Postbiotica Immuunsysteem

 • Gepatenteerd en goed gedocumenteerd EpiCor®-ferment
 • Gepatenteerde, niet-zure vorm van vitamine C
 • Ondersteunt het immuunsysteem
Op voorraad: Ja
Inhoud
60 capsules
29,95
 • 2 voor 23,96 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 22,46 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 20,97 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Bulk & Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

De Saccharomyces cerevisiae is een gistsoort die veel voorkomt. Vanwege de gunstige eigenschappen worden deze gisten in bepaalde vorm al lang als functioneel voedingssupplement gebruikt. Postbiotica Immuunsysteem bevat de gepatenteerde stof EpiCor®. Dit is een stof met een complex en uitgebreid voedingsprofiel dat met behulp van de Saccharomyces cerevisiae door middel van een geavanceerd fermentatieproces wordt geproduceerd. Aan dit voedingssupplement is bovendien de maagvriendelijke variant van vitamine C, Ester-C, toegevoegd. Vitamine C is een breed-spectrum vitamine die ons lichaam op tal van manieren ondersteunt. Dit supplement is bovendien geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Postbiotica Immuunsysteem

Kenmerken

 • Gepatenteerd en goed gedocumenteerd EpiCor® ferment
 • Gepatenteerde, niet-zure vorm van vitamine C
 • Met vitamine C:
  - Ondersteunt het immuunsysteem
  - Helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen
  - Helpt het (natuurlijk) immuunsysteem van de lichaamscellen
  - Antioxidant
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

Logo EpicorLogo vegetarisch


Meer informatie

Wat zijn pre-, pro- en postbiotica?

Pre-, pro- en postbiotica zijn aan elkaar verbonden. Maar wat is het allemaal precies? Prebiotica zijn onverteerbare vezels uit plantaardige voeding die dienen als voedsel voor probiotica. Dat zijn (goede) bacteriën die in onze darmen leven. Deze bacteriën, die uit verschillende bacteriële stammen bestaan, behoren in bepaalde verhoudingen bij gezonde mensen aanwezig te zijn. De verhouding is voor elke mens uniek, maar van bepaalde (probiotische) bacteriën weten we dat ze in een aanzienlijke hoeveelheid aanwezig dienen te zijn. Met een gezond voedingspatroon en een gezonde leefstijl in combinatie met probiotica is deze verhouding mogelijk positief te beïnvloeden. Postbiotica is een ferment op basis van een gistsoort. We vertellen u hieronder meer.

Wat is Postbiotica Immuunsysteem?

De Saccharomyces cerevisiae is een alom bekende gistsoort. Het wordt ook wel 'bakkersgist', 'brouwersgist' of 'wijngist' genoemd. Saccharomyces cerevisiae wordt al langere tijd gebruikt als een functioneel voedingssupplement. Het is van nature een goede bron van vitamine B. Postbiotica Immuunsysteem van vitaminesperpost.nl is een postbioticum gemaakt op basis van een geavanceerd fermentatieproces met behulp van de Saccharomyces cerevisiae. Dit is een gepatenteerd proces dat de naam EpiCor® draagt en een groot scala aan voedingsstoffen oplevert.

Wat is het postbioticum van EpiCor®?

EpiCor® is eigenlijk bij toeval ontstaan. Dit gefermenteerde product werd al vanaf 1943 in Amerika geproduceerd als toevoeging aan dierenvoeding voor dieren met een gevoelige spijsvertering. In 2004 viel iemand op dat de werknemers in deze fabriek zo ontzettend vitaal waren. Zeker als ze werden vergeleken met werknemers uit andere bedrijven. Verder onderzoek op basis van observaties resulteerde uiteindelijk in het onderzoek en de productie van EpiCor®. Dit is een gefermenteerde stof op basis van de gistsoort Saccharomyces cerevisiae dat een indrukwekkend voedingsprofiel bevat. EpiCor® bevat namelijk fosfolipiden, onverzadigde vetzuren, flavonoïden en andere polyfenolen, fytosterolen, bètaglucanen, mannan oligosacchariden, aminozuren, vitamines, mineralen én andere voedingsstoffen waarvan met name ons darmstelsel heel blij wordt.

Waarom de combinatie EpiCor® en Ester-C?

Postbiotica Immuun bevat naast het hoogwaardige EpiCor® ook 500 mg van de goed opneembare en maagvriendelijke Ester-C. Deze niet-zure vorm van vitamine C is een scheikundige verbinding van vitamine C met calcium. Ester-C bevat 400 mg pure vitamine C en 40 mg calcium. Vitamine C is de meest breed-spectrum en mensvriendelijke vitamine die op onze planeet is te vinden en ondersteunt tal van fysiologische processen in het lichaam. Zo heeft vitamine C een positieve invloed op het immuunsysteem en is een antioxidant die helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen en het (natuurlijke) afweersysteem van de lichaamscellen.

Waarom Postbiotica Immuunsysteem kopen bij vitaminesperpost.nl?

De formule Postbiotica Immuunsysteem die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, bevat 500 mg van het gepatenteerde kwaliteitspostbioticum EpiCor®. Daarnaast is er het eveneens gepatenteerde 500 mg Ester-C aan toegevoegd, de maagvriendelijke variant van vitamine C. De capsules zijn plantaardig en geschikt voor zowel veganisten als vegetariërs. Tijdens het capsuleringsproces zijn de strenge veiligheids- en kwaliteitsrichtlijnen van de IFS aangehouden. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Postbiotica Immuunsysteem

Inhoud:
60 vegetarische capsules, 41 gram.

Ingrediënten per 2 capsules:   RI*

EpiCor® gedroogd gistferment
(Saccharomyces cerevisiae) (hele cel) 

500 mg

 

Ester-C® (calciumascorbaat) 

500 mg

 

- waarvan: vitamine C
- waarvan: calcium

400 mg
40 mg

500%
6%

*Referentie-inname

Ingrediënten:
Vitamine C (Ester-C®), gistferment (EpiCor®), capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose), hulpstof (zonnebloemolie), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) neem 2 capsules per dag in, het liefst bij een maaltijd.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

EpiCor® is een geregistreerd handelsmerk van Embria Health Sciences LLC.

Capsulemaat 0

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Postbiotica Immuunsysteem
Uw waardering