Lactoferrine 300 mg

Waardering:
93% of 100
38  Reviews
 • Hooggedoseerd: 300 mg pure lactoferrine per capsule
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Minimaal 95% puur, LPS-vrij
Op voorraad: Ja
Inhoud
30 capsules
41,95
 • 2 voor 33,56 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 31,46 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 29,37 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Lactoferrine is een lichaamseigen stof die in moedermelk en in verschillende lichaamsvloeistoffen voorkomt. Het is een ijzerbindend eiwit dat zich voornamelijk in de slijmvliezen bevindt. Sterk bewerkt voedsel, overmatige stress en blootstelling aan luchtvervuiling kunnen van invloed zijn op uw lactoferrinereserves. Dagelijkse aanvulling door middel van een hooggedoseerd lactoferrinesupplement (300 mg per capsule) is een betrouwbare manier om ervoor te zorgen dat het lichaam over voldoende lactoferrine beschikt.

Lactoferrine 300 mg

Kenmerken

 • Hooggedoseerd: 300 mg pure lactoferrine per capsule
 • Minimaal 95% puur
 • LPS-VRIJ
 • Speciaal met vitamine C:
  - Ondersteunt het immuunsysteem
  - Antioxidant
  - Belangrijk voor de huid
  - Stimuleert de opname van ijzer
  - Voor het behoud van sterke botten
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.


Meer informatie

Wat is lactoferrine?

Lactoferrine is een multifunctioneel, lichaamseigen eiwit. Dit eiwit komt onder meer voor in de slijmvliezen, het slijm in de neusholte, de luchtwegen en in het maagdarmkanaal. Lactoferrine speelt een rol bij verschillende processen in ons lichaam. Ons lichaam is in staat om in beperkte mate lactoferrine aan te maken. 

Lactoferrine werd voor het eerst in koemelk aangetoond. Vandaar het woord 'lacto' in de naam. 'Ferrine' staat voor ijzer. Lactoferrine heeft de eigenschap om ijzer aan zich te binden. Dit is gunstig voor de mens, omdat op deze manier het ijzer wordt weggevangen. Dit voorkomt dat de slechte bacteriën in de darmen kunnen groeien. 

Lactoferrine een stof ook aanwezig in moedermelk 

Als mens krijgen we alleen kort na de geboorte grote hoeveelheden lactoferrine binnen. Colostrum, de eerste moedermelk, bevat veel lactoferrine (7 g/l). De latere moedermelk bevat 1-2 g/l. Nog altijd een gigantische hoeveelheid vergeleken met de hoeveelheid die we via zuivel binnenkrijgen. Zuivelproducten bevatten gemiddeld 0,2 g gram lactoferrine. Helaas bevat de Westerse leefstijl veel bewerkte voeding. Door veel (chronische) stress en blootstelling aan allerlei toxines kan uw reserve aan lactoferrine negatief worden beïnvloed. U kunt uw voorraad lactoferrine in het lichaam op peil houden met behulp van dagelijkse aanvulling met hooggedoseerde lactoferrine-capsules.

Onze lactoferrine is in een laboratorium getest en vrij van LPS

Onze capsules bevatten eersteklas kwaliteit lactoferrine. Deze is gegarandeerd gezuiverd van lipopolysachariden (LPS). Dit zijn moleculen die voorkomen in de buitenwand van gramnegatieve bacteriën. Lactoferrine hoort vrij te zijn van LPS. De aanwezigheid van LPS heeft een negatieve invloed op lactoferrine en kan het immuunsysteem bovendien ongewenst activeren. De lactoferrine is door onze leverancier in een gerenommeerd en gecertificeerd laboratorium getest en is vrij van LPS. De capsules van vitaminesperpost.nl bevatten een hoog gehalte aan lactoferrine van ruim 95% op het totale gehalte aan eiwitten. 

Ester-C ondersteunt het immuunsysteem en de weerstand

Aan het supplement is speciaal Ester-C (calciumascorbaat) toegevoegd. Ester-C is de niet-zure vorm van vitamine C die door veel personen goed wordt verdragen. Vitamine C is een sterk antioxidant en ondersteunt de afweer van ons lichaam. Tevens is deze vitamine van belang voor de bloedvaten, het behoud van sterke botten en voor een gezonde huid. Daarnaast speelt vitamine C een rol bij de opname van ijzer en is deze vitamine van belang voor de werking van het zenuwstelsel.

Waarom Lactoferrine 300 mg-capsules bij vitaminesperpost.nl kopen?

De lactoferrine-capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, bevatten 300 mg lactoferrine per capsule. Dat is aanzienlijk meer dan u via zuivelproducten kunt binnenkrijgen. Onze leverancier levert zuivere lactoferrine van Europese kwaliteit. De capsules zijn bovendien volgens de IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd en geschikt voor vegetariërs. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Lactoferrine 300 mg

Inhoud:
30 vegetarische capsules, 18 gram.

Ingrediënten per vegetarische capsule:   *RI
Lactoferrine (lactose uit melk) (Proferrin®) 300 mg  
Vitamine C (calciumascorbaat) (Ester-C®) 100 mg 133%

*Referentie-inname

Ingrediënten:
Lactoferrine (Proferrin®), Vitamine C (Ester-C®), maagzuurresistente capsule (HPMC-cellulose, gellangom), vulstof (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 1 tot 2 maal daags 1 capsule, tijdens of vlak na een maaltijd.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs.

Allergie-informatie: bevat lactose uit melk.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lactoferrine 300 mg
Uw waardering