Lactoferrine Plus

Waardering:
92% of 100
10  Reviews
 • Premium lactoferrine uit Europa
 • Met vitamine C en zink: ondersteunt het immuunsyteem
 • Minimaal 95% puur, LPS-vrij
Op voorraad: Ja
Inhoud
30 capsules
27,95
 • 2 voor 22,36 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 20,96 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 19,57 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Lactoferrine is een lichaamseigen stof die in moedermelk en verschillende lichaamsvloeistoffen voorkomt. Het is een ijzerbindend eiwit dat zich voornamelijk in de slijmvliezen bevindt. Moedermelk is van nature rijk aan lactoferrine (1-2 g/l) en colostrum nog rijker (7 g/l). Koemelk bevat een veel lagere concentratie: 0,2 g/l. Wij verkopen nu een hooggedoseerd lactoferrinesupplement dat als aanvulling op de door het lichaam zelf geproduceerde lactoferrine kan worden gebruikt.

Lactoferrine Plus

Kenmerken

 • Premium lactoferrine uit Europa
 • Minimaal 95% puur
 • LPS-vrij
 • Speciaal met vitamine C:
  - Ondersteunt het immuunsysteem
  - Belangrijk voor de huid
  - Ondersteunt de afweer van het lichaam
  - Stimuleert de opname van ijzer
  - Voor het behoud van sterke botten
  - Antioxidant
  - Helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

Europese vlag


Meer informatie

Premium lactoferrine van Europese komaf

Lactoferrine is een ijzerbindend eiwit dat in het lichaam van de mens en de meeste zoogdieren wordt geproduceerd. De gemiddelde productie en verbruik bij volwassen mensen is ongeveer 60 mg per dag. Lactoferrine wordt in moedermelk en in verschillende lichaamsvloeistoffen aangetroffen. Het is een multifunctioneel eiwit dat een rol speelt bij diverse vitale fysiologische processen in het lichaam. Als een metaalbindend eiwit bevordert lactoferrine de biologische beschikbaarheid en de opname van ijzer en andere spoormetalen.

De naam ‘lactoferrine’ verwijst naar de bron waarin lactoferrine voor het eerst is aangetoond: koemelk (‘lacto’ betekent melk) en het vermogen van de stof om een binding aan te gaan met ijzerionen (‘ferrine’ betekent ijzer). Naast ijzer bindt de stof ook andere metalen waaronder koper, zink, mangaan en vanadium. 

Sterk bewerkte en veelal ongezonde voeding, overmatige stress en/of blootstelling aan een toxische omgeving kunnen van invloed zijn op uw lactoferrinereserves. Van nature is lactoferrine in minder dan 0,1 g / kg aanwezig in gepasteuriseerde melk. Bovendien beïnvloedt de hitte de kwaliteit en zo de functionaliteit van de voedingsstoffen. Dagelijkse aanvulling van lactoferrine kan ertoe bijdragen dat het lichaam voldoende lactoferrine ter beschikking heeft.

Onze lactoferrine is 95% zuiver en vrij van LPS

Onze capsules bevatten eersteklas kwaliteit lactoferrine. Deze stof is gegarandeerd gezuiverd van lipopolysachariden (LPS). Dit zijn moleculen die in de buitenwand van gramnegatieve bacteriën voorkomen. Lactoferrine hoort vrij te zijn van LPS. De aanwezigheid van LPS heeft een negatieve invloed op lactoferrine en kan het immuunsysteem bovendien ongewenst activeren. Onze lactoferrine is door onze leverancier Vitomega in een laboratorium getest en is vrij van LPS. De capsules van vitaminesperpost.nl bevatten een hoog gehalte aan lactoferrine van maar liefst ruim 95% op het totale gehalte aan eiwitten. 

Met Ester-C en zink bisglycinaat voor het immuunsysteem

Ester-C (Calcium ascorbaat) is een speciale vitamine C. Het is een niet-zure vorm van vitamine C die door veel personen goed wordt verdragen. Vitamine C staat bekend om zijn positieve invloed op het immuunsysteem en om z’n celbeschermende eigenschappen. Tevens is de vitamine van belang voor de bloedvaten, voor de opbouw van sterke tanden, het behoud van sterke botten en voor een gezonde huid. Daarnaast speelt vitamine C een rol bij de opname van ijzer en is deze vitamine van belang voor de werking van het zenuwstelsel.

Zink bisglycinaat bestaat uit zink en twee glycine moleculen. Deze vorm heeft een hoge biobeschikbaarheid en wordt goed in het lichaam opgenomen. Zink is een essentieel spoorelement met tal van functies in het lichaam. Zink zorgt onder meer voor een betere opname van de B-vitamines. Daarnaast is het goed voor het geheugen, het immuunsysteem en de huid. Het zink bisglycinaat is afkomstig van Albion Minerals en is een gepatenteerde vorm.

Waarom Lactoferrine Plus-capsules bij vitaminesperpost.nl kopen?

De lactoferrine-capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, bevatten 100 mg lactoferrine per capsule. Dat is aanzienlijk meer dan u via melk kunt binnen krijgen. De capsules zijn bovendien volgens IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd. Ze zijn geschikt voor vegetariërs. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Lactoferrine Plus

Inhoud:
30 vegetarische capsules, 16 gram.

Ingrediënten per vegetarische capsule:   *RI
Lactoferrine (Proferrin®) 100 mg  
Vitamine C (calciumascorbaat) (Ester-C®) 100 mg 120%
Zink (bisglycinaat) (Albion minerals®)     2 mg   20%

*Referentie-inname

Ingrediënten: Lactoferrine (lactose uit melk), vitamine C (Ester-C®), zink, maagzuurresistente capsule (HPMC-cellulose, gellangom), vulstof (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 1 tot 2 maal daags 1 capsule tijdens of vlak na een maaltijd.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs.

Allergie-informatie: bevat lactose uit melk.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lactoferrine Plus
Uw waardering