Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Spijsvertering

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Spijsvertering

De spijsvertering behelst specifiek de vertering van voedsel. Voeding wordt verteerd en in de darmen worden voedingsstoffen eruit gehaald en getransporteerd door het lichaam. Het is een complex systeem waarbij ook de lever en de nieren zijn betrokken. Als het gehele proces goed is verlopen, heeft u een regelmatige en soepele stoelgang.

Een goede spijsvertering begint bij goede voeding

Als u uw spijsvertering wilt ondersteunen, dient u als eerste uw voeding onder de loep nemen. Daarbij zijn met name voedingsvezels belangrijk. Voedingsvezels houden een goede darmflora in stand en dragen daardoor bij aan een efficiënte spijsvertering. Voedingsvezels bestaan uit plantaardige celwanden van planten die de snelheid verhogen waarmee het voedsel het maag-darmkanaal passeert. Met name volkoren graanproducten, bonen, peulvruchten, groente en fruit zijn rijk aan voedingsvezels. Voldoende water drinken is belangrijk om de voedingsvezels goed hun werk te laten doen, zodat de darmen goed worden ondersteund.

Kruiden die de spijsvertering en stoelgang ondersteunen, zijn onder cayennepeper (voor een goede maagfunctie*), gember extract (goede maag- en darmfunctie*), mastica extract (ondersteunt de spijsvertering en is goed voor een normale maagfunctie*), pepermuntolie softgels (helpt de spijsvertering*) en Aloë vera (goed voor de spijsvertering*).

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

Ondersteuning spijsvertering en stoelgang met supplementen

Niet iedereen komt er elke dag aan toe om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen die de spijsvertering en/of de stoelgang ondersteunen. Als u naast u naast een gezonde voeding wat extra ondersteuning kan gebruiken, kunnen supplementen uitkomst bieden. Bijvoorbeeld de gember extract capsules van vitaminesperpost.nl kunnen worden ingezet om de spijsvertering te ondersteunen*. Alsmede perpermuntolie of aloë vera, kurkuma en paardenbloemextractActieve Kool Plus capsules ondersteunen de darmwerking*.

Welke tabletten voor de stoelgang en spijsvertering zijn de beste?

Op het internet wordt u overstelpt met ‘medische informatie’ over vitamines, mineralen, kruiden en meer, die de darmwerking en een natuurlijke stoelgang zouden ondersteunen. Er zijn ook daadwerkelijk talloze kruiden en supplementen die de spijsvertering ondersteunen waardoor u makkelijker naar het toilet gaat. Maar welke stoelgang tabletten zijn de beste? Hier kunnen wij geen eenduidig antwoord op geven, omdat de actieve stoffen per supplement verschillen en de invloed afhankelijk is van de voorkeuren en behoeftes van uw lichaam. Wij raden u aan om onze deskundige medewerkers tijdens kantooruren te bellen voor vrijblijvend advies, specifiek afgestemd op uw situatie. U kunt hen tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer +31(0)75-612 12 47 (lokaal tarief).

Waarom sennavrije stoelgang tabletten van vitaminesperpost.nl?

Wilt u nog niet grijpen naar de medische hulpmiddelen? Kies dan voor natuurlijke stoelgang tabletten van vitaminesperpost.nl, die gezonde darmen en stoelgang ondersteunen. Onze klanten hebben uitstekende ervaringen met de sennavrije stoelgangtabletten en spijsverteringssupplementen van vitaminesperpost.nl. Al onze producten zijn onder gecontroleerde omstandigheden geproduceerd en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Daarnaast profiteren al onze klanten van standaard voordelen, zoals gratis verzending binnen Nederland.

Voordelen voor u:  

 • Sennavrije tabletten
 • Gratis verzending binnen Nederland
 • Gratis retourneren
 • 30% Korting bij aankoop van 4 verpakkingen
 • Webshop keurmerk

Veelgestelde vragen over stoelgangtabletten en spijsverteringssupplementen

 • Zijn jullie capsules geschikt voor kinderen?
  Onze supplementen zijn niet geschikt voor kinderen.
 • Verkopen jullie ook Chinese rabarber en zuurbesbast of paardenbloem?
  Als het kruid niet expliciet op de site wordt vermeld, verkopen wij het niet. Wij verkopen wel paardenbloem extract, maar dit supplement is gemaakt van de bast van de plant. U mag ons altijd een suggestie doen voor uitbreiding van ons assortiment. Graag zelfs! Stuur ons hiervoor een e-mail.
 • Wat zijn uw ervaringen met onze stoelgang tabletten en supplementen voor de spijsvertering?
  Wij zijn er trots op dat wij al jaren een 9+ scoren op de onafhankelijke recensiewebsite TrustPilot. U kunt per supplement onderaan de pagina lezen wat onze klanten vinden van onze producten.