Bloedcirculatie

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bloedcirculatie

Een goede bloedcirculatie is van belang voor onze algehele gezondheid. Bloed transporteert in ons lichaam voedingsstoffen, zuurstof, hormonen en allerlei andere stoffen die van belang zijn. Het daarom van belang dat onze bloedvaten gezond zijn en dat de bloedstroom vrij kan doorstromen.

De bloedcirculatie is van belang voor ons seksleven

Voor het seksleven is een goede bloedcirculatie net zo belangrijk. Het is betrokken bij een normale erectie van de man, maar een goede doorbloeding van de geslachtsorganen draagt ook bij aan een gezonde en intensieve, seksuele beleving van zowel de man als de vrouw.

Vitamines die de bloedcirculatie ondersteunen

 • Folaat draagt bij aan een normale bloedvorming
 • IJzer heeft een gunstige invloed op de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine.
 • Vitamine B2, B6 en B12 ondersteunen de handhaving van normale rode bloedcellen
 • Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen, wat van belang is voor een goede conditie van de bloedvaten

Het meest effectief is om een goed multivitaminesupplement te gebruiken omdat alle vitamines en mineralen in het lichaam met elkaar samenwerken en u zo verzekerd bent van een goede balans tussen deze verschillende gezondheidsbevorderende stoffen.

7 Plantencapsules voor de bloedcirculatie

Naast vitamines hebben we ook een aantal plantenextracten die een goede reputatie hebben als het gaat om ondersteuning van de bloedcirculatie en de bloedvaten:

 1. Antioxidant Complex
 2. Arginine & Citrulline
 3. Berberine en curcumine
 4. Gotu Kola
 5. Druivenpitextract
 6. Ginkgo Biloba
 7. Knoflook Plus

Contact met vitaminesperpost.nl?

Wij verkopen verschillende producten waarmee u de bloedcirculatie en daarmee uw seksualiteit kunt ondersteunen. Poeders, vitamines, supplementen, kruidenextracten, capsules en softgels voor uw bloedcirculatie en seksuele energie, koopt u in de webshop van vitaminesperpost.nl. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wilt u specifieke informatie over een product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op nummer +31(0)75-612 12 47 (lokaal tarief) of via het contactformulier