Probiotica Platinum

Waardering:
96% of 100
16  Reviews
 • Uitgebalanceerde mix van 8 probioticasoorten
 • Met 50 miljard kolonievormende eenheden (k.v.e) per capsule
 • Vegan, vrij van zuivel, soja en gluten
 
Op voorraad: Ja
Inhoud
60 capsules
49,95
 • 2 voor 39,96 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 37,46 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 34,97 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Probiotica Platinum biedt een uitgebalanceerd spectrum van 8 verschillende levende organismen. Deze bestaan uit maagzuurbestendige probiotische bacteriestammen. Probiotica Platinum bevat maar liefst 50 miljard kolonievormende eenheden per capsule. Probiotica Platinum is het hoogst gedoseerde probiotica-supplement dat u bij ons kunt kopen.

Probiotica Platinum

Bevat: Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bl-04), Lactobacillus plantarum (Lp-115), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Lactobacillus paracasei (Lpc-37), Bifidobacterium breve (Bb-03), Lactobacillus gasseri (BNR17™), Bifidobacterium longum (BI-05).

Kenmerken

 • Uitgebalanceerde mix van 8 probioticasoorten
 • Met 50 miljard kolonievormende eenheden (k.v.e) per vegan capsule
 • Vrij van: zuivel, soja en gluten
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

Logo Strain Verified


Meer informatie

Probiotica met 50 miljard bacteriën

Probiotica Platinum is het hoogst gedoseerde probiotica-supplement dat wij aanbieden. Het bevat per capsule 8 actieve bacteriestammen en 50 miljard kolonievormende eenheden. Voor zover wij weten, is Probiotica Platinum een van de hoogstgedoseerde probioticasupplementen in Nederland. De meeste probiotica-capsules bevatten tussen de 3 en 6 stammen. Dat is aanzienlijk minder dan de hoge dosering die u aantreft in de Probiotica Platinum van vitaminesperpost.nl.

Wat bepaalt de kwaliteit van probiotica?

De kwaliteit van de probiotica-capsules die u koopt, valt of staat met de kwaliteit van de inhoud. Producent Chr. Hansen is een wereldleider op het gebied van probiotische culturen. In 1843 ontwikkelde de Deense apotheker Christian Hansen al pepsinepreparaten. Dat was meer dan 150 jaar voordat de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in 2001 probiotica officieel definieerden! Het bedrijf Chr. Hansen borduurt hier op een hedendaagse, innovatieve en duurzame wijze op voort.

Probiotica van een betrouwbare leverancier

Omdat de kwaliteit van de inhoud zo bepalend is voor het product, hebben we de leverancier met heel veel zorg uitgekozen. Er zijn een aantal redenen waarom vitaminesperpost.nl specifiek voor deze leverancier heeft gekozen:

 • Grote collectie bacteriële stammen
  Onze leverancier Chr. Hansen heeft een grote collectie van wel 40.000 goede probacteriële stammen. Daarbij maken ze gebruik van geavanceerde screeningsmethodes om binnen deze collectie de juiste kandidaat te vinden. Daarnaast beschikken ze over bioinformatische apparatuur om de juiste en meest zuivere probiotische cultuur te creëren op basis van gedegen kennis van het menselijk microbioom.
 • De ideale cultuur wordt 'opgebouwd'
  Op deze wijze wordt uiteindelijk de ideale samenstelling van de probiotische cultuur ontwikkeld. Vervolgens worden de bacteriële culturen getest in modelsystemen om de prestaties te verifiëren.
 • Ontwerp en ontwikkeling van de productieprocessen
  Voor de enzymen en microben worden optimale productievoorwaarden gecreëerd. Vervolgens worden de opbrengst en prestaties geoptimaliseerd en uiteindelijk wordt het microbiële product gestabiliseerd, wat de kwaliteit en de houdbaarheid ten goede komt.

Duurzame productieketen

Het bedrijf Chr. Hansen vindt het belangrijk om in het productieproces naar natuurlijke en duurzame oplossingen te zoeken. Het bedrijf werd daarom in 2020 genomineerd voor 's werelds meest duurzame bedrijf voor voedingsingrediënten en het op een na meest duurzame bedrijf ter wereld, volgens de Corporate Knights-index (2020). Ook in 2021 bezet dit bedrijf een goede plek in de duurzaamheidsranking van deze index.

Waar is prebiotica goed voor?

Aan ons supplement Probiotica Premium is prebiotica van Sunfiber® toegevoegd. Prebiotica verbetert de opname van probiotica in ons darmslijmvlies. Alle kwalitatief hoogstaande probioticasupplementen bevatten ook prebiotica, zo ook dit supplement. Sunfiber® is 's werelds meest onderzochte prebiotische oplosbare vezel. Het is gewonnen uit de guarplant en geteeld in het droge westen van India. 

Waarom Probiotica Platinum bij vitaminesperpost.nl kopen?

De Probiotica Platinum die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, komt van een betrouwbare en zorgvuldig uitgezochte leverancier. Daarom kunt u zeker zijn van de veiligheid binnen het productieproces, dat weer bepalend is voor de kwaliteit en de stabiliteit van de inhoud van de capsules. Zo weet u als klant zeker dat u daadwerkelijk levende probiotische bacteriën binnenkrijgt. Bovendien profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Probiotica Platinum

Inhoud:
60 vegan capsules, 32 gram.

Ingrediënten per vegan capsule:  

Probiotica mix van 8 stammen:

Lactobacillus acidophilus (LA-14)
Bifidobacterium lactis (BL-04)
Lactobacillus plantarum (LP-115)
Lactobacillus rhamnosus (LR-32)
Lactobacillus paracasei (LPC-37)
Bifidobacterium breve (BB-03)
Lactobacillus gasseri (BNR17™)
Bifidobacterium longum (BL-05)

In totaal 50 miljard kolonievormende eenheden

Prebiotica (guargum) (Sunfiber®) 225 mg

Ingrediënten:
De 8 hierboven genoemde probioticastammen, prebiotica (Sunfiber®), capsule (HPMC-cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem dagelijks 1 capsule op een lege maag of tussen de maaltijden door.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Waarschuwing:
Raadpleeg een arts wanneer u medicijnen neemt die het immuunsysteem onderdrukken of als u een medische aandoening heeft die het immuunsysteem aantast.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, in de koelkast en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Probiotica Platinum
Uw waardering