Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

L-Glutathion 500 mg

Waardering:
96% of 100
5  Reviews
 • Bevat 500 mg glutathion per capsule
 • Kan goed gecombineerd worden met L-Cysteïne en met SAMe
 • Speciaal met BioPerine voor betere opname
Niet op voorraad
Inhoud
30 capsules
€ 28,95
 • 2 voor € 23,16 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor € 21,71 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor € 20,27 per stuk en bespaar 30%
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

*Uitgezonderd Bulk en Small producten

Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden

Vragen: 075 - 612 12 47 Ma - vr: van 9.00 -12.00 en van 13.00 - 17.00 uur

Korting sparen via ons spaarprogramma

30% Korting bij aankoop van 4 dezelfde producten

Gratis bezorging binnen Nederland

Pakket past door een standaard brievenbus

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • 30% Korting bij aankoop van 4 dezelfde producten
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

De L-glutathion van vitaminesperpost.nl is afkomstig van het merk Setria®. Deze vorm van  glutathion is geproduceerd met behulp van een gepatenteerd fermentatieproces. Hiermee wordt een hoge graad van zuiverheid verkregen. L-glutathion is een tripeptide (een klein eiwit) dat is opgebouwd uit de aminozuren glycine, cysteïne en glutaminezuur. Glutathion wordt in al onze lichaamscellen gevonden. Ons L-glutathion is gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Het bevat de gereduceerde niet-geoxideerde, stabiele vorm. Elke capsule bevat 500 mg glutathion. L-glutathion kan goed worden gecombineerd met de aminozuren L-Cysteïne, Glycine, SAMe en vitamine C. Op onze speciale pagina over aminozuren, vindt u meer informatie.

L-Glutathion 500 mg

Kenmerken

 • Bevat 500 mg glutathion per capsule
 • Gereduceerde vorm
 • Geschikt voor vegetariërs
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de brievenbus
 • Volgens IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en vormt geen vervanging voor gevarieerde voeding.

logo IFS food logo vegetarisch Logo Kyowa Logo Setria


Meer informatie

Glutathion is een semi-essentieel aminozuur

Glutathion is een essentiële verbinding. Deze wordt aangetroffen in al onze cellen, weefsels, lichaamsvloeistoffen en orgaansystemen. Glutathion is een semi-essentieel aminozuurHet lichaam kan het produceren, maar niet noodzakelijk in de hoeveelheden die optimaal zijn. We vinden glutathion vrijwel overal in ons lichaam. De stof draagt bij aan het in stand houden van onze gezondheid. Deze krachtige tripeptide (een klein eiwitmolecuul) bestaat uit glutaminezuur, cysteïne en glycine.

Glutathion in voeding

Glutathion is een veelzijdige multitasker. Het is echter tegelijkertijd kwetsbaar voor onze moderne levensstijl. Het is daarom prettig te weten dat er een ​​natuurlijke manier bestaat om het lichaam te te ondersteunen bij de aanmaak van glutathion. Met een gezond voedingspatroon, dat rijk is aan fruit, groenten en mager eiwit, kunnen we een normaal glutathionniveau handhaven.

L-glutathion en sport

Matige, langdurige, lichamelijke inspanning verhoogt het glutathiongehalte in het bloed en in de skeletspieren. Bovendien werken sommige vitamines en voedingssupplementen als boosters en stimuleren de aanmaak van glutathion, bijvoorbeeld alfa-liponzuur, pijnboomschors extract, melatonine, blauwe bosbes, druivenpit extract, vitamine C, wei-eiwit en kurkuma. De meest effectieve manier om echter een normaal glutathionniveau te garanderen, is om het lichaam te voorzien van een voorgevormd glutathion als Setria® glutathion.

Gluthation meetbaar?

Er bestaan misvattingen over het aanvullen van glutathion in het lichaam. Glutathion zou niet of slecht worden opgenomen. Ook zou glutathion niet in het maagdarmkanaal kunnen komen omdat het voortijdig wordt afgebroken. Plasmaspiegels van glutathion zijn meetbaar, maar zijn niet handig als we de werking van het totale glutathionsysteem willen weten. Glutathion is namelijk niet gelijkmatig over het hele lichaam verdeeld en zorgt ervoor dat plasmaspiegels geen maatstaf zijn voor glutathionniveaus in andere weefsels. Glutathion wordt getransporteerd daar waar nodig is en wordt afgebroken als het niet wordt opgeslagen.

Meten met behulp van de ‘redox-balans’

Wetenschappers hebben onlangs een manier gevonden om de ‘redox-balans’ te meten. Dat levert een beter beeld op van de manier waarop het lichaam glutathion produceert en verbruikt. Bij een redox-balans wordt in het bloed gemeten wat de verhouding is van glutathion ten opzichte van geoxideerde glutathionproducten. Een hogere ratio duidt op een betere bescherming en lijkt goed te zijn voor het handhaven van een normale gezondheid.

Setria® glutathion

De L-glutathion van vitaminesperpost.nl is afkomstig van het merk Setria®. Deze vorm van glutathion is geproduceerd met behulp van een gepatenteerd fermentatieproces. Hierdoor wordt een hoge graad van zuiverheid verkregen. De ontwikkeling van deze technologie nam een aantal jaren in beslag. Hiermee onderscheidt Setria® glutathion zich echter positief van andere soorten glutathion. Setria® glutathion is vrij van toevoegingen, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen. Bovendien is het geschikt voor vegetariërs.

Bekijk de film van onze leverancier:

Waarom glutathion 500 mg capsules kopen bij vitaminesperpost.nl?

De L-glutathion 500 mg capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, bevatten de gereduceerde vorm, dus de niet-geoxideerde, stabiele vorm van glutathion. Deze L-glutathion is afkomstig van het gepatenteerde merk Setria®. De capsules zijn gecapsuleerd volgens IFS-kwaliteitsnormen. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

L-Glutathion 500 mg

Inhoud:
30 vegetarische capsules, 19 gram.

Ingrediënten per capsule:  
L-glutathion (gereduceerd) (Setria®) 500 mg

Ingrediënten:
L-glutathion, capsule (cellulose), vulstof (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat van plantaardige herkomst).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) 1 tot 2 maal daags 1 capsule op een lege maag, of tussen de maaltijden door, innemen met water. Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Capsule maat

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L-Glutathion 500 mg
Uw waardering