Terug naar Overzicht

Graviola

Voorraad Op voorraad
InhoudVerpakt per 90 capsules
€ 19,95
 • Koop 2 voor € 15,96 per stuk. en bespaar 20%
 • Koop 3 voor € 14,96 per stuk. en bespaar 25%
 • Koop 4 voor € 13,97 per stuk. en bespaar 30%
Je kunt 50 spaarpunten ontvangen voor het schrijven van een review over dit product.
-
+
OF

Productbeschrijving

Graviola wordt ook wel zuurzak genoemd en is een vrucht die in de Amazone groeit. Graviola wordt door de indianen voor de spijsvertering gebruikt. Dit superfruit heeft eigenschappen om het immuunsysteem te stimuleren. Tevens wordt het gezien als een natuurlijke rustgever. Daarbij kan graviola een normale bloeddruk in stand houden.

 

Let op: Wij nemen afstand van zowel positieve als negatieve sensatieverhalen over graviola.

 

Kenmerken

 • Stimuleert het immuunsysteem
 • Goed voor de darmflora
 • Gunstig voor de bloeddruk
 • Natuurlijke rustgever
 • Voor een goede gemoedstoestand
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus
 • Volgens IFS-kwaliteitsnormen geproduceerd

 

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding

 

 

Graviola

Meer informatie

Zuurzak of Graviola

Gemeenschappelijke naam: Graviola of Zuurzak
Botanische naam: Annona muricata
Groeigebied: het Caribisch gebied en Midden-en Zuid-Amerika en Indonesie

Wat is Zuurzak of Graviola?

Zuurzak, internationaal ook bekend als Graviola, kan gevonden worden in exotische plaatsen zoals de Amazone jungle en de Caribische eilanden. Graviola wordt al eeuwen gebruikt over de hele wereld ter ondersteuning van het behoud van de gezondheid. In de afgelopen decennia wordt er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de potentiële voordelen voor de gezondheid van Graviola/ Zuurzak. De Graviola boom heeft grote donkergroene bladeren en kan uitgroeien tot ongeveer 5 meter hoog. De groene, stekelige, hart-vormige Graviola vrucht heeft een unieke zure smaak. Het zachte witte vruchtvlees van deze heerlijke vruchten wordt vooral gebruikt voor het maken van vruchtensappen, sorbets en andere smakelijke desserts. Zuurzak is geen medicijn, maar bezit wel verschillende stoffen waar veel onderzoek naar gedaan wordt.

Zuurzak vrucht, bladeren, thee of capsules kopen?

Zuurzak is ook bekend door de lokale namen zoals Guanabana, Braziliaanse Paw Paw en natuurlijk Graviola. Alle onderdelen van de zuurzak boom worden van oudsher gebruikt voor verschillende doeleinden, met inbegrip van de bast, wortels, zaden, olie, fruit en bladeren. De Graviola capsules van Vitaminesperpost.nl worden gemaakt van de Graviola bladeren. Het voordeel van onze zuurzak bladeren capsules is dat ze makkelijk open gemaakt kunnen worden en daarnaast hooggeconcentreerd zijn. Men kan ook zuurzak thee kopen, of gewoon onze capsules openmaken en de zuurzak bladeren in wat warm water doen om zodoende je eigen Graviola thee te maken. Desnoods kunnen de graviola bladeren ook met wat eten vermengd worden.

Graviola en de speciale voedingstoffen

De Graviola vrucht is rijk aan koolhydraten, met name fructose. Het bevat ook grote hoeveelheden vitamine C, vitamine B1 en vitamine B2. Wetenschappers zijn de eigenschappen van Graviola al aan het bestuderen sinds 1940 en hebben ontdekt dat de Graviola een unieke set van fytochemicaliën(stoffen die in planten voorkomen) bezit. Deze worden annonaceous acetogeninen genoemd en die worden alleen aangetroffen in de Annonaceae familie (waarvan Graviola behoort). Zuurzak is geen medicijn, echter bij bepaalde mensen kan het helpen bij het stimuleren van de spijsvertering. Zuurzak is ook bekend om zijn rustgevende eigenschappen. Graviola bladeren bevatten natuurlijke stoffen die het immuunsysteem ondersteunen en volgens ons mogelijk kunnen helpen bij het behoud van gezonde cellen en weefsels. Graviola kan bloeddruk verlagend werken bij bepaalde mensen, hierdoor kunnen mensen met een te lage bloeddruk Graviola beter niet bestellen.

