Liposomale Vitamine D3 & K2 + Magnesium

Waardering:
100% of 100
6  Reviews
 • Bijzonder hoge biologische beschikbaarheid
 • Goed voor het behoud van sterke botten
 • Bevat natuurlijke liposomen van LipoCellTech™
Op voorraad: Ja
Inhoud
30 capsules
25,95
 • 2 voor 20,76 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 19,46 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 18,17 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Onze Liposomale Vitamine D3 & K2 + Magnesium levert u alle belangrijke voedingsstoffen voor de instandhouding van sterke botten. Deze unieke formule bevat plantaardige vitamine D3 en het goed opneembare vitamine K2-MK7. Deze twee vitamines werken nauw met elkaar samen om het calciumgehalte in ons bloed op peil te houden. Ook magnesium is van belang voor de samenstelling van botten en draagt bovendien bij aan een sterk gebit. Door de toevoeging van natuurlijke liposomen van LipoCellTech™ kent dit supplement een bijzonder hoge biologische beschikbaarheid. Daar komt bij dat dit supplement ook geschikt is voor vegetariërs en veganisten.

Liposomale Vitamine D3 & K2 + Magnesium

Kenmerken

 • Bijzonder hoge biologische beschikbaarheid
 • Bevat natuurlijke liposomen van LipoCellTech™
 • Vegan formule
 • Magnesium, vitamine D3 en vitamine K2:
  - spelen een rol bij de botaanmaak
  - zijn goed voor het behoud van sterke botten
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

Logo veganLogo GMPLogo Lipocelltech


Meer informatie

Wat zijn liposomale vitamines?

Liposomale vitamines zijn anders dan traditionele vitaminesupplementen. Bij liposomale voedingssupplementen zitten de werkzame stoffen namelijk verpakt in kleine vetachtige bolletjes (liposomen). Hierdoor worden deze voedingsstoffen beschermd tegen vroegtijdige afbraak in het spijsverteringsstelsel. De liposomen kunnen zo onaangetast door het maagzuur de maag passeren. Omdat de bolletjes op onze lichaamscellen lijken, kunnen ze vervolgens gemakkelijk de darmwand door zonder te worden aangevallen. Dit effectieve afleversysteem zorgt ervoor dat de vitamines D3 & K2 en magnesium, direct in de cellen en weefsels terechtkomen, waar ze hun werk kunnen doen.

Vegan vitamine D3 en K2-formule

Vitamine D3 en K2 zijn vetoplosbare vitamines. Ze komen over het algemeen vooral voor in vetrijke voedingsmiddelen en worden ook het best opgenomen in combinatie met vet. Ons lichaam kan vitamine D zelf in de huid aanmaken onder invloed van uv-straling uit zonlicht. Daarnaast komt de vitamine voor in dierlijke voedingsmiddelen zoals vette vis en eieren. Vitamine K is een wat minder bekende vitamine. Hij komt van nature voor in groene bladgroente, plantaardige oliën en fruit. Het gaat hierbij helaas om vitamine K1, een slecht opneembare vorm van deze vitamine. De goed opneembare vitamine K2 treffen we in gefermenteerde producten aan, zoals in Japanse nattō, kaas, yoghurt, karnemelk en kwark. In deze liposomale formule zit plantaardige vitamine D3 en het goed opneembare vitamine K2-MK7. Zodoende kunt u ook bij een plantaardig eetpatroon uw vitamine D-status op peil houden.

Waarom vitamine D3 en K2 combineren?

De vitamines D3 en K2 werken nauw samen om onze botten sterk te houden. Vitamine D zorgt voor een goede opname van calcium en fosfor uit onze voeding en vitamine K zorgt op zijn beurt dat het calcium op de juiste plekken in het lichaam terecht komt. De toevoeging van het goed opneembare magnesiumcitraat helpt om dit proces te ondersteunen. Magnesium is namelijk nodig voor het behoud van sterke botten en van belang voor de opbouw van sterke tanden. Het mineraal draagt bovendien bij aan het proces van celvernieuwing en draagt bij aan de normale werking van spieren.

Waarom liposomale Vitamine D3 & K2 Magnesium van LipoCellTech™?

LipoCellTech™ is een Nederlandse kwaliteitsleverancier van liposomale voedingssupplementen. De liposomale magnesium van LipoCellTech™ wordt middels een unieke, gepatenteerde productiemethode geproduceerd.

Bekijk hieronder het filmpje van producent LipoCellTech™:

De methode die wordt gebruikt, bootst de natuurlijke wijze na waarop het lichaam zelf liposomen maakt. Op deze manier herkennen onze darmen de liposomale producten als lichaamseigen materiaal, waardoor de vitamines gemakkelijker in de cellen wordt afgegeven. Hierdoor is de opnamecapaciteit van onze Liposomale Vitamine D3 & K2 + Magnesium maar liefst 95%.

Afbeelding Lipocelltech

Waarom liposomale Vitamine D3 & K2 + Magnesium bij vitaminesperpost.nl kopen?

De liposomale Vitamine D3 & K2 + Magnesium capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, bevatten de allerbeste ingrediënten voor het behoud van sterke botten. Ze zijn geproduceerd door de Nederlandse kwaliteitsleverancier LipoCellTech™ en volgens de strenge kwaliteitsnormen van de GMP (Good Manufacturing Practice). Bovendien profiteert u bij vitaminesperpost.nl altijd van de volgende voordelen:

 • 30% korting bij aankoop van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Liposomale Vitamine D3 & K2 + Magnesium

Inhoud:
30 vegan capsules, 19 gram.

Ingrediënten per vegan capsule:   RI*
Magnesium (citraat) 300 mg 80%
Liposomale fosfolipiden (LipoCellTech™)  142 mg  
Vitamine K2 MK-7 60 mcg 80%
Vitamine D3 (plantaardige cholecalciferol uit korstmos) 18 mcg 360%

* Referentie-inname

Ingrediënten:
Magnesium, liposomale fosfolipiden (LipoCellTech™), Vitamine K2 (MK-7), Vitamine D3, capsule (HPMC-cellulose), antiklontermiddel (rijstconcentraat).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 1 capsule per dag met ruim water, tijdens of vlak na de maaltijd. 
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten. 

Waarschuwing:
Bevat een hogere dosering dan 250 mg magnesium. Dit kan bij sommige personen een laxerend effect hebben. Vitamine K2: niet combineren met bloedverdunners. Als u deze gebruikt, overleg dan eerst met een deskundige. Vitamine D3: dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Capsulemaat 0

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liposomale Vitamine D3 & K2 + Magnesium
Uw waardering