Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Spijsvertering

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Actieve Kool Plus
  Actieve Kool Plus
  Waardering:
  90%
 2. Aloë Vera capsules
  Aloe vera extract
  Waardering:
  86%
  Niet op voorraad
 3. Caprylzuur 500 mg
  Caprylzuur
  Waardering:
  91%
 4. Cayenne Peper extract
  Cayenne Peper
  Waardering:
  97%
 5. Gember Extract
  Gember Extract
  Waardering:
  92%
 6. Kurkuma Extract
  Kurkuma Extract
  Waardering:
  94%
 7. Kurkuma Plus
  Kurkuma Plus
  Waardering:
  90%
 8. Mariadistel Extract
  Mariadistel Plus
  Waardering:
  95%
 9. Mastica Extract
  Mastica Extract
  Waardering:
  90%
 10. Paardenbloem Extract 400 mg
  Paardenbloem extract
  Waardering:
  98%
 11. Pepermuntolie capsules
  Pepermuntolie capsules
  Waardering:
  98%
 12. Psyllium Husk vezels
  Psyllium Husk vezels
  Waardering:
  92%
 13. Zoethoutwortel Extract
  Zoethoutwortel Extract
  Waardering:
  80%

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spijsvertering

De spijsvertering behelst specifiek de vertering van voedsel. Voeding wordt verteerd en in de darmen worden voedingsstoffen eruit gehaald en getransporteerd door het lichaam. Het is een complex systeem waarbij ook de lever en de nieren zijn betrokken. Als het gehele proces goed is verlopen, heeft u een regelmatige en soepele stoelgang.

Een goede spijsvertering begint bij goede voeding

Als u uw spijsvertering wilt verbeteren, dient u als eerste uw voeding onder de loep nemen. Daarbij zijn voedingsvezels enorm belangrijk. Voedingsvezels houden een goede darmflora in stand en dragen daardoor bij aan een efficiënte spijsvertering. Voedingsvezels bestaan uit plantaardige celwanden van planten die de snelheid verhogen waarmee het voedsel het maag-darmkanaal passeert. Met name volkoren graanproducten, bonen, peulvruchten, groente en fruit zijn rijk aan voedingsvezels. Voldoende water drinken is belangrijk om de voedingsvezels goed hun werk te laten doen, zodat de darmen goed worden ondersteund.

Kruiden die de spijsvertering en stoelgang ondersteunen, zijn onder cayennepeper (voor een goede maagfunctie), gember extract (goede maag- en darmfunctie), mastica extract (goede spijsvertering en maagfunctie), pepermuntolie softgels (goede spijsvertering) en Aloë vera (goede spijsvertering).

Ondersteuning spijsvertering en stoelgang met supplementen

Niet iedereen komt eraan toe om elke dag uit voedings- en kruidenbronnen te putten die de spijsvertering bevorderen en/of de stoelgang ondersteunen. Gelukkig bestaan er uiteenlopende supplementen die bijdragen aan een normale stoelgang en darmwerking. De gember extract capsules van vitaminesperpost.nl kunnen onder meer worden ingezet om de spijsvertering te ondersteunen. Ook pepermunt olie is goed voor de darmflora, net als aloë vera, kurkuma en paardenbloemextractActieve Kool Plus capsules dragen bij aan de vermindering van winderigheid.

Welke tabletten voor de stoelgang en spijsvertering zijn de beste?

Op het internet wordt u overstelpt met ‘medische informatie’ over vitamines, mineralen, kruiden en meer, die de darmwerking en een natuurlijke stoelgang zouden ondersteunen. Er zijn ook daadwerkelijk talloze kruiden en supplementen die de spijsvertering ondersteunen waardoor u makkelijker naar het toilet gaat. Maar welke stoelgang tabletten zijn de beste? Hier kunnen wij geen eenduidig antwoord op geven, omdat de actieve stoffen per supplement verschillen en de invloed afhankelijk is van de voorkeuren en behoeftes van uw lichaam. Wij raden u aan om onze vriendelijke kruidendeskundigen tijdens kantooruren te bellen voor vrijblijvend advies, specifiek afgestemd op uw situatie. U kunt hen tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 075-612 12 47 (lokaal tarief).

Waarom sennavrije stoelgang tabletten van vitaminesperpost.nl?

Wilt u nog niet grijpen naar de medische hulpmiddelen? Kies dan voor natuurlijke stoelgang tabletten van vitaminesperpost.nl, die gezonde darmen en stoelgang ondersteunen. Onze klanten hebben uitstekende ervaringen met de sennavrije stoelgang tabletten en spijsverterings supplementen van vitaminesperpost.nl. Al onze producten zijn onder gecontroleerde omstandigheden geproduceerd en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Daarnaast profiteren al onze klanten van standaard voordelen, zoals gratis verzending binnen Nederland.

Voordelen voor u:  

 • Sennavrije tabletten
 • Gratis verzending binnen Nederland
 • Gratis retourneren
 • 30% Korting bij aankoop van 4 verpakkingen
 • Webshop keurmerk

Veelgestelde vragen over stoelgangtabletten en spijsverteringssupplementen

 • Zijn jullie capsules geschikt voor kinderen?
  Onze supplementen zijn niet geschikt voor kinderen.
 • Verkopen jullie ook Chinese rabarber en zuurbesbast of paardenbloem?
  Als het kruid niet expliciet op de site wordt vermeld, verkopen wij het niet. Wij verkopen wel paardenbloem extract, maar dit supplement is gemaakt van de bast van de plant. U mag ons altijd een suggestie doen voor uitbreiding van ons assortiment. Graag zelfs! Stuur ons hiervoor een e-mail.
 • Wat zijn uw ervaringen met onze stoelgang tabletten en supplementen voor de spijsvertering?
  Wij zijn er trots op dat wij al jaren een 9+ scoren op de onafhankelijke recensiewebsite TrustPilot. U kunt per supplement onderaan de pagina lezen wat onze klanten vinden van onze producten.