Andy
Directeur

Professioneel en deskundig team

Vitaminesperpost.nl is dé specialist op het gebied van voedingssupplementen. Ieder lichaam is immers anders en iedereen heeft een andere levensstijl. Persoonlijk advies staat dus hoog bij ons in het vaandel.

Wij zijn een professioneel en deskundig team van mensen die ervoor zorgen dat de hoogst mogelijke kwaliteit van onze producten wordt gewaarborgd. Het is immers al bijna 15 jaar onze missie om kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke voedingssupplementen tegen een gezonde prijs aan te bieden. En net zoals u nemen we het natuurlijke karakter van onze producten serieus!

Ons doel is om u tegen een betaalbare prijs kennis te laten maken met speciale supplementen en kruiden. Dit doen wij door het assortiment steeds breder te maken. Indien u tips of suggesties voor ons heeft, horen wij dit graag.

Kernwaarden vitaminesperpost.nl

1. Goede kwaliteit leveren
Omdat u als klant belangrijk voor ons bent, streven wij elke dag naar het leveren van de beste, natuurlijke voedingssupplementen, die snel en gratis bij u thuis worden bezorgd. Ons team waakt dagelijks over de kwaliteit die we u leveren.

2. Persoonlijk contact
Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom kunt u ons altijd tijdens kantooruren bellen om meer informatie over onze producten te vragen. Service staat bij ons voorop.

3. Constante uitbreiding en verbetering
Ons team streeft ernaar om een zo compleet mogelijk assortiment te bieden. Daarom zoeken wij dagelijks naar nieuwe, hoogstaande producten of verbeteren we de samenstelling van bestaande producten in ons assortiment.

4. Positieve bijdrage aan uw kwaliteit van leven
Met onze hoogwaardige producten werken wij hard en met veel plezier om een positieve bijdrage te leveren aan uw kwaliteit van leven.

 

Bronja
Logistiek manager

Amanda
Klantcontact medewerker

Ingrid
Logistiek medewerker

Dulce Logistiek medewerker

Willemijn
Logistiek medewerker

Guler
Logistiek medewerker

Marceline
Freelance content-specialist, webeditor & Vertaler
Bekijk Marceline's profiel op LinkedIn

Martine
Orthomoleculair voedingsdeskundige