Eetlust

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ondersteun een normale eetlust met natuurlijke supplementen

Er zijn verschillende middelen op de markt die u helpen om een normale eetlust te ondersteunen. Heeft u vaak trek en de neiging om te snacken? Dan zijn onze natuurlijke capsules waarmee u een normale eetlust ondersteunt, een goede keuze. De supplementen helpen om het hongergevoel te verminderen doordat ze bijdragen aan een gevoel van verzadiging. Afhankelijk van de actieve stoffen ondersteunen ze het lichaam op verschillende manieren. Sommige producten zijn rijk aan vezels. Andere hebben een positieve invloed op het gemoed. En weer andere ondersteunen de stofwisseling of een normale bloedsuikerspiegel.

Kies het middel dat bij uw leven past

Belangrijk is dat u een supplement uitkiest dat past bij uw manier van leven. Om een voorbeeld te geven: Guarana en Energie Plus zijn geschikt voor mensen die zich geregeld moe en lusteloos voelen en om die reden gaan eten. De actieve stoffen verhogen de alertheid en concentratie* en helpen om fris en alert te blijven*. Nog een voorbeeld: psyllium husk is een natuurproduct dat is gemaakt van de zaadhulzen van vlozaad. Het Psyllium husk-supplement bestaat uit plantaardige voedingsvezels. Om die reden is het ideaal voor mensen die te weinig vezelrijke voeding binnen krijgen en daardoor met een knorrende maag rondlopen. De vezels geven een gevoel van verzadiging* - u zit langer vol - en hebben bovendien een gunstige invloed op de stoelgang*. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Gezonde voeding: veel plantaardige voedingsvezels

Tegenwoordig wordt u online overstelpt met tips om af te vallen en uw eetlust te verminderen. Bij vitaminesperpost.nl geloven we in de combinatie van gezond eten, dus zoveel mogelijk zelf gemaakte voeding gemaakt van onbewerkte ingrediënten, en een gezonde leefstijl. Gezonde voeding bevat per definitie veel plantaardige voedingsvezels. Daarnaast is het belangrijk om minstens 2 liter water per dag te drinken. Onze supplementen kunnen u een steuntje in de rug bieden, maar een gezonde levensstijl is de basis voor een gezond gewicht.

Onderzoek waaróm u steeds trek heeft

Bij de keuze voor een plantaardig supplement dat u helpt een normale eetlust in stand te houden, is het belangrijk dat u begrijpt waaróm u steeds trek hebt. Deze supplementen zijn bedoeld ter ondersteuning van een gezonde levensstijl en níet als vervanging. Uit onderzoek blijkt dat gezond eten, minimale stress en voldoende beweging en slaap de basis vormen voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Door zoveel mogelijk gezond te leven, zorgt u voor een goede balans in lichaam en geest.

Eetlust verminderen?

Soms hebben kleine veranderingen in uw levensstijl al een groots effect. Door een uur voor de maaltijd een glas water te drinken, het liefst met een beetje citroensap erin, ervaart u een voller gevoel. Neem een appel  in plaats van een gevulde koek als u honger krijgt. Schep kleinere porties op een rood bord of gebruik kleinere borden. Uit onderzoek blijkt dat we minder van een rood bord eten dan van een wit bord. Waarschijnlijk vanwege de contrasterende kleur. Ook een stukje pure chocolade vergezeld van een mok groene thee (of groene thee-extract als u geen groene thee lust) is een prima manier om uw snoepneigingen de baas te blijven. Op den duur zullen deze kleine wijzigingen in uw levensstijl ervoor zorgen dat uw eetlust normaliseert en het steeds makkelijker wordt om overtollig gewicht te verliezen.

Supplementen ondersteunen het afvallen

Als u bereid bent om kritisch naar uw eet- en leefgewoonten te kijken, kunnen onze supplementen u helpen om een nieuwe, gezonde weg in te slaan. U zult zien dat de supplementen waarmee u een normale eetlust ondersteunt, dan ook veel effectiever zijn bij uw streven naar een normaal en gezond gewicht. De supplementen werken het best in combinatie met een gezond dieet en een actieve levensstijl.

Persoonlijk advies

De redenen waarom we meer eten dan noodzakelijk is, zijn heel divers. Van te weinig water drinken tot ongezond snaaien om de trek te stillen of overeten om een vervelend gevoel kwijt te raken. U kunt onze voedingssupplementen die u helpen met afvallen combineren met verschillende voedingspatronen waarover wij hebben geschreven in onze blogs:

Voeding en gezondheid zijn oorzaak en gevolg. Wil u uw eetlust graag ondersteunen met behulp van onze natuurlijke supplementen? Iedere bestelling wordt gratis verzonden! Wij staan u tijdens kantooruren graag te woord. U kunt onze voedingsdeskundigen bereiken op telefoonnummer: +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief).