Koolhydraatblokker Plus

Waardering:
90% of 100
14  Reviews
 • Bevat 4 verschillende kruiden
 • Gymnema sylvestre, witte bonen extract, Salaretin™, Bittermeloen
 • Ondersteunt de vetverbranding*
Op voorraad: Ja
Inhoud
60 capsules
25,95
 • 2 voor 20,76 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 19,46 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 18,17 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Koolhydraten als suiker, frisdrank, pasta, brood of aardappelen worden omgezet in suikers. Deze worden door het lichaam gebruikt om energie te leveren. Het teveel wordt als energieopslag in vet omgezet voor tijden van schaarste. Omdat we hier vrijwel geen schaarste meer kennen, kampen veel mensen met overgewicht. Koolhydraatblokker Plus kan u helpen om op gewicht te blijven. De capsules van Koolhydraatblokker Plus bestaan uit 4 natuurlijke stoffen:

 • Extract van witte bonen (Phaseolus vulgaris)
 • Salaretin™
 • Bittermeloen (Momordica charantia)
 • Ramshoorn (Gymnema sylvestre)

Let op: Wonderpillen bestaan niet! Afvallen lukt alleen wanneer u naast gezonde en gevarieerde voeding voldoende beweegt. Onze koolhydraatblokker kan er wel bij helpen.

Kenmerken

 • Bevat Gymnema sylvestre:
  - Helpt om op gewicht te blijven*
  - Ondersteunt de vetverbranding*
  - Draagt bij aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel*
 • Bevat 4 verschillende kruiden
 • Met onder meer Fabenol Max (white kidney bean extract)
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Pakket past door de standaard brievenbus
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

logo IFS


Meer informatie

Koolhydraatblokker Plus, wat is het?

Koolhydraatblokker Plus zijn natuurlijke capsules die, in combinatie met gezonde, verse voeding, kunnen helpen bij het afslanken. Ramshoorn (Gymnema sylvestre) is een plant die al eeuwenlang een goede reputatie binnen de Ayurveda geniet. De inhoudsstoffen van dit voedingssupplement zijn speciaal samengesteld om ondersteuning te bieden bij het afslanken en om op gewicht te blijven.

'Goede' en 'slechte' koolhydraten

Koolhydraten fungeren als brandstof voor het lichaam. Koolhydraten zitten hoofdzakelijk in zetmeelrijke voeding als brood, rijst en pasta, maar ook in aardappelen, suikerrijke producten en peulvruchten. Omdat een teveel aan koolhydraten wordt omgezet in lichaamsvet, is het van belang daar niet meer van binnen te krijgen dan door het lichaam wordt verbruikt. Koolhydraten zijn essentieel, maar er is een verschil in kwaliteit. Zo zijn koolhydraten uit natuurlijke voedingsmiddelen zoals groente en fruit hoogkwalitatief en koolhydraten uit industrieel bewerkte (suikerrijke) voedingsmiddelen doorgaans van slechte kwaliteit.

‘Goede koolhydraten'

‘Goede’ koolhydraten bevinden zich in vezelrijke voeding zoals (groene) groente en fruit. De tijd die nodig is om het tot suiker omgezette koolhydraat in het bloed op te nemen, is bepalend voor de kwaliteit. Voedingsmiddelen waarbij de suikers langzaam worden opgenomen, zijn het best. Of een voedingsmiddel snel of langzaam wordt omgezet en opgenomen - we noemen dit ‘glycemische index ’- hangt samen met de aanwezigheid van veel niet opneembare vezels. Voedingsmiddelen met een lage glycemische index (suikers worden niet snel opgenomen in het bloed) zijn het gunstigst. We vinden deze gouden combinatie vooral terug in groene groente. Langzame koolhydraten spelen een belangrijke rol bij het goed functioneren van diverse lichaamsprocessen in ons lichaam.

'Slechte koolhydraten'

‘Slechte’ koolhydraten zijn niet vezelrijk en worden onmiddellijk in het lichaam opgenomen. Door dit type koolhydraat gaat de bloedsuikerspiegel snel omhoog. ‘Slechte’ koolhydraten (met een hoge glycemische index) zijn terug te vinden in bewerkt, vaak suikerrijk voedsel zoals witte rijst, pasta, koekjes, gebak en frisdrank, maar ook aardappelen, hoewel de laatste ook goede stoffen bevatten.

Waarom Koolhydraatblokker Plus bij vitaminesperpost.nl kopen?

Vitaminesperpost.nl heeft een eigen formule samengesteld waarbij het hoofdbestanddeel bestaat uit Fabenol Max™. Dat is een hooggedoseerd extract van witte nierbonen (white kidney bean-extract). Daarnaast zijn aan Koolhydraatblokker Plus 3 andere heilzame stoffen toegevoegd: bitter melon-extract, Salaretin™ en Gymnema sylvestre. De Koolhydratenblokker Plus die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, is een supplement van hoge kwaliteit. Een groot voordeel van vitaminesperpost.nl is dat u bij ons niet de hoofdprijs betaalt. Bovendien profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Let op:
Mensen met diabetes dienen voorzichtig met dit product om te gaan. Het verdient aanbeveling eerst met een deskundige te overleggen voordat u dit product aanschaft.

Samenstelling

Koolhydraatblokker Plus

Inhoud:
60 vegan capsules, 34 gram.

Ingrediënten per vegan capsule:  
Fabenol Max™ (White kidney bean, Phaseolus vulgaris) 250 mg
Salaretin™ (Salacia reticulata) (min. 20% saponinen) 50 mg
GS4 PLUS™ (Gymnema sylvestre) (min. 25% gymnemazuren) 50 mg
Bitter melon (Momordica charantia) (min. 0,5% charantine) 50 mg

Ingrediënten:
Fabenol Max™, Salaretin™, GS4 PLUS™, bitter melon, capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 1 of 2 capsule(s) 30 minuten met water voor een maaltijd. Maximaal 4 capsules per dag en nooit meer dan 2 capsules tegelijk innemen.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Waarschuwing:
Kan de bloedsuikerspiegel beïnvloeden.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Capsule maat

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Koolhydraatblokker Plus
Uw waardering