Duizendbladextract

Waardering:
100% of 100
2  Reviews
 • Goed voor de spijsvertering*
 • Ondersteunt de luchtwegen*
 • Goed voor de bloedvaten*
Op voorraad: Ja
Inhoud
60 capsules
Actieprijs 15,96 Normale prijs 19,95
 • 3 voor 14,96 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 13,97 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Bulk & Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Duizendblad (Achillea millefolium L.) is een kruid uit de madeliefjesfamilie (Asteraceae). Het heeft verschillende toepassingen waarmee u uw gezondheid kunt ondersteunen. Het gebruik van dit kruid was al in de verre oudheid bekend. Onze duizendblad-capsules kunnen onder meer worden ingezet om de spijsvertering te ondersteunen. Duizendblad is goed voor de bloedvaten, de urinewegen en de luchtwegen. Het ondersteunt een normale menstruatie.

Duizendbladextract

Kenmerken

 • Helpt de spijsvertering*
 • Goed voor de bloedvaten*
 • Goed voor de urinewegen*
 • Ondersteunt de luchtwegen*
 • Ondersteunt een normale menstruatie*
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.


Meer informatie

Wat is duizendblad?

Duizendblad is familie van de madeliefjesfamilie (Asteraceae) die uit ongeveer tachtig leden bestaat. Het is een winterhard, meerjarig plantje dat op vele plekken in Nederland is te vinden. Het heeft fijn verdeelde veerachtige bladeren en kleine witte, naar roze neigende bloemetjes. In het Spaans wordt dit kruid ‘plumajillo’ genoemd (Spaans voor 'klein veertje'). Andere buitenlandse namen zijn: gordaldo, nosebleed plant, old man's pepper, devil's nettle, sanguinary, milfoil, soldier's woundwort, thousand-leaf en thousand-seal.

Waar komt de Latijnse naam Achillea millefolium vandaan?

De officiële naam van duizendblad is Achillea millefolium L. Achillea slaat op ‘Achilles’ en millefolium betekent ‘duizend blaadjes'. Eén blaadje bestaat namelijk uit een heleboel andere kleine blaadjes. De Achillea millefolium komt oorspronkelijk uit Europa en Azië, maar is inmiddels ook in Noord-Amerika ingeburgerd. Het gebruik ervan in voedsel en gezondheidsondersteunende kruidenpreparaten gaat ver terug in de tijd. Er zijn meldingen over dit kruid die dateren uit de periode van de Trojaanse oorlog, ergens rond 1200 voor Christus. In een van de mythologische verhalen uit de oudheid gebruikt Achilles duizendblad op advies van de Centaur (een paardmens uit de Griekse mythologie red.). Vandaar de naam Achillea millefolium. In de oudheid werd duizendblad ook wel ‘herba militaris’ (militair kruid) genoemd omdat men het tijdens de vele oorlogen veelvuldig gebruikte. Ook kauwde men indertijd op de verse blaadjes.

Wat kunnen we met duizendblad of Achillea millefolium-capsules?

Duizendbladblaadjes kunnen in een (samengestelde) thee worden gebruikt en jonge bladeren en bloemetjes kunnen aan salades worden toegevoegd. Het ogenschijnlijk nietszeggende muurbloempje heeft daarnaast enkele bijzondere kwaliteiten die de gezondheid ondersteunen. Zo zijn de duizendblad-capsules van vitaminesperpost.nl goed voor de spijsvertering en ondersteunen ze de vetstofwisseling. Ook is het kruid goed voor de cholesterolspiegel. Duizendblad is goed voor de bloedvaten, de urinewegen en ondersteunt de luchtwegen. Bovendien ondersteunt het een normale menstruatie bij vrouwen.

Waarom duizenblad-capsules bij vitaminesperpost.nl kopen?

De duizendblad-capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, bevatten een extract van hoge kwaliteit. De capsules zijn volledig plantaardig. Ze zijn bovendien volgens IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Duizendbladextract

Inhoud:
60 vegan capsules, 34 gram.

Bevat per vegan capsule:  
Duizendblad (Achillea millefolium L.) (bloemgedeelte) (4:1) 400 mg

Ingrediënten:
Duizendblad, capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose), bindmiddel (maltodextrine), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 2 tot 3 maal daags 2 capsules met een glas water, tijdens of vlak na een maaltijd.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Capsule maat

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Duizendbladextract
Uw waardering