december 2015
Netjes bezorgd en verpakt
Fantastische DIM tabletten, het is ook goed dat ze er Broccoli bij gedaan hebben voor een betere opname. Alles loopt goed op de website zonder poespas.
Productwaardering
Review by Desiree Verduijn / 17 november 2015
Goed voor mijn huid
Top produkt, het helpt echt, mijn huid is een stuk mooier.
Productwaardering
Review by Skin / 2 september 2015
STAPELKORTING
 • 2 stuks: 20% korting
 • 3 stuks: 25% korting
 • 4 stuks: 30% korting
Webshop Keurmerk
Betaal logo's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

Het artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen of
Naar kassa en afrekenen

Het artikel is verwijderd van uw winkelwagen.


Verder winkelen of
Naar kassa en afrekenen