Super Libido Man

Waardering:
87% of 100
15  Reviews
 • Complete formule met 10 kruiden voor nog meer plezier
 • Met muira puama, saffraan, kanna en zwarte gember
 • Met zwarte peperextract (BioPerine®) voor een optimale opname
Op voorraad: Ja
Inhoud
30 capsules
25,95
 • 2 voor 20,76 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 19,46 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 18,17 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Super Libido Man is een natuurlijke formule met 10 stoffen om het mannelijk libido te ondersteunen. Speciaal voor het libido bevatten de capsules muira puama en saffraan. Daarnaast bevat het andere kruidenextracten zoals ashwagandha, catuaba, zwarte gember, paardenkastanje en druivenpitextract. Super Libido Man is een krachtige oppepper voor het mannelijke libido. BioPerine® is toegevoegd om ervoor te zorgen dat alle inhoudsstoffen optimaal worden opgenomen door het lichaam. Ervaar nu de kracht van de natuur!

Super Libido Man

Kenmerken

 • Complete formule met 10 kruiden nog meer plezier
 • Met muira puama en saffraan voor het libido*
 • Met saffraan en rhodiola:
  - Voor een goede geestelijke balans en bij stress*
 • Met paardenkastanje en druivenpit:
  - Goed voor de doorbloeding*
 • Met zwarte peperextract (BioPerine®) voor een optimale opname
 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende. 

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.


Meer informatie

Libido en potentie van de man ondersteunen met supplementen?

Met natuurlijke middelen kunt u op een prima manier uw liefdesleven ondersteunen of aanvullen. Vermindering van seksuele lust kan diverse oorzaken hebben. De potentie en een goede doorbloeding kunnen bij een bepaalde groep mannen wellicht worden ondersteund door deze natuurlijke libido-capsules. Maar het blijft een kwestie van meerdere factoren. Belangrijk is om lichamelijk en geestelijk fit en ontspannen te zijn.

10 plantaardige stoffen voor het mannelijk libido

In deze speciale formule voor het mannelijk libido zitten 10 verschillende stoffen waarmee u uw seksuele beleving naar een (nog) hoger niveau kunt brengen.

 1. Muira Puama: Deze boom komt oorspronkelijk uit het Braziliaanse Amazonegebied. Het hout wordt ook wel ‘potentiehout’ genoemd en ondersteunt het libido van zowel man als vrouw.
 2. Catuaba: Catuaba wordt door de indianen ook wel het 'ontspanningskruid van de goden' genoemd. In Brazilië is het om zijn vermaarde werking enorm populair bij Braziliaanse liefdeskoppels.
 3. Ashwagandha: Ashwagandha is een belangrijk kruid uit de Ayurveda. Het werkt ontspannend*. Ashwagandha draagt eveneens bij aan het het behoud van een gezonde seksuele functie voor mannen*.
 4. Rhodiola: Dit supplement is gestandaardiseerd op 3% rosavine en 1% salidroside. Van deze stoffen wordt aangenomen dat ze verantwoordelijk zijn voor de rustgevende en opbeurende invloed van de rhodiola rosea.
 5. Druivenpitextract: Druivenpitextract wordt verkregen door het extraheren en conserveren van bioflavonoïden uit de zaden van de blauwe druif. Het staat onder meer bekend vanwege zijn antioxidante eigenschappen* en is goed voor de doorbloeding*.
 6. Saffraan: hoog gestandaardiseerd saffraanextract (0,3% saffranal) voor een goede gemoedstoestand en bij stress. Van oudsher staat saffraan eveneens bekend om de invloed op het libido.
 7. Paardenkastanje: De paardenkastanje wordt al eeuwen gebruikt ter ondersteuning van het hart en de bloedvaten. Het extract is daarnaast goed voor de doorbloeding*.
 8. Zwarte gember: Zwarte gember wordt in Thailand ‘Krachai Dum’ genoemd. De wortel is overal verkrijgbaar in de kleine groente toko’s op straat en is met name erg geliefd bij mannen die goed willen presteren op de ‘date’ waarnaar ze al zo lang hebben uitgekeken.
 9. Avena sativa: Dit supplement bevat een krachtig extract van de avena sativa-plant. Het kruid is geliefd bij mensen die geestelijke druk ervaren en evenwichtig willen blijven in stresssituaties*.
 10. Kanna-extract: Het kanna-extract in dit supplement is gestandaardiseerd op 0,5 % alkaloïden en bevat kanna poeder van het gepatenteerde merk Kannaease™.

Tot slot hebben we BioPerine aan het supplement toegevoegd. Dat zorgt ervoor dat de bovenstaande 10 stoffen optimaal door het lichaam worden opgenomen.

Super Libido Man-capsules ook voor extra plezier?

U hoeft geen slecht seksleven te hebben om te profiteren van deze kruidencapsules. Veel mannen gebruiken ons libidosupplement om (nog) meer te genieten van de daad of om 'net even iets meer in huis te hebben'. Begin met een lage dosis zodat uw lichaam en geest eraan kunnen wennen.

Waarom Super Libido Man bij vitaminesperpost kopen?

Het Super Libido Man-supplement dat u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, is een speciale formule met 10 natuurlijke en stoffen van plantaardige oorsprong. De capsules zijn volgens IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd en daarnaast is er voor een optimale opname BioPerine aan toegevoegd. Daarnaast profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis thuisbezorgd binnen Nederland
 • De bestelling past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Super Libido Man

Inhoud:
30 vegan capsules, 26 gram.

Ingrediënten per 2 vegan capsules:  
Muira Puama-extract (4:1)
400 mg
Ashwagandha-extract (min. 7% withanoliden)
200 mg
Catuaba-extract (4:1) 100 mg
Rhodiola-extract (3% rosavine en 1% salidroside)
100 mg
Druivenpitextract (min. 90% polyfenolen)
100 mg
Paardenkastanje-extract (min. 20% aescine) (8:1)
100 mg
Zwarte gember-extract (min. 5%, 5,7-dimethoxyflavone)
100 mg
Avena sativa-extract (10:1)
100 mg
Kanna-extract (min. 0,5 alkaloïden) 30 mg
Saffraanextract (Saffranat®) (3% Safranal, 7.5% Crocins) 20 mg
Zwarte peperextract (BioPerine®) 10 mg

Ingrediënten:
Muira puama, ashwagandha, catuaba, rhodiola, druivenpit, paardenkastanje, zwarte gember, avena sativa, kanna, saffraan (Saffranat®), zwarte peperextract (BioPerine®), capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem dagelijks 2 tot 4 capsules. Bij seksuele activiteit bij voorkeur 1 uur voor de daad. Luister bij het doseren altijd goed naar uw lichaam en geest.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Waarschuwing:
Niet geschikt tijdens zwangerschap en borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik uw arts of apotheker bij een schildklieraandoening en/of gebruik van schildklierhormonen. Niet gebruiken in combinatie met antidepressiva en slaapmiddelen. Niet combineren met bloedverdunners. Wees voorzichtig met het combineren van andere middelen die de hersenfunctie beïnvloeden.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Super Libido Man
Uw waardering