Libido Vrouw 45+

Waardering:
87% of 100
9  Reviews
 • Kruidenformule met fenegriek en wild yam voor ’hernieuwd’ plezier voor de 45+ vrouw
 • Met maca en saffraan voor het libido*
 • Bevat ginkgo biloba voor de doorbloeding*
Op voorraad: Ja
Inhoud
30 capsules
Lentedeal 20,76 Normale prijs 25,95
 • 3 voor 19,46 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 18,17 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Libido 45+ bevat 8 speciaal geselecteerde planten en kruiden om de seksuele interesse van vrouwen te ondersteunen. De plantaardige stoffen hebben allemaal hun eigen unieke rol in de formule. Zo ondersteunen sommige het libido en zijn andere meer gericht op het in stand houden van een goede gemoedstoestand. Maca bijvoorbeeld activeert de natuurlijke energie in het lichaam en ginkgo biloba is goed voor de doorbloeding. BioPerine® tenslotte, zorgt voor een optimale opname van alle plantaardige stoffen.

Libido Vrouw 45+

Kenmerken:

 • Complete kruidenformule voor ’hernieuwd’ plezier
 • Speciaal met fenegriek en wild yam voor de 45+ vrouw
 • Jongere vrouwen kunnen dit ook gebruiken
 • Met ashwagandha en saffraan:
  - ontspannend*
 • Met maca en saffraan voor het libido*
 • Met rhodiola en ashwagandha:
  - Voor een goede gemoedstoestand* en bij stress*
 • Bevat ginkgo biloba voor de doorbloeding*
 • Met zwarte peperextract voor een betere opname
 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.


Meer informatie

Het libido van de 45+ vrouw

Een gezond seksleven is van invloed op verschillende aspecten van ons welzijn. Het libido van zowel mannen als vrouwen schommelt van nature door de jaren heen. De overgang start bij vrouwen gemiddeld tussen de 45 en 50 jaar. In deze periode verandert de hormoonhuishouding. Dat kan van invloed zijn op de geslachtsorganen en het gevoelsleven.

Libido Vrouw 45+ capsules als ondersteuning of aanvulling

Vaak maken mannen en vrouwen rond de 40 jaar de balans op van hun leven. De kinderen zijn zelfstandiger, ze hebben vaak wat meer tijd voor elkaar en soms is het nodig binnen de relatie een nieuw evenwicht te zoeken. Libidomiddelen kunnen aan zowel mannen als vrouwen ondersteuning of aanvulling bieden. Belangrijk met betrekking tot het seksueel verlangen is een ontspannen geest, een fit lichaam en het nemen van voldoende tijd voor ‘de daad’.

Waarom als vrouw een libidomiddel gebruiken?

Vitaminesperpost.nl biedt een 100% natuurlijke formule op basis van een 8 planten en kruiden om een gezond libido te ondersteunen. Sommige kruiden hebben invloed op een harmonieuze gemoedstoestand en zijn opbeurend en andere ondersteunen voor het energieniveau.

8 Plantaardige stoffen om het vrouwelijk libido te ondersteunen

Libido Vrouw 45+ is samengesteld uit 8 plantaardige stoffen die allemaal hun eigen unieke rol kunnen spelen in ‘een meer dan geslaagde avond’. We noemen ze hieronder op:

 1. Maca: Maca is de naam van een voedzame, zetmeelhoudende knol uit Peru. Dit extract is zeer geconcentreerd omdat het zetmeel op een speciale manier uit de knollen wordt gehaald. Maca activeert de natuurlijke energie van het lichaam en ondersteunt het libido.
 2. Ashwagandha: Ashwagandha is een belangrijk kruid in de Ayurveda. Het wordt gezien als een kruid dat zowel op het lichaam als op de geest een positieve invloed uitoefent. Dit extract bevat het hoogste aantal withanolides dat verkrijgbaar is, minstens 7%.
 3. Fenegriek: Dit supplement wordt uit het zaad van de Trigonella foenum-graecum geëxtraheerd. Het is gestandaardiseerd op 50% fenusides. Dit is de actieve stof in fenegriek. Aan fenegriek worden talrijke positieve eigenschappen toegeschreven.
 4. Wild Yam: Wild Yam is een klein plantje uit Midden-Amerika dat al sinds de Azteekse beschaving wordt gebruikt. Vrouwen gebruiken het onder meer bij overgangsverschijnselen. Geliefd supplement van vrouwen en 50-plussers.
 5. Rhodiola: dit supplement met rhodiola is gestandaardiseerd op 3% rosavine en 1% salidroside. Van deze stoffen wordt aangenomen dat ze verantwoordelijk zijn voor de rustgevende en opbeurende invloed op de gemoedstoestand.
 6. Saffraan: hoog gestandaardiseerd saffraanextract voor een goede gemoedstoestand en bij stress. Van oudsher staat saffraan eveneens bekend om de invloed op het libido.
 7. Ginkgo Biloba: is de oudste boom op aarde. Ginkgo biloba is goed voor de doorbloeding.
 8. L-theanine: L-theanine is een wateroplosbaar aminozuur. Het wordt in de bladeren van de groene theeplant (Camellia sinensis) gevonden. Al sinds de oudheid wordt gezegd dat het drinken van groene thee ontspannend is.

Zwarte peperextract (BioPerine®), is toegevoegd om ervoor te zorgen dat de bovenstaande stoffen optimaal door het lichaam worden opgenomen. 

Waarom Libido vrouw 45+ bij vitaminesperpost.nl kopen?

De formule Libido Vrouw 45+ die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, is een speciale formule met 9 plantaardige stoffen, geproduceerd volgens IFS-kwaliteitsnormen. BioPerine® is toegevoegd voor een goede opname in het lichaam. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Uw pakketje past gewoon door de standaard brievenbus

Samenstelling

Libido Vrouw 45+

Inhoud:
30 vegan capsules, 24 gram.

Ingrediënten per 2 vegan capsules:  
Maca-extract (6:1 concentraat) 250 mg
Ashwagandha-extract (7% withanoliden) 250 mg
Fenegriekextract (50% fenusides) 200 mg
Wild yamextract (min. 16% diosgenine) 200 mg
Rhodiola-extract (3% rosavine en 1% salidroside) 100 mg
L-Theanine (uit groene thee-extract) 100 mg
Saffraanextract (Satiereal) (0,3% saffranal) 50 mg
Ginkgo biloba-extract
(min. 24% ginkgoflavonglycosiden en 6% terpeenlactonen)
50 mg
Zwarte peperextract (BioPerine®) 5 mg

Ingrediënten:
Maca, ashwagandha, fenegriek, wild yam, rhodiola, L-theanine, saffraan, ginkgo biloba, zwarte peperextract (BioPerine®), capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 2 tot 4 capsules bij behoefte aan seksuele activiteit. Luister bij het doseren altijd goed naar uw lichaam en geest.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Waarschuwing:
Bevat ginkgo biloba: kan de werking van bloedverdunners beïnvloeden. Vermijd gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Bevat ashwagandha: Raadpleeg vóór gebruik uw arts of apotheker bij een schildklieraandoening, een leveraandoening, gebruik van schildklierhormonen en/of antidepressiva.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Libido Vrouw 45+
Uw waardering