Ontspanning

Producten 21-22 van 22

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Relaxen bij spanning, stress en onrust

Stress is hetzelfde als spanning en is niet per definitie slecht. Als u gezonde stress heeft, gaat uw hartslag omhoog en u gaat sneller ademhalen omdat het lichaam adrenaline aanmaakt. In veel gevallen is dit juist goed, bijvoorbeeld voor een tentamen of een presentatie. Nadat het spannende moment achter de rug is, is de spanning ook weg.

Langdurige spanning, stress en onrust daarentegen, kunnen bijvoorbeeld invloed op uw nachtrust hebben. Een goede nachtrust is echter, evenals gezonde voeding, essentieel om vrolijk en energiek in het leven te staan.

5 Toppers voor een ontspannen gevoel

Er zijn verschillende plantaardige voedingssupplementen die aan ontspanning bijdragen. We noemen er hieronder 5, maar zoals u linksboven op de pagina kunt zien, hebben we nog veel meer beproefde ontspanningssupplementen:

 1. Ashwagandha-extract Ashwagandha is een kruid dat zowel op het lichaam als op de geest een positieve invloed kan uitoefenen. Het werkt rustgevend* en kan voor een evenwichtige geest worden ingezet*.
 2. Ashwagandha KSM-66 Draagt bij aan het aanpassingsvermogen in stressvolle situaties*.
 3. Ashwagandha Premium Ondersteunt bij stress*, is goed voor de nachtrust* en voor een evenwichtige geest*.
 4. Rhodiola Premium Ondersteunt bij stresssituaties*, is rustgevend* en helpt te focussen en ordenen in periodes van stress*.
 5. Ontspanning Plus Een natuurlijke rustgever*, helpt om te ontspannen* en ondersteunt bij stress*.

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Naast rustgevende middelen zijn er natuurlijk nog andere manieren om tot rust te komen. Bijgaand enkele tips waarmee u kunt proberen te relaxen.

 • Mediteren
 • Lekker uitgebreid in bad gaan
 • Opruimen en herindelen
 • Ruimte maken in uw agenda
 • Bewegen: wandelen, fietsen, sporten
 • Goed eten
 • Plezier maken met familie en vrienden

Contact met vitaminesperpost.nl?

Wij hebben verschillende natuurlijke voedingssupplementen waarmee u uw ontspanning kunt ondersteunen. Als u meer informatie wilt of hulp bij het maken van een voor u juiste keuze, kunt u ons tijdens kantooruren bellen op nummer +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief) of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.