Wilde Cranberry Poeder Premium

Waardering:
100% of 100
1  Review
 • 75 gram cranberry poeder = 600 gram verse cranberry
 • Bevat alle delen van de cranberries: pulp, schil en zaden
 • 100% puur en eerlijk zonder toevoegingen
Niet op voorraad
Inhoud
75 gram Poeder
Lentedeal 18,66 Normale prijs 21,95
 • 2 voor 15,37 per stuk en bespaar 30%
 • 3 voor 14,27 per stuk en bespaar 35%
 • 4 voor 13,17 per stuk en bespaar 40%
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

40% KORTING
bij 4 dezelfde producten

35% KORTING
bij 3 dezelfde producten

30% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Ons natuurlijke wilde cranberrypoeder wordt gemaakt van het gehele fruit. Het poeder bevat alle delen van de cranberries: het pulp, de schil en de zaden. Het smaakt en ruikt als echte verse cranberries! Zeer fijn van textuur, gemakkelijk te mengen en te gebruiken. Cranberries bevatten verschillende antioxidanten, vitamine B1, B2, B3 en E en mineralen zoals calcium, magnesium en fosfaat. Het poeder is een heerlijke aanvulling voor uw smoothie. Of probeer het eens te mengen in uw (soja) yoghurt, eventueel samen met wat muesli of ontbijtgranen.

Wilde Cranberry Poeder Premium

Kenmerken

 • 75 gram cranberry poeder = 600 gram verse cranberry
 • Met de hand geplukte en in het wild geoogste cranberries uit de ongerepte bossen in Finland en Estland
 • Bevat alle delen van de cranberries: pulp, schil en zaden
 • 100% puur en eerlijk zonder toevoegingen
 • Uit natuurlijke teelt
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.


Meer informatie

Wilde cranberries: kleine antioxidantbommetjes

Wilde cranberries (Vaccinium oxycoccos) zijn rijk aan antioxidanten en zitten vol vitamines en mineralen. Zo bevatten ze de vitamines B1, B2, B3 en E en daarnaast calcium, magnesium en fosfaat. Aan veel cranberryproducten die te koop zijn, is suiker toegevoegd. Ons poeder is echter 100% puur cranberrypoeder zonder toevoegingen. Het is heerlijk om toe te voegen aan uw dagelijkse smoothie of aan bijvoorbeeld een bakje yoghurt met muesli. Het poeder kan ook worden gebruikt om baksels zoals cake, muffins of koekjes op een natuurlijke manier een andere smaak en kleur te geven.

Wilde cranberries uit Finland en Estland

De cranberries die voor dit poeder worden gebruikt, groeien in het wild in ongerepte bossen in Finland en Estland. Noordelijke omstandigheden worden gekenmerkt door lange dagen met veel licht en lage temperaturen tijdens het groeiseizoen. Het is bekend dat kruiden en bessen die in het noorden worden gekweekt, sterker smaken dan die van zuidelijke oorsprong. De cranberries worden met de hand geplukt en vervolgens in hun geheel (pulp, schil en zaden) gevriesdroogd. Dit houdt in dat de cranberries worden bij een temperatuur van -50 °C gedroogd. Het overgebleven mengsel wordt tot een fijn poeder vermalen dat gemakkelijk is te mengen. De vriesdroogmethode is effectief voor het behoud van de vitamines, kleur, smaak en wateroplosbaarheid van het poeder.

Waarom wilde cranberries?

Mede door het kille klimaat zijn de bos- en tuinbessen die in Scandinavische landen groeien bijzonder rijk aan voedingsstoffen in vergelijking met de geteelde variëteiten. Wilde cranberries bevatten meer voedingsstoffen dan geteelde. Ze bevatten een hoog gehalte aan antioxidanten (anthocyanen) en vitamines en daarnaast een breed scala aan mineralen. Wilde cranberries bevatten een aanzienlijke hoeveelheid vezels, zowel oplosbare als onoplosbare. Daarnaast worden ook de zaden in ons poeder verwerkt waardoor het essentiële vetzuren bevat. Vanwege het hoge gehalte aan voedingsstoffen kan het poeder van noordelijke cranberries worden beschouwd als een echt superfood.

Waarom het pure cranberrypoeder bij vitaminesperpost.nl kopen?

Het pure cranberrypoeder dat u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, is gemaakt van gevriesdroogde wilde cranberries. Het is een 100% puur en eerlijk product zonder toevoegingen. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Wilde Cranberry Poeder

Inhoud:
75 g cranberrypoeder

Ingrediënten:
Gevriesdroogd cranberrypoeder (Vaccinium oxycoccos).

Doseringsadvies:
Meng 1 tot 2 theelepel(s) cranberrypoeder met circa 200 ml water of voeg toe aan bijvoorbeeld uw smoothie, yoghurt, eiwitshake of muesli. Goed schudden, roeren of mixen. Gebruik het cranberrypoeder 1 tot 2 maal daags.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren. Na opening het zakje koel en gesloten bewaren en het liefst binnen 6 weken consumeren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilde Cranberry Poeder Premium
Uw waardering