Prebiotica Complex

 • Vezelcomplex met psyllium husk, XOS en Sunfiber®-vezels
 • Goed voor de darmpassage* en de spijsvertering*
 • Zorgt voor een goede opname van probiotica
Op voorraad: Ja
Inhoud
60 capsules
22,95
 • 2 voor 18,36 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 17,21 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 16,07 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Bulk & Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Dit vegan glutenvrije supplement Prebiotica Complex biedt u een combinatie van de prebiotische vezels psyllium husk, XOS (xylo-oligosacchariden) en guarboon van Sunfiber®. Prebiotica zorgt voor een goede opname van probiotica en is zodoende goed voor een normale darmfunctie¹* en spijsvertering¹*. Prebiotica zijn fermenteerbare voedingsvezels die als voedingsstoffen voor goede micro-organismen in onze darmen dienen. Deze fermenteerbare vezels worden door onze darmflora in de dikke darm afgebroken. De unieke eigenschap van prebiotica is dat ze specifieke goede bacteriën in onze darmen selectief voeden.

Prebiotica Complex

Kenmerken

 • Vegan, glutenvrij prebiotisch vezelcomplex
 • Met psyllium huskvezels, XOS en guarboonvezels van Sunfiber®
 • Zorgt voor een goede opname van probiotica
 • Meer gebruiksgemak dan vezelpoeders
 • Bevat psyllium huskvezels:
  - Bevordert de normale stoelgang*
  - Ondersteunt de natuurlijke ontlasting*
  - Goed voor de darmpassage* en de spijsvertering*
  - Goed voor de cholesterolspiegel*
 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.
¹Een van de bekendste prebiotica is psylliumvezel. De genoemde gezondheidsclaim is toegeschreven aan deze prebiotische vezel*.

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

Sunfiber®


Meer informatie

Wat is prebiotica?

Prebiotica zijn vezels die niet door onze dunne darm kunnen worden verteerd. Ze bereiken zo onveranderd de dikke darm. Ze dienen als voedsel voor de goede micro-organismen in onze darmen, beter bekend als probiotica. Prebiotische vezels komen van nature voor in onder meer uien, knoflook, banaan, asperges, prei, cichoreiwortel en volkorenproducten.

Waar is prebiotica goed voor?

Onze darmflora bestaat uit allerlei verschillende micro-organismen. Deze micro-organismen knippen prebiotische vezels op in kleinere stukken. Dit heet fermenteren. Hierdoor bevorderen deze krachtige voedingsvezels een regelmatige stoelgang¹ en ondersteunen zo uw natuurlijke ontlasting¹. Voldoende inname van prebiotica is dus goed voor de darmpassage¹ en uw spijsvertering¹. Bovendien dragen deze belangrijke vezels bij aan een vol gevoel¹ en zorgen ze voor behoud van een normaal cholesterolgehalte¹. Ons Prebiotica Complex bevat drie prebiotische vezels: psyllium husk, XOS en guarboon van Sunfiber®.

Wat zijn psyllium huskvezels?

Psylliumzaad, ook wel vlozaad geheten, bestaat voor meer dan 80% uit vezels, waarvan 70% oplosbare vezels en 30% niet-oplosbare vezels. Psyllium husk (Plantago psyllium) vormt een gel als het met water in contact komt. Het kan wel tien keer het eigen drooggewicht aan water opnemen. De darminhoud wordt hierdoor soepeler, mits daarbij voldoende water wordt gedronken! Deze vezel heeft een gunstige invloed op zowel een te droge als een te vochtige darminhoud.

Wat is XOS?

XOS staat voor xylo-oligosachariden. Dit is een natuurlijke fermenteerbare voedingsvezel die pas in de dikke darm wordt afgebroken door onze darmflora. XOS is een prebiotische voedingsvezel die van nature voorkomt in fruit, groente, bamboescheuten en rauwe honing. Het zit ook in verscheidene kruiden zoals echinacea en kamille. Belangrijk kenmerk van XOS is dat het al bij een geringe inname effectief is. De XOS in ons vegan combinatiesupplement is uit maïs gewonnen. De maïs die hiervoor wordt gebruikt, is gegarandeerd GMO-vrij en voldoet aan alle Europese wetgeving. Maïs bevat geen gluten.

Wat is Sunfiber®?

Sunfiber® is een gepatenteerd merk van de guarboomvezel. Deze prebiotische vezel is een voedingsvezel die uit de zaden van de guarplant (Cyamopsis tetragonoloba) wordt verkregen. Deze staat ook bekend als clusterboon of guarboon. Guarboonvezels zijn oplosbare vezels. Dit betekent dat ze gemakkelijk oplossen in water en een gelachtige substantie vormen in de darmen. Het productieproces van Sunfiber® omvat een speciale behandeling die ervoor zorgt dat de guarboomvezels tot kleine, goed verteerbare moleculen worden afgebroken. Dit resulteert in een goede prebiotische vezel die belangrijk is voor onze darmgezondheid.

Waarom Prebiotica Complex-capsules bij vitaminesperpost.nl kopen?

De vegan capsules prebiotica vezelcomplex die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, bevatten psyllium huskvezels, XOS-vezels en guarboonvezels van Sunfiber®. Deze vegan capsules helpen de opname van probiotica en zijn goed voor een normale darmfunctie¹. De capsules zijn gegarandeerd in Nederland vervaardigd onder strenge IFS-kwaliteitsnormen. Bovendien profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis thuisbezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Prebiotica Complex

Inhoud:
60 vegan capsules, 49 gram.

Ingrediënten per vegan capsule:  
Psyllium huskvezels (Plantago psyllium) (vlozaad) 250 mg
Guarboomvezels (Cyamopsis tetragonoloba) (Sunfiber®) 250 mg
Xylo-oligosacharidenvezels (XOS) (uit GMO-vrije maïs) 200 mg

Ingrediënten:
Psyllium huskvezels, guarboonvezels (Sunfiber®), xylo-oligosacharidenvezels, capsule (HPMC-cellulose).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 2 tot 3 maal daags 3 capsules 30 minuten voor een maaltijd met een groot glas water of andere vloeistof.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Waarschuwing:
Houd minimaal twee uur aan tussen het innemen van dit supplement en medicatie.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Sunfiber AG- O® is een geregistreerd merk van Taiyo Kagaku Co., Ltd.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Prebiotica Complex
Uw waardering