TheaCrine

Waardering:
96% of 100
5  Reviews
 • De krachtige broer van cafeïne zonder de neveneffecten
 • Vaak toegevoegd aan pre-workoutsupplementen
 • Dikwijls ingezet bij een drukke werkdag of lange autorit
Op voorraad: Ja
Inhoud
60 capsules
27,95
 • 2 voor 22,36 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 20,96 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 19,57 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Bulk & Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

TheaCrine (tetramethylurinezuur) is een purine-alkaloïde die uit de cupuaçu (Theobroma grandiflorum) wordt gewonnen. De zaden van deze plant worden tot cupulade verwerkt, wat vergelijkbaar is met cacao. TheaCrine lijkt op cafeïne en komt ook in kleine hoeveelheden in koffie en thee voor. In tegenstelling tot cafeïne behoudt theacrine zijn eigenschappen bij gelijke inname. Ook na een paar uur. Van cafeïne is bekend dat het minder resultaat geeft na een paar uur. U dient dus steeds meer cafeïne in te nemen om hetzelfde resultaat te bereiken. Bovendien kent TheaCrine niet de neveneffecten van cafeïne. Goed nieuws dus voor iedereen die gevoelig is voor cafeïne of die zijn dagelijkse cafeïneconsumptie wil beheersen.

TheaCrine

Kenmerken

 • Zuivere TheaCrine-capsules met 100 mg theacrine
 • De krachtige broer van cafeïne, zonder diens neveneffecten
 • Dikwijls ingezet bij onder meer een drukke werkdag of lange autorit
 • Vaak toegevoegd aan pre-workoutsupplementen
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.


Meer informatie

Wat doet TheaCrine?

TheaCrine verlaagt de hoeveelheid adenosine. Adenosine ondersteunt de ontspanning en helpt om minder energiek te voelen naarmate de dag vordert. Hierdoor bent u 's avonds moe als u naar bed gaat. Het effect van TheaCrine is echter niet zodanig aanwezig dat u 's nachts niet kunt slapen. Belangrijk is wel om theacrine niet in te nemen voor het slapen.

Voor wie is TheaCrine bedoeld?

TheaCrine is ideaal voor iedereen die wel de voordelen maar niet de nadelen van cafeïne wil ervaren. Deze alkaloïde wordt veel door sporters gebruikt. Onze TheaCrine-capsules kunnen goed met andere sportvriendelijke supplementen worden gecombineerd, zoals creatine, BCAA’s, DMG en bèta-alanine. Hierdoor kan het de perfecte aanvulling voor uw pre-workout zijn. Gebruikers ervaren goede resultaten om moeilijke of lange trainingen te volbrengen. Of u nu gewichten optilt of over de baan racet, vooraf ingenomen TheaCrine helpt u om meer uit elke training te halen. Ook personen met een drukke werkdag of een lange autorit voor de boeg, weten onze theacrinecapules te vinden.

Wat zijn de verschillen tussen TheaCrine en cafeïne?

Veel mensen beschouwen TheaCrine als een krachtige versie van cafeïne. Terecht. TheaCrine heeft vele overeenkomsten met cafeïne. Toch zijn er ook kenmerkende verschillen:

 • TheaCrine geeft geen gejaagdheid of trillerig gevoel.
 • TheaCrine houdt zijn gewenste kenmerken zonder dat er een verhoging van de innamehoeveelheid nodig is, ook na een paar uur. Ofwel, er is geen tolerantieopbouw, zoals dat in sportland wordt genoemd. Van cafeïne daarentegen dient u steeds meer in te nemen om hetzelfde effect te bemerken.
 • TheaCrine heeft een langduriger invloed in plaats van een kortstondige piek gevolgd door een gigantisch dal (ofwel 'crash'). Hierdoor ondersteunt theacrine zware trainingssessies, zonder dat u zich halverwege of daarna uitgeput of opgebrand voelt.
 • TheaCrine kent een veel langere halfwaardetijd dan cafeïne, waardoor het product langdurig effectief is in het lichaam.

Wat is de cupuaçu, ofwel cupazú?

TheaCrine wordt gewonnen uit de cupuaçu, ook wel cupuazú geheten (Theobroma grandiflorum). Dit is een middelgrote, groenblijvende plant uit de kaasjeskruidfamilie (Malvaceae). De cupuazú is samen met de macambo (Theobroma bicolor) na cacao (Theobroma cacao) de belangrijkste soort uit het geslacht Theobroma. Bovendien geeft de plant de grootste bloemen en vruchten van alle soorten uit dit geslacht. De bladeren zijn afwisselend geplaatst, gaafrandig, enigszins gegolfd, lancetvormig, stevig, leerachtig, aan de bovenkant donkergroen en aan de onderkant lichter en dof.

Waar komt de cupuaçu ofwel cupazú voor?

De cupuaçu of cupuazú komt van nature voor in het Amazonebekken in Brazilië en Peru. Hier worden zowel gekweekte als wilde exemplaren van de plant geoogst. Tevens wordt de plant op kleine schaal in Colombia, Costa Rica, Ecuador en Venezuela gekweekt.

Waarom TheaCrine-capsules bij vitaminesperpost.nl kopen?

De TheaCrine-capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Bovendien profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door standaard brievenbus

Samenstelling

TheaCrine

Inhoud:
60 vegan capsules, 20 gram.

Ingredienten per vegan capsule:  
TheaCrine 100 mg

Ingrediënten:
TheaCrine, capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem dagelijks 1 tot 3 capsule(s). Sporters:  Neem 30 tot 45 minuten vóór de training.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

TheaCrine bevat geen cafeïne. Het product kan wel goed met cafeïne worden gecombineerd.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TheaCrine
Uw waardering