Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Vijf redenen…

…om voor vitaminesperpost.nl te kiezen

 1. Webshop keurmerk en hoge kwaliteit producten
  Vitaminesperpost.nl is gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk
  Voordelig geprijsd en toch de beste kwaliteit? Vitaminesperpost.nl koopt haar grondstoffen alleen in bij grote en betrouwbare toeleveranciers uit Amerika. Er wordt gebruik gemaakt van de beste en meest verse ingrediënten. De apparatuur en productiemethoden van de bedrijven waar de supplementen worden ingekocht, zijn gelijkwaardig aan die van de farmaceutische industrie. Alle producten hebben uitgebreide en strenge kwaliteitscontroles doorstaan. Hierdoor bezitten een aantal producten die in de webshop worden verkocht het GMP-certificaat (Good Manufacturing Practice).
 2. Hooggedoseerde voedingssupplementen
  De voedingssupplementen van Vitaminesperpost.nl zijn hoog gedoseerd. Dit betekent dat onze producten meestal een hogere dosis van actieve stoffen bevatten dan de gemiddelde andere supplementen. Onder het kopje ‘Samenstelling’ bij een product kunt u de samenstelling en ingrediënten van dat product bekijken en zo zelf vergelijken met andere producten.
 3. Voordelig geprijsd
  Vitaminesperpost.nl kan haar prijs laag houden door grootschalige inkoop bij de leveranciers. Ook omdat we de producten direct aan u leveren, zonder tussenkomst van een winkel, kunnen we onze produkten voordelig prijzen. Zo zijn wij in staat om u hoogwaardige voedingssupplementen aan te bieden tegen een scherpe prijs.
 4. Postpakket past door brievenbus
  Het is vervelend als u na een dag hard werken een briefje in de brievenbus vindt van uw postbode dat u uw pakket kunt ophalen bij het postkantoor. Dat hebben we voor u opgelost. Onze pakketten passen door elke brievenbus die aan de wettelijke standaard maten voldoet. En dat doen de meeste brievenbussen in Nederland. Dit bespaart u tijd en ergernis. Wilt u controleren aan welke eisen uw brievenbus moet voldoen? Kijk dan bij de verzendvoorwaarden. Daar kunt u de afmetingen vinden van een standaard brievenbus, zoals die ook vermeld staan op de website van Postnl.
 5. Gratis bezorging
  Binnen Nederland worden de pakketten gratis bezorgd. Naar het buitenland echter niet. Daarvoor vragen wij een vergoeding. U kunt de tarieven bij de verzendvoorwaarden bekijken.

Nog even op een rijtje:

1. Hoge Kwaliteit

Vitaminesperpost.nl koopt haar grondstoffen in bij betrouwbare leveranciers uit onder andere Amerika. Zij leveren de beste en meest verse ingrediënten.

2. Hoog gedoseerde supplementen

Onze producten zijn hoog gedoseerd. Gemiddeld bevatten de producten hogere doses actieve stoffen dan in reguliere supplementen.

3. Voordelig geprijsd

Wij kunnen de prijs laag houden door grootschalige inkoop bij onze leveranciers. Wij leveren direct aan u zonder tussenkomst van een winkel.

4. Pakketten passen door de brievenbus

De meeste pakketten die wij versturen passen door een reguliere brievenbus. U hoeft er niet voor thuis te blijven.

5. Gratis verzending

Binnen Nederland is de verzending in de meeste gevallen gratis. Verzendingen naar het buitenland zijn niet gratis.