Waarom uw Graviola capsules bij Vitaminesperpost.nl bestellen of kopen?

Het voordeel van het bestellen van graviola bij Vitaminesperpost.nl is dat u 30% korting krijgt wanneer u 4 verpakkingen in één keer aankoopt. Daarnaast versturen wij de zuurzak capsules zo snel mogelijk naar u toe en past het pakketje door de gemiddelde brievenbus. Waar te koop? U kunt op dit moment alleen de graviola capsules bij Vitaminesperpost.nl kopen. Wanneer u vragen heeft kunt u ons tijdens kantooruren opbellen of gewoon een email sturen.

 • Hoog gedoseerd
 • Originele Zuurzak uit Brazilië
 • Snel en Gratis bij u thuisbezorgd binnen Nederland
 • Bij 2 verpakkingen al 20% korting
 • Het postpakketje past door uw brievenbus

GRAVIOLA is een voedingssupplement en geen medicijn

Graviola is een natuurlijk product waar bepaalde mensen aangeven dat ze er baat bij hebben. Het is echter geen vervanging van uw reguliere medicijnen. Wanneer u tijdens medicijn gebruik ook Graviola wilt nemen kunt u het best eerst uw behandelend arts raadplegen alvorens te beginnen. Dit omdat het een krachtige werking heeft waarvan nog niet geheel duidelijk is hoe het werkt. Luister goed naar uw lichaam wanneer u het supplement inneemt en overdrijf de dosering niet.

 

Let op: Graviola kunt u uit 'voorzorg' beter niet innemen indien:

Drie groepen raden wij af dit supplement uit 'voorzorg' niet in te nemen:

 • Mensen met een Lage Bloeddruk
 • Hartpatienten
 • Parkinson patienten

Samenstelling

Graviola of Zuurzak capsules

 

Inhoud:
90 vegetarische capsules, 53 gram.

 

Ingrediënten per capsule:  
Graviola poeder (Annona muricata) 500 mg 

 

Ingrediënten:
bevat per capsule: Graviola poeder (Annona muricata)
500 mg, HPMC capsule (cellulose).

 

Doseringsadvies:
(indien niet anders voorgeschreven)
neem 1-2 capsule(s) 1 of 2 maal daags, bij voorkeur bij de maaltijd.
Dosering niet overschrijden.

 

Waarschuwing:
Niet gebruiken bij een te lage bloeddruk,
niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn.

 

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Dit is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Ervaringen & Reviews

