Appelazijn Sterk

 • Gestandaardiseerd appelazijnextract met 35% azijnzuur
 • Vaak gebruikt bij reinigingskuren van het lichaam
 • Volgens strenge IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd
Op voorraad: Ja
Inhoud
100 capsules
Lentedeal 22,06 Normale prijs 25,95
 • 2 voor 18,17 per stuk en bespaar 30%
 • 3 voor 16,87 per stuk en bespaar 35%
 • 4 voor 15,57 per stuk en bespaar 40%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

40% KORTING
bij 4 dezelfde producten

35% KORTING
bij 3 dezelfde producten

30% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Appelazijn wordt gemaakt door het fermenteren van het sap van appels. Het is een natuurlijk wondermiddel dat al eeuwenlang om zijn vele gezondheidseigenschappen wordt gebruikt. Het meest bekend is vloeibare appelazijn. Onze hooggedoseerde appelazijn-capsules bieden dezelfde voordelen als deze multifunctionele, vloeibare krachtpatser, zonder de zure smaak en geur. Hierdoor zijn onze capsules niet slecht voor de tanden. De appelazijn-capsules zijn drie keer sterker dan de reguliere variant en worden zodoende veelvuldig bij reinigingskuren gebruikt.

Appelazijn Sterk

Kenmerken

 • Gestandaardiseerd appelazijnextract met 35% azijnzuur
 • Vaak gebruikt bij reinigingskuren van het lichaam
 • Volgens strenge IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.


Meer informatie

Wat is appelazijn?

Appelazijn wordt gemaakt van het sap van appels die worden gefermenteerd. Fermentatie is het omzetten van de zuurtegraad van een voedingsmiddel middels micro-organismen. Als het sap van appels gaat gisten, worden de van nature aanwezige suikers in de appel in alcohol omgezet. Zo ontstaat een soort appelwijn. Als het proces verder gaat, wordt de alcohol in een zuur omgezet. Deze zure wijn wordt appelazijn genoemd. Vaak wordt voor dit natuurlijke product het woord ‘vinaigre’ gebruikt, afgeleid uit het Frans van de woorden ‘vin aigre’, oftewel ‘zure wijn’. Appelazijn is een niet-alcoholisch zuur dat onder meer veelvuldig bij reinigingskuren wordt gebruikt. De vegan appelazijn-capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, zijn goed te combineren met onze supplementen Vetverbrander Plus en Bloedsuiker Evenwicht.

Waarom is appelazijn gezond?

Appelazijn wordt al meer dan 2000 jaar voor vele toepassingen gebruikt. Vanwege de vele bioactieve stoffen en voedingsstoffen die het bevat, kent het volledig natuurlijke product vele positieve eigenschappen voor onze gezondheid. Daarom worden appelazijncapsules veelvuldig voor reinigingskuren gebruikt. Naast de gezondheidstoepassingen wordt appelazijn ook als smaakmaker, natuurlijk conserveringsmiddel, schoonmaakmiddel, haarreinigingsproduct, huidverzorgend product, geurneutraliseerder en onkruidbestrijder ingezet.

Waarom appelazijn als capsule innemen?

Onze vegan capsules met een hoge concentratie appelazijnextract in poedervorm, bieden meerdere voordelen ten opzichte van de overbekende flessen vloeibare appelazijn:

 • Gemak en geen zure smaak
  Het belangrijkste voordeel van appelazijncapsules is het gemak. Verder hebben onze vegan capsules geen smaak en zijn ze geurloos, terwijl vloeibaar appelazijn erom bekend staat een uitgesproken zure smaak en geur te hebben.
 • Geen schade aan de tanden 
  Het zuur van vloeibare appelazijn kan uw tandglazuur aantasten. Onze appelazijncapsules bevatten gedehydrateerd appelazijnextractpoeder dat pas in de maag oplost. Hierdoor heeft het zuur van de appelazijn geen direct contact met uw tanden. Dit voorkomt het risico op beschadigingen van uw tandglazuur.
 • Verkleint de mogelijkheid tot maagreactie
  Vloeibare appelazijn kan de maagwand irriteren. Appelazijn in capsulevorm verkleint de mogelijkheid tot het krijgen van een maagreactie. De inhoud van de capsules wordt immers geleidelijk vrijgegeven en komt minder direct in contact met de gevoelige maagwand.
 • Nauwkeurige hooggedoseerde inname
  In tegenstelling tot vloeibare appelazijn bieden vegan appelazijn-capsules een nauwkeurige dosering. Onze capules zijn bovendien hooggedoseerd. Ze zijn ruim driemaal sterker dan reguliere appelazijn-capsules. Dit maakt het gemakkelijker om de gewenste hoeveelheid appelazijn in te nemen.

Waarom appelazijn-capsules bij vitaminesperpost.nl kopen?

De vegan appelazijn-capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, bevatten een hoge concentratie appelazijnextract in poedervorm. Deze vegan capsules zijn in Nederland volgens strenge IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd. Bovendien profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Appelazijn Sterk

Inhoud:
100 vegan capsules, 70 gram.

Ingrediënten per vegan capsule:  
Gedehydrateerd appelazijn-extractpoeder (min. 35% azijnzuur) 500 mg

Ingrediënten:
Appelazijn, capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem dagelijks 2 capsules met een glas water. 
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Appelazijn Sterk
Uw waardering