Wilde Lingon Bes Poeder Premium

 • 75 gram lingonbespoeder = 600 gram verse lingonbessen
 • Dit product is 100% puur en eerlijk zonder toevoegingen
 • Rijke bron van verschillende antioxidanten
Niet op voorraad
Inhoud
75 gram Poeder
19,95
 • 2 voor 15,96 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 14,96 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 13,97 per stuk en bespaar 30%
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Lingonbessen, ook wel rode bosbessen genoemd, zijn gewaardeerde vruchten. Ze bevatten hoge gehaltes aan fruitzuren. Het gevriesdroogde natuurlijke wilde lingonbessenpoeder wordt gemaakt van het gehele fruit. Het poeder bevat alle delen van de lingon bessen: de pulp, de schil en de zaden. Het smaakt en ruikt naar verse lingonbessen! Zeer fijn van textuur, gemakkelijk te mengen en te gebruiken. Lingonbessen bevatten verschillende antioxidanten en zijn rijk aan vitamine C. Omdat de wilde bessen na het oogsten direct zijn gevriesdroogd, profiteert u optimaal van de aanwezige voedingsstoffen.

Wilde Lingon Bes Poeder Premium

Kenmerken

 • 75 gram lingonbespoeder = 600 gram verse lingonbessen
 • Met de hand geplukte en in het wild geoogste lingonbessen uit de ongerepte bossen in Finland en Estland
 • Dit product is 100% puur en eerlijk zonder toevoegingen
 • Gevriesdroogd lingonbes extractpoeder
 • Rijke bron van verschillende antioxidanten
 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Gratis + snel bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.


Meer informatie

Wat is wilde lingonbespoeder?

Lingonbessen (Vaccinium vitis-idaea) bevatten verschillende vitamines en mineralen, waaronder vitamine B1, B2, B3 en C. Dit product is 100% natuurlijk; ons lingonbespoeder bevat geen hulpstoffen of kunstmatig toegevoegde suikers. Het is heerlijk om toe te voegen aan uw dagelijkse smoothie of aan bijvoorbeeld een bakje yoghurt met muesli. Het poeder kan ook worden gebruikt om baksels zoals cake, muffins of koekjes op een natuurlijke manier een andere smaak en kleur te geven.

Waarom wilde lingonbespoeder?

Deze bessen zijn niet alleen maar smakelijk, ze ondersteunen ook de gezondheid. Het zijn echte vrouwenbessen. Het is daarom een goed idee om dit bessenpoeder te verwerken in een smakelijk dessert of in een smoothie: lingonbessen ondersteunen namelijk bij ongemakken voorafgaand en tijdens de menstruatie*. Ook voor vrouwen in de overgang zijn ze goed: de bessen bieden ondersteuning bij overgangsverschijnselen*. Maar of u nou een man bent of een vrouw, bij drukte is een smoothie met wilde lingonbespoeder altijd een goede keuze. Bessen zijn sowieso een bron van vitamines en mineralen, maar deze bes is daarnaast ook nog eens een natuurlijke rustgever*. Meerdere vliegen in één klap dus!

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Wilde lingonbessen uit Finland en Estland

De lingonbessen die voor dit poeder worden gebruikt groeien in het wild in ongerepte bossen in Finland en Estland. Noordelijke omstandigheden worden gekenmerkt door lange dagen met veel licht en lage temperaturen tijdens het groeiseizoen. Hierdoor smaken kruiden en bessen die in het noorden worden gekweekt sterker dan die van zuidelijke oorsprong. De wilde bessen worden met de hand geplukt en vervolgens in hun geheel (pulp, schil en zaden) gevriesdroogd. Dit houdt in dat de wilde lingonbessen worden gedroogd bij een temperatuur van -50 °C. Het overgebleven mengsel wordt vermalen tot een fijn poeder dat gemakkelijk is te mengen. De vriesdroogmethode is effectief voor het behoud van de vitamines, kleur, smaak en wateroplosbaarheid van het poeder.

Waarom wilde lingonbessen?

Mede door het kille klimaat zijn de bos- en tuinbessen die in Scandinavische landen groeien bijzonder rijk aan voedingsstoffen in vergelijking met de geteelde variëteiten. Wilde lingonbessen bevatten meer voedingsstoffen dan geteelde varianten. Ze bevatten een hoog gehalte aan antioxidanten (anthocyanen) en vitamines en daarnaast een breed scala aan mineralen. Wilde lingonbessen bevatten een aanzienlijke hoeveelheid vezels, zowel oplosbare als onoplosbare. Daarnaast worden ook de zaden in ons poeder verwerkt waardoor het essentiële vetzuren bevat. Vanwege het hoge gehalte aan voedingsstoffen kan het poeder gemaakt van noordelijke lingonbessen worden beschouwd als een echt superfood.

Waarom het pure lingonbespoeder bij vitaminesperpost.nl kopen?

Het pure lingonbessenpoeder dat u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, is gemaakt van gevriesdroogde wilde lingonbessen. Het is een 100% puur en eerlijk product zonder toevoegingen. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Wilde Lingon Bes Poeder

Inhoud:
75 g lingonbespoeder

Ingrediënten:
Gevriesdroogd lingonbespoeder (Vaccinium vitis-idaea).

Doseringsadvies:
Meng 1 tot 2 theelepel(s) lingon bes poeder met circa 200 ml water of voeg toe aan bijvoorbeeld uw smoothie, yoghurt, eiwitshake of muesli. Goed schudden, roeren of mixen. Gebruik het lingonbespoeder 1 tot 2 maal daags.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren. Na opening het zakje koel en afgesloten bewaren en het liefst binnen 6 weken consumeren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wilde Lingon Bes Poeder Premium
Uw waardering