L-Glutathion 500 mg

Waardering:
93% of 100
11  Reviews
 • Bevat 500 mg gereduceerde glutathion per capsule
 • Kan goed met L-cysteïne en met SAMe worden gecombineerd
 • Volgens strenge IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd
Op voorraad: Ja
Inhoud
30 capsules
37,95
 • 2 voor 30,36 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 28,46 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 26,57 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

De L-glutathion van vitaminesperpost.nl is afkomstig van het merk Setria®. Deze vorm van glutathion is met behulp van een gepatenteerd fermentatieproces geproduceerd. Hiermee wordt een hoge graad van zuiverheid verkregen. L-glutathion is een tripeptide (een klein eiwit) dat is opgebouwd uit de aminozuren glycine, cysteïne en glutaminezuur. Ons L-glutathion is gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Het is de gereduceerde niet-geoxideerde en stabiele vorm van glutathion. Elke capsule bevat 500 mg glutathion. L-glutathion kan goed worden gecombineerd met de aminozuren L-cysteïne, glycine, SAMe en vitamine C. 

L-Glutathion 500 mg

Kenmerken

 • Bevat 500 mg glutathion per capsule
 • Gereduceerde vorm
 • Geschikt voor vegetariërs
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de brievenbus
 • Volgens IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en vormt geen vervanging voor gevarieerde voeding.

logo vegetarischLogo KyowaLogo Setrialogo IFS food


Meer informatie

Wat is glutathion?

Glutathion is een essentiële verbinding. Deze wordt aangetroffen in al onze cellen, weefsels, lichaamsvloeistoffen en orgaansystemen. We vinden glutathion vrijwel overal in ons lichaam. Deze krachtige tripeptide (een klein eiwitmolecuul) bestaat uit glutaminezuur, cysteïne en glycine.

Glutathion in voeding

Glutathion is een veelzijdige multitasker. Het is echter tegelijkertijd kwetsbaar voor onze moderne levensstijl. Het is daarom prettig te weten dat er een ​​natuurlijke manier bestaat om het lichaam te ondersteunen bij de aanmaak van glutathion. Met een gezond voedingspatroon, dat rijk is aan fruit, groente en mager eiwit, kunnen we een normaal glutathionniveau handhaven.

L-glutathion en sport

Matige, langdurige, lichamelijke inspanning verhoogt het glutathiongehalte in het bloed en in de skeletspieren. Daarentegen wordt bij intensieve sportbeoefening veel glutathion verbruikt. De meest effectieve manier om een normaal glutathionniveau te garanderen, is om het lichaam te voorzien van een voorgevormd glutathion zoals Setria® glutathion.

Glutathion meetbaar?

Er bestaan misvattingen over het aanvullen van glutathion in het lichaam. Glutathion zou niet of slecht worden opgenomen. Ook zou glutathion niet in het maagdarmkanaal kunnen komen omdat het voortijdig wordt afgebroken. Plasmaspiegels van glutathion zijn meetbaar, maar zijn niet handig als we de werking van het totale glutathionsysteem willen weten. Glutathion is namelijk niet gelijkmatig over het hele lichaam verdeeld en zorgt ervoor dat plasmaspiegels geen maatstaf zijn voor glutathionniveaus in andere weefsels. Glutathion wordt getransporteerd daar waar nodig is en wordt afgebroken als het niet wordt opgeslagen.

Meten met behulp van de ‘redox-balans’

Wetenschappers hebben onlangs een manier gevonden om de ‘redox-balans’ te meten. Dat levert een beter beeld op van de manier waarop het lichaam glutathion produceert en verbruikt. Bij een redox-balans wordt in het bloed gemeten wat de verhouding is van gereduceerde niet-geoxideerde, stabiele vorm glutathion ten opzichte van geoxideerde glutathionproducten.

Setria® glutathion

De L-glutathion van vitaminesperpost.nl is afkomstig van het merk Setria®. Deze vorm van glutathion is geproduceerd met behulp van een gepatenteerd fermentatieproces. Hierdoor wordt een hoge graad van zuiverheid verkregen. De ontwikkeling van deze technologie nam een aantal jaren in beslag. Hiermee onderscheidt Setria® glutathion zich echter positief van andere soorten glutathion. Setria® glutathion is vrij van toevoegingen, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen. Bovendien is het geschikt voor vegetariërs.

Bekijk de film van onze leverancier:

Waarom glutathion 500 mg-capsules bij vitaminesperpost.nl kopen?

De L-glutathion 500 mg-capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, bevatten de gereduceerde dus niet-geoxideerde, stabiele vorm van glutathion. Deze L-glutathion is afkomstig van het gepatenteerde merk Setria®. De capsules zijn volgens IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

L-Glutathion 500 mg

Inhoud:
30 vegetarische capsules, 20 gram.

Ingrediënten per vegetarische capsule:  
L-glutathion (gereduceerd) (Setria®) 500 mg

Ingrediënten:
L-glutathion, capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose), hulpstof (extra vergine olijfolie), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 1 tot 2 maal daags 1 capsule tijdens of vlak na een maaltijd. 
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Capsule maat

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L-Glutathion 500 mg
Uw waardering