Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Probiotica

Probiotica is een woord dat is afgeleid uit het Latijn en Grieks. 'Pro' betekent 'voor' en 'bios' betekent 'leven'.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Beta Glucanen 1.3/1.6
  Bèta Glucanen 1.3/1.6
  Waardering:
  96%
 2. Colostrum
  Colostrum
  Waardering:
  96%
 3. Probiotica
  Probiotica Acidophilus
  Waardering:
  92%
 4. Probiotica Platinum
  Probiotica Platinum
  Waardering:
  95%
 5. Probiotica Platinum - Small
  Probiotica Platinum SMALL
  Waardering:
  90%
  29,95
 6. Probiotoca Plus
  Probiotica Plus
  Waardering:
  91%
 7. Probiotica Premium
  Probiotica Premium
  Waardering:
  93%
 8. Probiotica Premium - Small
  Probiotica Premium SMALL
  Waardering:
  90%
  19,95
 9. Saccharomyces Boulardii
  Saccharomyces Boulardii
  Waardering:
  93%

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Probiotica

Probiotica: vóór het leven

Probiotica is een woord dat is afgeleid uit het Latijn en Grieks. 'Pro' betekent 'voor' en 'bios' betekent 'leven'. Het worden ook wel lichaamsvriendelijke darmbacteriën of 'goede bacteriën' genoemd. Onze probiotica supplementen bevatten één of meerdere zuurbestendige probiotische bacteriestammen die van nature in het lichaam voorkomen. Sinds wij met onze webshop zijn begonnen, zijn de probiotica capsules het meest geliefd. Waarom het een goed idee is om deze capsules met probiotische bacteriën te kopen, vertellen wij u hieronder.

Goede probiotica met verschillende stammen

Het probiotica supplement Probiotica Plus bevat capsules met maar liefst 6 verschillende bacteriële stammen. Dit zijn verschillende groepen of families die een unieke functie hebben. Het belangrijkste deel van onze formule bestaat uit het bekendste micro-organisme: de lactobacillus acidophilus. De bacterie lactobacillus komt van nature voor in het menselijk lichaam. Om deze formule compleet te maken, zijn er nog 5 andere probiotica-soorten aan toegevoegd:

 • bifidobacterium lactis;
 • bifidobacterium longum;
 • streptococcus thermophilus;
 • lactobacillus bulgaricus en de
 • lactobacillus paracasei.

Hiermee bevat elke capsule in totaal 4 miljard levensvatbare bacteriën per capsule, oftewel 4 miljard organismen. Alle probioticastammen in onze capsules zijn geverifieerd via DNA-vingerafdruktechnologie en zuurbestendig!

Vitaminesperpost.nl doet er alles aan om het probiotische assortiment compleet en actueel te houden. Uiteraard met inachtneming van zorg voor de hoogste kwaliteit. Zo hebben we Probiotica Premium en Probiotica Platinum toegevoegd aan onze webshop. De eerste bevat maar liefst 25 miljard bacteriën per capsule en de laatste het dubbele aantal.

Probiotica Platinum is ons paradepaardje met een uitgebalanceerde mix van 10 probiotica-soorten en 50 miljard kolonievormende eenheden. Probiotica Platinum is het hoogst gedoseerde probiotica supplement in Nederland.

Wanneer probiotica capsules innemen?

De probiotica-capsules dient u voor de maaltijd op een lege maag in te nemen. U kunt over het algemeen veilig dagelijks probiotica capsules gebruiken.

Hoe probiotica capsules bewaren?

Wij adviseren u om probiotica in de koelkast te bewaren, zodat de kwaliteit van uw aankoop zo goed mogelijk blijft behouden.

Waarom een probiotica supplement kopen bij Vitaminesperpost.nl?

Probiotica koopt u veilig en snel online bij Vitaminesperpost.nl. Onze probiotica supplementen zijn hooggedoseerd en bevatten stuk voor stuk een grote hoeveelheid gunstige bacteriën. Probiotica Platinum bevat maar liefst 50 miljard organismen per capsule. Als u besluit meerdere zakjes in één keer te kopen, profiteert u van onze gunstige staffelkorting die kan oplopen tot wel 30%.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een specifiek probioticum? Wilt u graag weten welke probiotica mix u moet gebruiken? Voor persoonlijk advies kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze voedingsadviseurs. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op nummer: 075-612 12 47 (lokaal tarief). Ook voor het kopen van vitamines en mineralen voor dagelijks gebruik bent u bij vitaminesperpost.nl aan het juiste adres.