Man Libido

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een actief libido voor de man

Het libido (Latijn: begeerte) van de man verschilt per persoon en is onder meer afhankelijk van de leeftijd en hormonen. Daarnaast heeft de één van nature meer seksuele energie dan de ander. Toch zijn er wel degelijk factoren die uw libido beïnvloeden, waar u wél controle over heeft.

3 tips voor een actief libido

1. Kom in beweging
Energie omvat ook de seksuele energie. Als u in het algemeen weinig energie heeft, is de kans groot dat uw libido ook lager is dan gewoonlijk. Dat heeft vaak te maken met praktische zaken, zoals vermoeidheid en gebrek aan beweging. U hoeft niet elke dag in de sportschool rond te hangen om uw potentie te ondersteunen. Een half uur per dag matig tot intensief bewegen, heeft ook al het gewenste effect op uw libido. Beweging is goed voor uw natuurlijke hormonen, want sommige hormonen dragen bij aan een actief libido bij de man. Maar er zijn meer voordelen. Sport heeft een gunstige invloed op de gemoedstoestand en is goed voor de doorbloeding. 

2. Ga op tijd naar bed
We zijn nog niet uitgepraat over het belang van beweging voor uw libido, want er is nóg een voordeel dat niet onbenoemd mag blijven. Als u regelmatig sport, zult u merken dat u ’s avonds écht moe bent en daardoor beter en dieper slaapt. Dit lijkt misschien tegenstrijdig (u wilde toch juist meer actie in de slaapkamer?) maar op de lange termijn is een goede nachtrust essentieel voor uw seksleven.

Vermoeidheid heeft een negatieve invloed op het libido. Dit komt niet alleen doordat seks de nodige sportieve inspanningen vereist, waardoor het belangrijk is om fit te zijn, maar óók omdat er een relatie bestaat tussen hormonen en slaap. Als u slaapt, maakt u lichaam meer hormonen aan dan als u wakker bent. Dit blijkt uit meerdere onderzoeken. Zeker als u van middelbare leeftijd bent, nemen de hormonen af en kan goede nachtrust wonderen doen.

3. Bouw uw seksuele zelfvertrouwen op
Een derde voordeel van regelmatige beweging is dat u er op termijn beter uitziet en dat zal uw bedpartner ongetwijfeld waarderen. Bovendien voelt u zich ook beter als u er een beetje appetijtelijk uitziet. Dat is goed voor uw zelfvertrouwen. En laat uw zelfvertrouwen nou een belangrijke rol spelen tussen de lakens. Mensen met een slecht zelfbeeld of negatieve seksuele ervaringen, hebben meer moeite om in de stemming te komen. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Mannen met een actief libido hoeven hun partner (en zichzelf) niet teleur te stellen. Het loont de moeite om aan uw seksuele zelfvertrouwen te werken. Praat erover met uw partner en schakel eventueel professionele hulp in, zodat seks gewoon weer leuk wordt.

Natuurlijke middelen voor het libido

Als u op zoek bent naar natuurlijke middelen die een actief libido en uw seksleven ondersteunen, bent u bij vitaminesperpost.nl aan het juiste adres! Het welbekende blauwe pilletje verkopen wij hier niet. Wij geloven namelijk dat moeder natuur alles in huis heeft om uw potentie een nieuwe impuls te geven. Wij bieden u twee supplementen voor uw libido en seksuele energie die volledig zijn gebaseerd op kruiden en natuurlijke stoffen.

Libido Pakket Man
Het Libido Pakket Man is een geliefd onder onze mannelijke klanten en hun partners. Het pakket bevat extracten van maca, catuaba en L-arginine. Dit zijn drie supplementen die bekend staan om hun positieve invloed op het libido. Maca wordt ook wel 'de ginseng van Peru' genoemd. Het geeft energie* en is goed voor de potentie van mannen én vrouwen*. Catuaba is een boomschorsextract uit Brazilië, alwaar het populair is onder actieve liefdeskoppels. L-Arginine is een aminozuur voor mensen die wat extra’s willen.

Libido MoodLibido Mood is een speciale formule om in een betere 'stemming' te komen. Het is gemaakt van natuurlijke kruiden. Deze staan al eeuwenlang in verschillende culturen bekend om hun speciale effect op zowel vrouwen als mannen. Libido Mood bevat 5 natuurlijke kruiden: ashwagandha, rhodiola, mucuna pruriens, catuaba en muira puama.

Uiteraard hebben wij nog tal van andere kruiden die het libido van de man kunnen ondersteunen. Neem eens een kijkje op onze libido overzichtspagina

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Contact en advies?

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact met onze vriendelijke en kundige specialisten. Zijn staan u tijdens kantooruren graag te woord via telefoonnummer: +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief). U kunt ook een bericht sturen via ons contactformulier