Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Maca

Maca voor een heldere geest
en ondersteuning van het energieniveau

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is maca?

Maca (Lepidium meyenii) is een eetbaar knolgewas uit Peru dat al duizenden jarenin de kruidenkunde wordt gebruikt. Incakrijgers aten de krachtige rode en zwarte maca knollen voor extra energie als ze ergens moesten strijden. En nog steeds staat de macaknol bekend als dé natuurlijke ondersteuner van het energieniveau. 

Gezondheidsvoordelen van maca

Maca staat bekend als de ‘ginseng van Zuid-Amerika’. Dat komt door de brede toepasbaarheid en de hoge voedingswaarde van maca. Maca activeert de natuurlijke energie in het lichaam*. Verder is maca goed voor het libido en staat bekend als een adaptogeen voor mannen en vrouwen. Dit betekent dat het ons lichaam helpt om beter met stress om te gaan en in balans te blijven tijdens periodes met spanning. Hieronder zetten we de gezondheidsvoordelen voor u nog even op een rij:

  • Maca is adaptogeen
  • Goed voor het energieniveau*
  • Goed voor het libido*
  • Voor een heldere geest*
  • Goed voor het concentratie- en leervermogen*
  • Ondersteuning van de botten bij postmenopauzale vrouwen*

Adaptogene maca capsules voor mannen én vrouwen

Maca is een product voor mannen en vrouwen die een goede balans in het lichaam nastreven. De adaptogene werking van maca houdt in dat het stimuleert als dat nodig is of juist remt. De maca-plant dankt zijn hoge voedingswaarde aan de grote hoeveelheid actieve stoffen in de knol. Maca bevat onder meer mineralen, vitaminen, eiwitten en aminozuren. Maca past dus uitstekend binnen een gezonde leefstijl met voldoende beweging en gevarieerde, gezonde voeding.

Wat zijn de beste maca-supplementen?

In Zuid-Amerika wordt maca als groente gegeten, maar in Nederland is het vooral verkrijgbaar in supplementvorm. Macapoeder en maca-capsules zijn hier de meest verkochte supplementen. Onze maca supplementen komen van één leverancier uit Peru. Dit bedrijf bestaat uit acht verschillende boerengemeenschappen in verschillende delen van Peru. De knollen worden op natuurlijke wijze geteeld zonder dat er gebruikt wordt gemaakt van bestrijdingsmiddelen of andere schadelijke stoffen. De macaknollen worden eerst gedroogd en vervolgens tot poeder of extract verwerkt. De kwaliteit van het supplement hangt dus sterk samen met de kwaliteit van de knollen. De beste maca-supplementen worden gemaakt van macaknollen die onder gecontroleerde omstandigheden natuurlijk en duurzaam zijn geteeld én verwerkt.

Zijn de maca capsules van goede kwaliteit?

Over de kwaliteit van de maca-supplementen van vitaminesperpost.nl hoeft u niet te twijfelen. Onze macapoeders en -capsules zijn allemaal afkomstig van natuurlijk geteelde knollen én ze voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van de Good Manufacturing Practice (GMP) en/of zijn gecapsuleerd volgens de International Food Standard (IFS). Alleen het beste is goed genoeg voor uw lichaam!

Welke maca-supplementen zijn geschikt voor u?

Maca kopen? Wij hebben een breed aanbod aan maca-supplementen in ons assortiment: Zwarte Maca, Rode Maca, Maca Premium, Maca Extra Sterk, Maca Natuurlijk, Maca Man XL, Raw Maca, Super Maca en Maca Poeder. Rode en zwarte maca zijn de meest bekende producten. Welk maca-supplement het beste bij u past, hangt af van uw voorkeur en lichamelijke gesteldheid. De maca-capsules kunt u makkelijk tussendoor innemen, bijvoorbeeld voor of tijdens de maaltijd. Macapoeder is bij uitstek geschikt om te verwerken in een smoothie of yoghurt. Groene smoothies met macapoeder en rauwe cacao zijn supergezond en een natuurlijke manier om snel een opkikker te krijgen als u last heeft van een middagdip.

Meer informatie over onze maca supplementen en de verschillen daartussen vindt u hier.

Waarom maca kopen bij vitaminesperpost.nl?

Maca kopen bij vitaminesperpost.nl is een verstandige keuze. Wij zetten graag nogmaals de voordelen voor u op een rij.

  • Zwarte, rode en gele maca uit natuurlijke teelt
  • IFS- of GMP-kwaliteitskeurmerk
  • Bewezen gezondheidsvoordelen
  • Gratis verzending

En last but not least: het pakket past door de standaard brievenbus, dus u hoeft er niet voor thuis te blijven!

Maca kopen?

Wilt u maca kopen, maar vindt u het lastig om een keuze te maken uit de verschillende opties? Schroom dan niet om tijdens kantooruren te bellen naar telefoonnummer +31 (0)75-612 12 47 (lokaal tarief). Onze vriendelijke deskundigen geven u graag persoonlijk advies, uiteraard helemaal vrijblijvend. 

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.