Nagels

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mineralen voor de nagels

Wie graag verzorgd voor de dag wil komen, heeft ook graag handen met mooie nagels. Bij veel mensen scheuren de nagels echter snel. Vaak wordt dan ook de vraag gesteld of mooie nagels samenhangen met bepaalde vitamines. Er zijn in ieder geval twee mineralen waarvan met zekerheid is vastgesteld dat ze een rol spelen bij het behoud van mooie nagels, namelijk selenium en zink. Beide stoffen kunnen we via onze voeding of middels een voedingssupplement binnenkrijgen. En het voordeel is: zowel zink als selenium doen nog veel meer voor ons dan alleen het behoud van gezonde nagels.

  • Zink:
    - Zink picolinaat
    - Zink bisglycinaat
  • Selenium

En daarnaast verkopen we nog twee supplementen die zijn samengesteld met een speciale formule om de huid, het haar en de nagels te ondersteunen:

Voedingssupplementen voor de nagels

Er zijn twee beproefde, plantaardige supplementen die bijdragen aan mooie, sterke nagels:

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Contact en advies?

Als u behoefte hebt aan steun of advies over supplementen waarmee u de conditie van uw nagels kunt ondersteunen, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met een van onze specialisten. Zij staan u tijdens kantooruren graag te woord via telefoonnummer: +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief) of via het contactformulier. Bij vitaminesperpost.nl profiteert u bovendien altijd van gratis verzending binnen Nederland.