U plaatst een review over: Graviola

Hoe waardeert u dit product? *

 
1
2
3
4
5
Productwaardering
Goed tegen XXcensuurXX
Op Bali wordt er van de Graviola bladeren thee gemaakt en het sap van de vrucht geperst. De vrouwen drinken de Graviola thee tegen XXcensuurXX .helpt goed! Altijd te proberen.
Productwaardering
Review by Mary / 22 november 2017
Graviola is vaak al voldoende
Ik ben natuur therapeut, daarbij maak ik ook gebruik van de biotensor om te testen wat iemand nodig is om weer te herstellen bij een onbalans. Dikwijls komen daar een aantal producten uit die veel duurder zijn dan Graviola, terwijl alleen Graviola dan al voldoende blijkt te zijn.
Productwaardering
Review by Herma de Bruyn / 9 december 2016
Helpt met verlagen bloeddruk
Dit product heeft geholpen om mijn spijsvertering beter te laten functioneren en heeft geholpen om mijn bloeddruk te verlagen.
Productwaardering
Review by Sjors / 21 november 2016
Waarom het Graviola blad en niet de vrucht?
Waarom capsules met het blad extract en niet de vrucht zelf? Antwoord: in het blad zitten de meeste gunstige stoffen
Productwaardering
Review by Argus / 10 augustus 2016
Geweldige resultaten
Ik gebruik Graviola al een aantal maanden met geweldige resultaten. Mijn huid is mooier net als mijn spijsvertering. Ik ben van plan om dit kruid periodiek te nemen met het oog om mijn systeem te reinigen.
Productwaardering
Review by Esther / 10 augustus 2016
Kan ik Graviola combineren met.
Een vraag,ik gebruik antideppresiva en las ergens dat dat niet in combinatie kan met Graviola. Klopt dit?
Antwoord: Bij ons is het niet bekend dat er interacties kunnen optreden met bepaalde kruiden of medicijnen. Echter wanneer u medicijnen gebruikt kunt bij twijfel altijd uw huisarts raadplegen. En luister altijd goed naar uw lichaam en wees altijd alert, dit advies geldt trouwens voor alle supplementen.
Productwaardering
Review by Chantal L. / 19 mei 2016
Kan het samen met Vitamine D3?
Kan het ook gebruikt worden samen met vitamine d3? Of wordt dat te veel van het goede? Antwoord: Vitamine D3 is een ander soort stof , dit kan er dus prima naast gebruikt worden
Productwaardering
Review by Gboerstra / 17 februari 2016
Ik wil graviola capsules proberen
ik wil graag deze capsules proberen.
Productwaardering
Review by Xenia Merkelbach / 7 november 2015
Hoeveel Graviola capsules zitten in een verpakking?
Ik wil graag Graviola bestellen. Ik neem aan dat deze in de afgebeelde zak zitten. Hoeveel capsules gaan er in die zak ? Hoeveel gewicht zit er in deze capsules ?
Antwoord: u kunt de samenstelling van alle producten vinden onder het kopje Samenstelling. Er zitten 90 capsules van 500mg Graviola blad in.
Productwaardering
Review by Arie de Ruiter / 20 oktober 2015
Graviola kopen in Belgie?
"Hoe kan ik de capsules "graviola" (zuurzak) aankopen via mijn PC in Belgie en worden ze ook in Belgie geleverd aan welke prijs? Antwoord: We versturen ook naar Belgie, bij een bestelling vanaf 50 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
Productwaardering
Review by Van der Elst Jozef / 12 augustus 2015
Graviola goed om te slapen
"Zo, deze dingen zijn krachtig! Ik nam er 1 overdag en werd ontzettend licht en wobbelig in mijn hoofd. Dus sindsdien neem ik ze voor naar bed gaan en slaap er ontzettend prachtig op! ik vind wel dat er een waarschuwing op deze pillen moet staan van dat ze slaapverwekkend kunnen zijn.
Productwaardering
Review by Socrates van Muyden / 8 mei 2015
Mag het door kinderen gebruikt worden?
Goede avond mag het ook door kinderen gebruikt worden met de leeftijd van 12 jaar? Antwoord: Onze informatie en voedingssupplementen zijn bedoeld voor volwassenen, wij kunnen helaas geen informatie geven over de uitwerking van onze producten op kinderen.
Productwaardering
Review by Mireille / 7 februari 2015
Voel me in topconditie
Ik gebruik ze nu 1 maand voel me in topconditie
Productwaardering
Review by Ton Ferkranus / 10 december 2014
Veel goeds over gehoord
Ik heb al veel goeds over deze vrucht gehoord maar nergens gevonden in Nederland...tot vandaag. Drie potjes besteld, ik ben zeer benieuwd en zal hier melden hoe het gegaan is.
Productwaardering
Review by Sandra Gallo / 5 december 2014
Waar komt het vandaan?
Waar komt jullie Graviola vandaan?
Antwoord: Onze Graviola komt uit Peru
Productwaardering
Review by Chris van beveren / 11 november 2014
Graviola een krachtig middel
Wat ik als tropenkind al wist, dat zuurzakplant een krachtig middel, is gelukkig nu in Nederland te koop en wel bij Vitamines Per Post NL. Ik zal een ieder aanraden dit krachtig middel te gebruiken. Mijn hartelijke dank hiervoor. Vriendelijke groet, Itala Lamsberg, wonende te Rotterdam.
Productwaardering
Review by Itala Lamsberg / 16 juli 2014
STAPELKORTING
 • 2 stuks: 20% korting
 • 3 stuks: 25% korting
 • 4 stuks: 30% korting
Webshop Keurmerk
Betaal logo's

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

Het artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen.


Verder winkelen of Naar kassa en afrekenen

Het artikel is verwijderd van uw winkelwagen.


Verder winkelen of Naar kassa en afrekenen