Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Sporten

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sporten

Sporten verhoogt ons metabolisme

Dat sporten gezond is, daaraan twijfelt niemand. Sporten verhoogt het metabolisme en dat draagt er weer aan bij dat er voldoende zuurstof en essentiële voedings- en bouwstoffen door het lichaam worden getransporteerd. Het houdt bovendien de botten sterk en de spieren soepel. Voor veel mensen blijft het moeilijk om -naast het werk en de beslommeringen van alledag- tijd vrij te maken om te sporten. Geldt dat voor u, realiseer u dan dat u niet per se krachttraining hoeft te doen om toch beweging te krijgen. Kleine aanpassingen in uw leefstijl dragen toch bij aan extra beweging:

  • Loop of fiets naar de supermarkt in plaats van de auto te pakken. Bereid u hierop voor: zorg dat u een krat of fietstassen op de fiets hebt of neem als u naar de winkel wandelt, een boodschappentas op wieltjes mee.
  • Maak er een gewoonte van een stuk te lopen na het eten. Het maakt uw hoofd leeg en is bovendien goed voor de spijsvertering.
  • Zwem! Nederland is in feite één groot openlucht zwembad. Op de meeste plekken kan gewoon veilig worden gezwommen. Zelfs in de steden. Zeg voordat u gaat zwemmen tegen uzelf waar u precies naartoe wilt zwemmen. Een boei bijvoorbeeld of de overkant van de waterplas.

Sterke botten door dagelijkse belasting

Botten worden iedere dag een beetje afgebroken en een beetje opgebouwd. In onze jeugd (tot 20 á 30 jaar) worden de botten het meest opgebouwd en kunnen we ze zo sterk mogelijk maken. Daarna worden de botten langzaam minder sterk. Door (liefst elke dag) te bewegen houden we onze botten sterk. Vooral door middel van sporten die de botten belasten zoals: (stevig) wandelen, hardlopen, dansen, voetballen of tennissen. Daarnaast moeten we ook zorgen voor voldoende en kwalitatief goede voedingsstoffen voor onze botten. Voedingsstoffen voor onze botten krijgen we binnen via verse, onbewerkte en zelfbereide voeding. Daarnaast kunnen we gebruik maken van voedingssupplementen zoals vitamine Cvitamine D3 met K2 en calcium met magnesium.

Eiwitten en aminozuren zijn de bouwstenen van de spieren

Eiwitten zijn enorm belangrijk als bouwstof voor onze spieren, hoewel koolhydraten weer belangrijk zijn voor de herstelfase. Daarom hechten mensen die serieus met de gezondheid en de opbouw van hun lichaam bezig zijn, enorm veel belang aan gezonde voeding.

Voedingssupplementen ondersteunen sporter en actieveling

Iedereen die serieus met sport bezig is, is als vanzelf genoodzaakt zich te verdiepen in voeding en voedingsstoffen zoals macronutriënten: eiwitten, koolhydraten en vetten en micronutriënten zoals vitamines, mineralen en plantenextracten die bijdragen aan aan het instandhouden van een gezond lichaam. Vitaminesperpost.nl verkoopt veel natuurlijke supplementen die de sporter kunnen ondersteunen. Maar ook mensen met een actieve levensstijl kunnen hiervan zeker profiteren.

Supplementen die daarnaast door onze sportieve en actieve klanten worden gebruikt zijn bijvoorbeeld BCAA capsulesverschillende aminozuren, en capsules die de energie stimuleren.

Kunt u ondersteuning gebruiken bij het sporten?

Wij verkopen verschillende supplementen en kruidenextracten die daarbij kunnen helpen. En ook diverse vitamines, multivitamines, softgels en olie in capsules. Heeft u vragen over één of meerdere van deze supplementen? U kunt ons tijdens kantooruren bellen op nummer 075-6121247 of u kunt gebruik maken van ons contactformulier.