Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Kruiden en slapen

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kruidenkennis is door de eeuwen heen bewaard gebleven

In het plantenrijk op onze planeet zijn een flink aantal planten te vinden die een ontspannen geest en een goede gemoedstoestand ondersteunen. Onze voorouders maakten al eeuwenlang gebruik van allerlei planten voor verschillende toepassingen en die oude kennis over de functie van kruiden en planten is door de eeuwen heen gelukkig niet verloren gegaan. Vanaf de 12e eeuw zijn er kruidenboeken bewaard gebleven. Vaak handgeschreven door monniken en met prachtige illustraties. Door de voortschrijdende technieken zijn we tegenwoordig in staat de meest bio-actieve stoffen uit planten te extraheren, waardoor er minder van nodig is als een supplement wordt ingenomen.

Voedingssupplementen als extract of als plantenpoeder

Aan de andere kant zijn er voedingssupplementen die niet zijn geëxtraheerd. Ze zijn zo min mogelijk bewerkt en de inhoudsstof lijkt nog het meest op het plantaardige materiaal zoals onze voorouders gebruikten. We kunnen niet zeggen dat het één beter is dan het ander. De verschillende voedingssupplementen die wij leveren, bieden een unieke keuzemogelijkheid aan iedereen. 

Kruiden om goed te kunnen slapen, kunnen worden onderverdeeld in kruiden die bijdragen aan een goede ontspanning en kruiden die bijdragen aan een gezonde nachtrust. Een combinatie van beide is natuurlijk altijd altijd mogelijk.

Kruiden die bijdragen aan ontspanning*:

Kruiden bij bijdragen aan een goede nachtrust*:

Twee-in-één:

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

Contact met Vitaminesperpost.nl?

Wij hebben verschillende voedingssupplementen waarmee u uzelf kunt ondersteunen om goed te kunnen ontspannen of voor een goede nachtrust. Als u meer informatie wilt of hulp bij het maken van een voor u juiste keuze, kunt u ons tijdens kantooruren bellen op nummer +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief) of u kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier.