Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Kwaliteitsnormen van Vitaminesperpost.nl

Bij Vitaminesperpost.nl is úw zorg voor veiligheid ónze zorg voor veiligheid. Wij nemen verschillende maatregelen om ervoor te zorgen dat de ingrediënten veilig zijn. Zo worden bijvoorbeeld de ingrediënten altijd getest op onvolkomenheden. Daarnaast helpen diverse systemen en processen ons om de veiligheid van onze producten te waarborgen.

Gecapsuleerd volgens strenge kwaliteitsnormen

Vrijwel al onze producten worden gecapsuleerd volgens de International Food Standard (IFS) . Dit is een standaard op het gebied van voedselveiligheid. Een leverancier moet aan verschillende criteria voldoen om een IFS-certificaat te krijgen. Één van deze criteria is bijvoorbeeld de traceerbaarheid van producten, grondstoffen en verpakkingen. Daarnaast weten wij dat voedingssupplementen met de grootste zorg behandeld moeten worden, aangezien het hier om voedingsmiddelen gaat die de ‘normale’ voeding aanvullen. Daarom worden onze voedingssupplementen deskundig en veilig geproduceerd en verpakt. Om de betrouwbaarheid van het product te garanderen vindt het mengproces plaats onder toezicht van gecertificeerde farmaceuten. Onze semi- en volautomatische capsulemachines produceren gelatine-, vis- en vegetarische capsules in verschillende maten en daarnaast hebben wij de nieuwste softgel-productielijn beschikbaar.

Beste kwaliteit grondstoffen

Wij zijn ervan overtuigd dat uitzonderlijke eindproducten beginnen met de beste kwaliteit grondstoffen. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het product van begin tot eind uitstekend is, werken onze fabrikanten met de meest vertrouwde en gerenommeerde leveranciers uit de grondstoffenindustrie. Daarnaast moet elke leverancier een gedetailleerd certificaat van analyse leveren bij elke partij van de door hen verzonden grondstoffen. De technici van onze fabrikanten voeren verplichte inspecties uit op alle binnenkomende partijen grondstoffen. Zij hebben uitstekende faciliteiten en apparatuur tot hun beschikking waarmee ze de veiligheid van onze producten waarborgen.

Overige producten

Een deel van onze producten is afkomstig van een A-merk. Dit merk garandeert ons dat de producten voldoen aan de strenge GMP kwaliteitsnormen. GMP staat voor Good Manufacturing Practice , dit is een van de belangrijkste kwaliteitsborgingssystemen in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.