Gezichtsolie

Wilt u het beste voor uw huid? In onze webshop verkopen we verschillende capsules met zuivere en natuurlijke oliën. Voor elke huid wat wils. Olie is een natuurlijk product dat al duizenden jaren wordt ingezet om de huid verzorgen, te hydrateren en te beschermen.

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gezichtsolie-capsules kopen: natuurlijke huidverzorging

Wilt u het beste voor uw huid? In onze webshop verkopen we verschillende capsules met zuivere en natuurlijke oliën. Voor elke huid wat wils. Olie is een natuurlijk product dat al duizenden jaren wordt ingezet om de huid verzorgen, te hydrateren en te beschermen. De gezichtsolie-capsules van vitaminesperpost.nl bevatten vitamines, onverzadigde vetzuren en andere waardevolle stoffen die de huidcellen voeden. Ze bevatten bovendien geen kunstmatige toevoegingen. De olie legt een dun laagje over de huid waardoor het vocht wordt vastgehouden en wordt beschermd tegen schadelijke stoffen van buitenaf.

Huidverzorging met gezichtsolie

Sommige mensen zijn bang dat ze van gezichtsolie een glimmende huid krijgen. Maar bij juist gebruik is dat niet het geval. De beste manier is om uw gezicht licht met water te bevochtigen voordat u de olie aanbrengt. Vervolgens masseert u de druppels gezichtsolie met draaiende bewegingen in uw huid. Zowel de olie zelf als de massage zijn goed voor het herstel van de weefsels van uw huid. Zo slaat u twee vliegen in één klap. En de gezichtsolie-capsules bieden nog een voordeel. De meeste gezichtsoliën bevatten van nature een factor die (enigszins) bescherming biedt tegen de zon en die vroegtijdige huidveroudering vertraagt.

Gezichtsolie-capsules zijn efficiënt in gebruik

Zijn er dan helemaal geen nadelen te bedenken? Jawel, een nadeel van gezichtsolie is het geklieder met flesjes, waarbij u al snel teveel olie gebruikt. Of u stoot per ongeluk uw flesje om en al uw kostbare olie sijpelt weg in de gootsteen. Dit probleem heeft u niet als u capsules koopt! Elke capsule bevat de perfecte dosering olie voor uw gezicht en hals, waardoor u kosten bespaart en geen olie verspilt. Bijkomend voordeel van een dagdosering is dat u niet steeds uw potje of flesje hoeft te openen. Elke keer als u de dop van een flesje olie openmaakt, komt er namelijk zuurstof bij, waardoor de kracht afneemt. Bij gezichtsolie-capsules blijft de kwaliteit optimaal behouden. De capsules die u in onze webshop koopt, kunt u bovendien makkelijk meenemen. Ideaal voor op reis of als u halverwege de dag even wat nieuwe olie wilt aanbrengen.

Welke gezichtsolie kopen?

Welke gezichtoliën kunt u allemaal kopen? Een mooie huid begint met een goede huidverzorging. Wat de beste gezichtsolie is voor uw huid, hangt af van uw huidtype. Een droge, vochtarme huid heeft andere behoeften dan een vette huid, om maar eens een voorbeeld te noemen. Hieronder ziet u een kort overzicht van de beste gezichtsoliën per type huid: 

Als u het lastig vindt om te kiezen welk product u wilt kopen, dan raden wij u aan om te starten met amandelolie, kersenpitolie of sesamolie. Deze oliën zijn geschikt voor alle huidtypes. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor advies. Wij denken graag met u mee over de beste gezichtsolie voor uw huid.

Beste huidverzorging voor een vette huid

Heeft u een vette huid? Dan bent u een geluksvogel, want mensen met een vette huid krijgen minder snel last van rimpels en fijne lijntjes dan mensen met een droge huid. De vette huid wordt veroorzaakt door hormonen die voor een rijke talgproductie zorgen. Op zich is dat gunstig, maar er ontstaat wel een probleem als de talg niet meer kan worden afgevoerd. Dan raken de poriën verstopt. Daar kunt u gelukkig eenvoudig wat aan doen.

Wij raden u aan om uw huid te reinigen met water of een milde gezichtsreiniger en om hoogwaardige huidverzorgingsproducten te gebruiken op natuurlijke basis zoals bijvoorbeeld huidolie-capsules. Droog uw huid niet af, maar smeer gezicht en hals met draaiende bewegingen in met de gezichtsolie. Anijsolie, korianderzaadolie, laurierolie en zwarte komijnolie zijn een goede keuze voor de vette huid. Als u dit ’s ochtends en ‘s avonds doet voor het slapen, zult u na ongeveer twee weken effect moeten zien. Een goede reden dus om deze gezichtolie capsules te kopen! 

Zelf gezichtsolie maken

U kunt de verschillende soorten olie ook met elkaar combineren. Zo creëert u zelf het optimale verzorgingsproduct voor uw huid! De huid is immers geen statisch orgaan. We weten allemaal dat hormonen en leef- en weersomstandigheden grote invloed hebben op de conditie van onze huid. Een groot voordeel van huidolie ten opzicht van gezichtscrème is, dat u de oliën precies kunt afstemmen op deze wisselende behoeften. Heeft u te lang in de zon gelegen na een dagje strand en is uw huid rood en gevoelig? Een korte gezichtsmassage met Gezichtsolie Kersenpit doet wonderen. Zelf gezichtsolie maken door verschillende oliecapsules te combineren, is dus niet alleen leuk om te doen, maar ook nuttig en goed voor uw huid.

Service van vitaminesperpost.nl

Onze natuurlijke gezichtsoliën verzorgen uw huid en kunnen worden gebruikt als make-up remover voor een schone huid. Bij ons koopt u olie voor de droge huid, gevoelige huid, vette huid en alle andere huidsoorten. Heeft u geen idee welke soort gezichtsolie het beste bij u past? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. Iedere bestelling gezichtsolie-capsules wordt gratis verzonden in Nederland.