Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Vrouw Libido

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Libido vrouw

Het libido van de vrouw

Het libido of de seksuele behoefte verschilt van mens tot mens. De één heeft meer behoefte aan seksuele activiteit dan de ander. Het kan natuurlijk zijn dat het helemaal geen probleem is, maar wie meer behoefte heeft aan seksuele activiteit, kan observeren hoe het staat met stress, sombere en neerslachtige gevoelens, het (positieve of negatieve) beeld dat u heeft van uzelf, vermoeidheid of de overgang. Op internet is veel informatie te vinden over producten voor het libido van de man. Maar als het om de vrouw gaat, bemerken we een verontrustende, digitale stilte. Terwijl er toch echt twee nodig zijn voor het ‘Spel der Liefde’...

Afrodisiaca voor het ‘Spel der Liefde’

Wat we wel weten, is dat sommige voedingsmiddelen het libido van de vrouw verhogen. Voorbeelden hiervan zijn pinda’s en noten, bruine rijst, avocado, bananen, selderij, vijgen, oesters en koffie. Lees ons blog om meer te weten te komen over voeding voor de liefde of met een mooi woord ‘afrodisiaca’ in ons inspirerende blog ‘Liefdeskruiden en andere afrodisiaca’.

Doe dingen waarvan u gelukkig wordt

Een andere tip ter verhoging de vrouwelijke begeerte is: ga sporten. Een workout geeft energie en kracht, zodat negativiteit kan worden losgelaten en u kunt lekker ontspannen. Daarnaast is het belangrijk om dingen te doen waarvan u gelukkig wordt. Dat is voor iedereen uniek. De één wordt blij van een heerlijk dagje met een vriendin of partner in de sauna en dat ander maakt liever een strandwandeling met man en hond.

Vrouwen zijn bijzonder gevoelig voor 'sfeer'

Om een ‘normale’ behoefte aan seksuele activiteit te krijgen, kunt u ook kiezen voor natuurlijke middelen. Dit zijn voedingssupplementen op plantaardige basis die het libido kunnen ondersteunen. Vrouwen zijn gevoelig voor ‘sfeer’ Uit onderzoek blijkt dat het libido van vrouwen zich sterk aanpast aan de omgeving. Hoe groot de invloed van de omgeving is op de lustbeleving, verschilt per vrouw. Daarnaast worden vrouwen ‘anders’ opgewonden dan mannen. Zoals gezegd, kan het aanpassen van uw levensstijl al grote invloed hebben op uw seksuele behoefte. Lukt dit aanpassen (nog) niet, dan kunt u het eens proberen met onze natuurlijke middelen voor de vrouw.

Libido supplementen voor de vrouw

Er zijn bij Vitaminesperpost.nl verschillende libido supplementen voor de vrouw verkrijgbaar. De meeste van deze capsules bevatten kruiden die in diverse culturen al eeuwenlang worden aangewend ter verhoging van de seksuele energie. Zo staat rode maca erom bekend dat het meer energie geeft en goed is voor het libido. Catuaba wordt door de indianen in het Amazonegebied ook wel ‘ontspanningskruid van de goden’ genoemd en is enorm populair bij Braziliaanse liefdeskoppels. Ashwagandha is net zo’n kruid. Dit is een adaptogeen: het kan rust geven of stimuleren. Precies wat er op dat moment nodig is.

Super Libido Vrouw is een 100% natuurlijke formule, speciaal samengesteld voor de seksuele behoefte van de vrouw. Dit natuurlijke product bevat maar liefst 12 verschillende stoffen, waaronder rhodiola, om in de juiste stemming te komen en de bloedcirculatie te bevorderen. Daarnaast bevatten de libido capsules Muira puama. Dit is een kruid dat de gevoeligheid bij vrouwen van alle leeftijden helpt te bevorderen. 

Daarnaast verkopen wij het Libido Pakket Vrouw, met daarin drie verschillende zakjes met beproefde kruiden om in de stemming te kopen voor het liefdesspel: Maca natuurlijkCatuaba (het 'ontspanningskruid van de Goden') en het vrouwvriendelijke, Ayurvedische adaptogeen Ashwagandha.

Contact met vitaminesperpost.nl?

Wij verkopen verschillende producten waarmee u uw sexuele energie en behoefte kunt ondersteunen. Poeders, vitamines, supplementen, kruidenextracten, capsules, softgels voor uw bloedcirculatie en seksuele energie, koopt u in de webshop van Vitaminesperpost.nl. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wilt u specifieke informatie over een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op nummer 075 - 612 12 47 of u vult het contactformulier in.