Superfruit

U heeft ongetwijfeld gehoord over superfood. Maar superfruit is minstens net zo hip zo niet hipper. Het past helemaal in de back-to-nature trend en de behoefte die mensen voelen om kunstmatige, bewerkte voeding zoveel mogelijk te vermijden. Geen pakjes en zakjes met obscure ingrediënten, maar gewoon ouderwetse groente en fruit van moeder natuur. Bekende super vruchten zijn acaï, duindoornbes, amla bes, maqui bes, camu camu, cranberry en noni. 

Producten 1-20 van 84

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Superfood & Superfruit

U heeft ongetwijfeld gehoord over superfood. Maar superfruit is minstens net zo hip zo niet hipper. Het past helemaal in de back-to-nature trend en de behoefte die mensen voelen om kunstmatige, bewerkte voeding zoveel mogelijk te vermijden. Geen pakjes en zakjes met obscure ingrediënten, maar gewoon ouderwetse groente en fruit van moeder natuur.

Superfruit is een voedingssupplementenlijn van superfood en superfruit

Superfruit is een natuurlijke, voedingssupplementenlijn van vitaminesperpost.nl. Het bestaat uit gevriesdroogde groente- en fruitpoeders, in poedervorm of geëxtraheerd en volgens de strenge IFS-kwaliteitsnormen, gecapsuleerd. De Superfruit-capsules van vitaminesperpost.nl passen perfect binnen een natuurlijke en pure levensstijl. In onze Superfruit-capsules treft u namelijk precies aan wat de naam aangeeft: groente en fruit. Onnodige toevoegingen zoals geur-, kleur- conserverings- en smaakstoffen laten wij graag achterwege. Zelfs de wanden van de capsules zijn gemaakt van plantaardig materiaal. Superfruit-supplementen passen daarom ook goed binnen een vegetarisch of veganistisch voedingspatroon.

Wat zijn Superfruit-capsules?

Onze Superfruit-capsules bevatten het extract van fruit en groente met een uitzonderlijk hoge voedingswaarde, zoals vitamines, mineralen, vezels en antioxidanten. Niet alleen fruit- en groentesoorten die in de tropen groeien, zijn rijk aan deze positieve stoffen. Ook de oer-Hollandse blauwe bosbesduindoornbes en veenbes (cranberry) vallen in deze categorie. En wat dacht u van bietenbroccoli of de Meditterane artisjok? Wij hebben de actieve stoffen van deze fruit- en groentesoorten verwerkt in onze Superfruit-capsules. Hieronder leggen we uit hoe we dit hebben gedaan.

Hoe worden onze Superfruit capsules gemaakt?

Wij gebruiken alleen de beste delen van fruit en groente. De groente en bessen worden eerst gevriesdroogd en vervolgens geëxtraheerd. Zo blijven de vitamines en mineralen optimaal behouden. Verse groente die u in de supermarkt ziet liggen, is niet altijd zo vers als-ie lijkt. Vaak heeft de groente duizenden kilometers afgelegd op boten en in vrachtwagens voordat deze eindelijk in het schap in uw supermarkt belandt. Dit geldt ook voor vers fruit. De vraag is hoeveel vitamines en mineralen in de tussentijd verloren gaan.

Door groente en fruit direct na de oogst te vriesdrogen, weten we dat de vitamines en mineralen optimaal behouden blijven. Het extract van de gevriesdroogde groente en fruit stoppen we direct in een capsule, zonder extra ingrediënten toe te voegen. Puur natuur dus!

Superfruit en de Schijf van Vijf

Het Voedingscentrum adviseert volwassenen om elke dag minimaal 250 gram verse groente en 200 gram vers fruit te eten of fruit en groente die is ingeblikt/ingevroren, zonder toegevoegde suiker of zout. Dit lijkt prima haalbaar, maar in de praktijk valt het nog niet mee. Natuurlijk streven we allemaal naar een gezonde levensstijl met volwaardige voeding en voldoende beweging. Maar wat als dit niet elke dag lukt, bijvoorbeeld omdat u op reis bent of extreem druk met uw werk? Onze Superfruit-capsules kunnen u op die momenten ondersteunen. Vers fruit en verse groente hebben de voorkeur, maar onze hoogwaardige Superfruit-capsules zijn een waardige tweede keus!

Afvallen met Superfruit-capsules

Superfruit wordt steeds vaker toegepast in de strijd tegen de pondjes. Wij begrijpen wel waarom. Veel groente- en fruitsoorten bevatten stoffen die een vol gevoel geven of die de vetverbranding ondersteunen. Daarnaast geeft superfruit een energieboost. Iedereen die wel eens heeft geprobeerd om gewicht te verliezen, weet dat vermoeidheid en gebrek aan motivatie grote obstakels vormen om het vol te houden. Superfruit-capsules zijn geen magische afslankpillen, maar ze kunnen u wel op ‘magische’ wijze ondersteunen tijdens deze moeilijke momenten. En daarbij kunt u hulp krijgen van een superplant.

Superplant Yerba mate

Yerba mate is bijvoorbeeld zo'n superplant: deze plant bevat het beste van drie werelden. De blaadjes van de Yerba mate kunnen helpen bij het afvallen omdat ze de vetstofwisseling ondersteunen*, helpen op gewicht te blijven* en helpen bij vermoeidheid*. Als dat niet helpt bij het afvallen!

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Superfruit-capsules kopen of bestellen?

Als u besluit om Superfruit-capsules bij vitaminesperpost.nl te kopen, kiest u voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij zijn een van de eerste Nederlandse bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in superfruit en -groente en wij hebben al duizenden mensen geholpen die op zoek waren naar natuurlijke ondersteuning van de gezondheid.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie of zoekt u ondersteuning bij het maken van keuzes tussen verschillende voedingssupplementen, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 -12.00 en van 13.00 - 17.00 uur op nummer +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief). Ook kunt u ons een mail sturen of contact opnemen via Facebook.