Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Berberine & Curcumine

 • Met curcumine: voor soepele gewrichten*
 • Met berberine: goed voor het cholesterol*, hart en bloedvaten*, bloedsuikerspiegel*
 • Curcumine en berberine ondersteunen de leverfunctie*
Op voorraad: Ja
Inhoud
60 capsules
€ 29,95
 • 2 voor € 23,96 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor € 22,46 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor € 20,97 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Earn 50punten for writing a review for this product

Beschrijving

Berberine & Curcumine is een samengesteld voedingssupplement van vitaminesperpost.nl. Het bevat 4 ingrediënten: berberine, curcumine, Tetra SOD® en BioPerine©. De stof berberine komt voor in verschillende planten. Ons extract wordt uit de wortel van de Berberis aristata gewonnen. Berberine is een bittere alkaloïde. Aan deze actieve stof worden positieve eigenschappen toegeschreven. Daarnaast bevatten de capsules van dit supplement het gepatenteerde Curcuma C3-complex© van Sabinsa. Sabinsa is de wereldleider op het gebied van kurkuma extracten. Tenslotte is er TetraSOD® aan toegevoegd. Dit is een krachtige antioxidant op basis van de microalg Tetraselmis chuii. Daarnaast bevatten de capsules BioPerine© voor een goede opname in ons lichaam.

 

Kenmerken

 • Speciaal met TetraSOD® enzym (Superoxidedismutase)
 • Met BioPerine voor een betere opname
 • Curcumine en berberine ondersteunen de leverfunctie*
 • Met curcumine:
  - voor soepele gewrichten*
 • Met berberine:
  - goed voor het cholesterol*
  - voor de bloedsuikerspiegel*
  - goed voor hart en bloedvaten*
 • Hoge SOD activiteit: 150 iu per 2 capsules

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

 

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

logo vegetarisch Logo Curcumin Complex Logo Bioperine Logo Sabinsa

 


Meer informatie

Berberine: een bittere stof met mooie eigenschappen

Berberis aristata is een struik, behorende tot de familie Berberidaceae en het geslacht Berberis. Oorspronkelijk komt Berberis aristata uit de Himalaya in India en Nepal. Maar we vinden het ook in de vochtige gebieden van Sri Lanka. De vruchten, stengel en wortel van de Berberis aristata worden binnen de Ayurveda allemaal gebruikt, maar ons berberine extract wordt gewonnen uit de wortel. De wortelschors bevat namelijk de bittere alkaloïde 'berberine'. Berberine is de actieve stof waaraan de positieve eigenschappen worden toegeschreven. Berberine is goed voor het cholesterol*, de bloedsuikerspiegel* en het hart en de bloedvaten*. Daarnaast ondersteunt het de leverfunctie*. U kunt ook kiezen voor berbine

Curcuma C3-complex©: 3 actieve curcumines uit de kurkumaplant

Curcuma longa (ook wel: kurkuma, geelwortel of turmeric) is een gewaardeerd kruid in de Ayurveda. Dit is de traditionele, door de World Health Organisation erkende, Indiase kruidenleer. Curcuma C3-complex© bevat een unieke verhouding tussen de 3 belangrijkste curcuminoïden. Hiervan wordt vermoed dat ze verantwoordelijk zijn voor de positieve invloed op ons lichaam. Het gaat om curcumine, demethoxycurcumine en bisdemethoxycurcumine. Curcumines zijn antioxidanten*, ondersteunen de leverfunctie*, bevorderen de spijsvertering* en zijn goed voor het bewegingsapparaat*. Het verzorgt daarnaast de spieren en de gewrichtsfunctie*. 

Superoxidedismutase: ‘Opruimer van vrije radicalen’

Superoxidedismutase (SOD) is een essentieel enzym dat we in alle levende cellen kunnen vinden. Het is actief betrokken bij het ‘opruimen’ van vrije radicalen. Om de werking van vrije radicalen te begrijpen, moeten we denken aan een appel met een bruine plek. Die plek is ontstaan door een scheikundige reactie onder invloed van zuurstof (oxidatie). Deze reacties vindt ook in ons lichaam plaats. Onder invloed van deze 'oxidatieve stress' ontstaan vrije radicalen. Bij de bestrijding van vrije radicalen maakt het lichaam onder meer gebruik van een aantal enzymen. Superoxidedismutase (SOD) is de bekendste. Eén SOD-enzym kan duizenden vrije radicalen onschadelijk maken. SOD’s worden onder meer gevonden in gist, spinazie, kippenlever en in algen.

TetraSOD® enzym uit Microalg Tetraselmis chuii: natuurlijke antioxidant 

Het SOD enzym in het Berberine en Curcumine supplement van Vitaminesperpost.nl is afkomstig van Spaanse bedrijf Fytoplancton Marino. Dit is de wereldleider in de productie van microalgen in zee. Dit bedrijf heeft het gepatenteerde product TetraSOD® geïntroduceerd. Het is een groen poeder dat is gebaseerd op de gevriesdroogde microalg Tetraselmis chuii. Deze alg levert aantoonbaar 30 keer zo veel SOD-activiteit op dan welk fytoplankton ook. De Tetraselmis chuii is rijk aan SODS en heeft een uitgebalanceerde samenstelling. Het bevat de 3 antioxidatieve enzymen (SOD, glutathion en katalase), essentiële vetzuren, antioxidanten, vitamines, mineralen, aminozuren en pigmenten.

De voordelen van TetraSOD® op een rij:

 • Maximale antioxidante activiteit
 • Duurzaam geproduceerd
 • RAW, Vegan en Non-GMO

Waarom Berberine & Curcumine capsules kopen bij vitaminesperpost.nl?

De Berberine & Curcumine capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, zijn gevuld met hoogwaardige grondstoffen. Bovendien zijn de capsules gecapsuleerd volgens IFS-kwaliteitsnormen. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Berberine & Curcumine

Inhoud:
60 vegetarische capsules, 39 gram.

 

Ingrediënten per 2 capsules:  
Berberine HCl (Rebersa®) (Berberis aristata) (wortel) 400 mg
Curcuma C3-complex© (min. 95% curcuminoïden) 400 mg
Superoxidedismutase (Tetra SOD®) (150 iu SOD activiteit) 5 mg
BioPerine© (zwarte peperextract) 5 mg

 

Ingrediënten:
Berberine, curcumine, capsule (cellulose), vulstof (cellulose), zwarte peper extract, tetraselmis chuiii (SOD), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

 

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) 2 maal daags 1 of 2 capsules innemen, het liefst rond de maaltijd met een glas water.

 

Dosering niet overschrijden.

 

Waarschuwing:
Niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding of lever- en/of galwegstoornissen.

 

Geschikt voor vegetariërs.

 

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

 

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

 

Capsule maat


Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Berberine & Curcumine
Uw waardering