Liposomale Vitamine C

Waardering:
100% of 100
1  Review
 • Best opneembare liposomale vitamine C in de markt
 • Unieke vorm met veel betere opname dan gangbare (vloeibare) liposomale supplementen
 • Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
Op voorraad: Ja
Nog 41 beschikbaar
Inhoud
60 capsules
30,95
 • 2 voor 24,76 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 23,21 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 21,67 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Liposomale vitamine C is een geavanceerde vorm van vitamine C, opgeslagen in kleine vetbolletjes (liposomen). Hierdoor wordt deze vorm veel beter opgenomen dan die in traditionele vitamine C-supplementen. Vitaminesperpost.nl biedt u liposomale vitamine C aan van LipoCellTech™. Deze Nederlandse kwaliteitsleverancier produceert een unieke droge vorm van liposomale vitamine C. Door dit unieke productieproces steekt de opname ervan met kop en schouders uit boven de gangbare (vloeibare) liposomale vitamine C-producten.

Liposomale Vitamine C

Kenmerken

 • Best opneembare liposomale vitamine C in de markt, geproduceerd door LipoCellTech™
 • Unieke droge vorm die veel beter wordt opgenomen dan gangbare (vloeibare) liposomale vitamine C-producten
 • Positieve invloed op het immuunsysteem
 • Helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen
 • Antioxidant
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

 


Meer informatie

Wat is liposomale vitamine C?

Liposomale vitamine C is met recht The Next Generation effectieve voedingssuppletie. Liposomale voedingssupplementen worden tot twintig maal beter opgenomen dan reguliere supplementen. Bij liposomale voedingssupplementen zitten de werkzame stoffen verpakt in kleine vetachtige bolletjes (liposomen). Hierdoor worden deze voedingsstoffen beschermd tegen vroegtijdige afbraak in het spijsverteringsstelsel. De liposomen kunnen zo onaangetast door het maagzuur de maag passeren. Omdat de bolletjes op lichaamscellen lijken, kunnen ze vervolgens gemakkelijk de darmwand passeren zonder te worden aangevallen. Dit effectieve afleversysteem zorgt ervoor dat liposomale supplementen een hoge biologische beschikbaarheid kennen. Biologische beschikbaarheid houdt in dat het werkzame bestanddeel goed wordt opgenomen in de bloedbaan en daardoor veel effect heeft in het lichaam.

Waarom liposomale vitamine C van LipoCellTech™?

De gepatenteerde productiemethode die de Nederlandse kwaliteitsleverancier LipoCellTech™ gebruikt, bootst als enige de natuur volledig na. Het menselijk lichaam maakt zelf liposomen aan in het spijsverteringskanaal. Door het voedsel met choline te verbinden, maakt het lichaam liposomen van de nutriënten uit onze voeding. Door gezuiverd water tijdens het productieproces te gebruiken, wordt door LipoCellTech™ de manier nagebootst waarop het lichaam zelf liposomen aanmaakt. Om deze reden herkent het lichaam de liposomale producten als lichaamseigen materiaal. Hierdoor is de opname van de liposomen meer dan 95%. Na het afgeven van de werkzame stof in de cellen versmelten de liposomen met de celwand.

Bekijk hieronder het filmpje van producent LipoCellTech™:

Wat zijn de voordelen van liposomale vitamine C van LipoCellTech™?

Vaak wordt er bij de productie van liposomale voedingssupplementen gebruik gemaakt van productiemethodes gebaseerd op hitte, hoge druk of chemicaliën. Hierdoor blijven de werkzame stoffen niet onaangeroerd, wat veel nadelen geeft. LipoCellTech™ is de enige Europese fabrikant die een volledig natuurlijke productiemethode gebruikt. Zelfs het schoonmaken van de productiemachines gebeurt uitsluitend met natuurlijke reinigingsmiddelen. Hierdoor hebben de liposomale voedingssupplementen die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, de volgende voordelen:

 • Ze kennen een ongekend hoge biologische beschikbaarheid door superieur transport
 • Ze bevatten alleen pure natuurlijke ingrediënten. Dus geen chemische toevoegingen.
 • Ze omvatten een volledig natuurlijke productiemethode, zonder gebruik van hitte, chemicaliën of druk, waardoor de werkzame stoffen onbeschadigd blijven
 • Het zijn poeders in capsules waardoor de smaak neutraal blijft en de houdbaarheid lang

Wat is de werking van liposomale vitamine C?

De wand van elke cel van het menselijke lichaam bestaat uit een dubbele laag fosfolipiden. Hierdoor kunnen de liposomen met de cel samensmelten en op deze manier de vitamine C in de cel afleveren. Liposomale vitamine C is belangrijk voor de bloedvaten, gunstig voor soepele aderen en goed voor de aanmaak van kraakbeen in de gewrichten. Verder activeert het de natuurlijke energie in het lichaam, is belangrijk voor de huid en draagt bij aan een heldere geest. Uiteraard heeft onze liposomale vitamine C ook een positieve invloed op het immuunsysteem en zorgt het zo mede voor een goede weerstand.

Waarom Liposomale vitamine C-capsules kopen bij vitaminesperpost.nl?

De vegetarische liposomale vitamine C-capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, zijn de beste die er op dit moment op de markt zijn. Ze zijn geproduceerd door de Nederlandse kwaliteitsleverancier LipoCellTech™ en zijn geproduceerd volgens de strenge kwaliteitsnormen van de GMP. De GMP-normen (Good Manufacturing Practice) is een van de belangrijkste kwaliteitsborgingssystemen in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Bovendien profiteert u bij vitaminesperpost.nl altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Liposomale vitamine C

Inhoud:
60 vegan capsules, 30 gram.

Ingrediënten per 2 vegan capsules:   RI*
Vitamine C (ascorbinezuur) 600 mg 750%
Liposomale fosfolipiden (LipoCellTech™) 260 mg  

*Referentie-inname

Ingrediënten:
Vitamine C (ascorbinezuur), liposomale fosfolipiden (LipoCellTech™), capsule (HPMC-cellulose), antiklontermiddel (rijstconcentraat).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 2 capsules per dag in met ruim water, tijdens of vlak na de maaltijd.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liposomale Vitamine C
Uw waardering