Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Multivitamine

Multivitamine-supplementen bevatten veel verschillende vitamines en mineralen, soms naast andere ingrediënten. Over het algemeen bevatten multivitamines alle dertien vitamines: A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B11, B12, C, D, E en K en de belangrijkste mineralen. Met een multivitamine weet u zeker dat u dagelijks alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Onder de producten vindt u meer informatie.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een goede multivitamine?

Er zijn ontzettend veel multivitamines, maar hoe herkent u een goede kwaliteit? Wij vertellen u graag waar u op moet letten als u een multivitamine koopt. Er bevindt zich helaas ook veel kaf tussen het koren, zelfs bij de populaire merken. Belangrijk is in ieder geval dat het supplement vitamines en mineralen bevat met een hoge biologische beschikbaarheid. Oftewel, stoffen die goed door het lichaam worden opgenomen. Stel uzelf daarom de volgende vragen:

  • Hoeveel vitamines en mineralen bevat het supplement?

Een goede multivitamine bevat minimaal acht vitamines, het liefst uit natuurlijke bron, mineralen en eventueel sporenelementen. Daarnaast kan het zijn verrijkt met synergetische plantenextracten of andere nuttige stoffen.

  • Bevat het supplement vulmiddelen en andere hulpstoffen die de kwaliteit negatief beïnvloeden?

Voorbeelden van nutteloze toevoegingen zijn talk, lactose, ijzeroxide, suiker, zoetstoffen en kleur-, geur- en smaakstoffen. Dergelijke stoffen horen niet thuis in een goede multivitamine.

  • Hoeveel mineralen bevat het supplement?

De rol van mineralen in een multivitaminesupplement wordt steeds belangrijker. Uit onderzoek blijkt namelijk dat onze voeding steeds minder mineralen bevat. De grote boosdoener is de intensieve landbouw die ervoor zorgt dat onze gronden verschralen. De planten die op deze mineraalarme gronden groeien, zijn hierdoor minder voedzaam dan de planten die de mensen voor de industriële revolutie aten. 

  • Wat is de dosering?

Er zijn hooggedoseerde en laaggedoseerde multivitaminesupplementen verkrijgbaar. Hooggedoseerd is niet per definitie beter. Het is vooral belangrijk dat u een supplement kiest dat is afgestemd op uw unieke lichamelijk behoefte. 

  • Wie is de leverancier?

Een betrouwbare leverancier voldoet aan internationaal erkende kwaliteitseisen, zodat u zeker weet dat u geen rommel slikt.

Wat is de beste multivitamine?

Natuurlijk wilt u graag weten wat voor u de beste multivitamine is. Daarop is geen kant-en-klaar antwoord te geven. Dit hangt namelijk af van uw eigen voorkeur en lichamelijke behoeftes. Wij verkopen vier kwalitatief goede multivitamines die allemaal voldoen aan de strenge kwaliteitseisen.

Welke multivitamine kopen?

Multivitamine 

Onze standaard Multivitamine basis bevat de belangrijkste vitamines en mineralen in een milde, maar effectieve dosering. Deze multivitamine is geschikt voor mensen die zeker willen weten dat ze hun aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen binnenkrijgen, maar  bewust kiezen voor een lagere dosering.

Super Multivitamine

Super Multivitamine bevat naast alle essentiële vitamines en mineralen een groente- en fruitmix en kruidenextracten. Deze complete multivitaminemix bevat de goed opneembare mineralen van het hoogwaardige merk Albion TRAACS®. Ook is er een speciaal spectrum  antioxidanten en (gepatenteerde) kruidenextracten aan toegevoegd, zoals Kaneka Q10, luteïne, resveratrol, curcumin C3 complex, druivenpitextract en lycopeen.

Multivitamine Plus

Onze Multivitamine Plus capsules bevatten maar liefst 37 verschillende vitamines, mineralen, kruiden en andere actieve stoffen in relatief grote hoeveelheden. Perfect voor mensen die een krachtig supplement zoeken en die een verhoogde behoeften hebben aan extra vitamines en mineralen. Multivitamine Plus is verrijkt met onder meer chlorella, bioflavonoïden en verschillende groentepoeders. 

Multivitamine Natuurlijk

Steeds meer mensen kiezen voor natuurlijke supplementen die 100% plantaardig zijn. De vitamines en mineralen in ons Multivitamine Natuurlijk supplement zijn afkomstig van planten die op een natuurlijke en duurzame manier zijn geteeld en ook het productieproces is milieuvriendelijk.

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u na het lezen van deze informatieve pagina toch nog vragen heeft over onze multivitaminesupplementen. Dat is natuurlijk geen probleem. Vitaminesperpost.nl is namelijk op werkdagen binnen kantoortijden telefonisch bereikbaar op nummer +31(0)75 612 12 47 (lokaal tarief). Mocht dat niet lukken, geen nood. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier. Wij zullen u dan per e-mail antwoorden.