BioPerine® 10 mg

Waardering:
95% of 100
4  Reviews
 • Ondersteunt de biologische beschikbaarheid van voedingsstoffen
 • Ondersteunt de spijsvertering*
 • Goed voor de luchtwegen*
Op voorraad: Ja
Inhoud
100 capsules
20,95
 • 2 voor 16,76 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 15,71 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 14,67 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Bulk & Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

BioPerine® is een gestandaardiseerd extract van Piper Nigrum L. oftewel zwarte peper. Het bevat minimaal 95% van de werkzame stof piperine. De peperbessen worden vlak voor het rijpen geoogst en in de zon gelegd om te drogen. Na het drogen, volgt het extractieproces van piperine, de belangrijkste alkaloïde in zwarte peper. Dit extract wordt BioPerine® genoemd. Het is een gepatenteerde vorm en getest in de Verenigde Staten. BioPerine® ondersteunt de biologische beschikbaarheid van bepaalde voedingssupplementen doordat het de opnamecapaciteit optimaliseert. BioPerine® is een pure en veilige vorm van piperine.

BioPerine® 10 mg

Kenmerken

 • Ondersteunt de biologische beschikbaarheid van voedingsstoffen
 • Ondersteunt de spijsvertering*
 • Goed voor de luchtwegen*
 • Evenwichtig in stresssituaties*
 • Ondersteunt het immuunsysteem*
 • Antioxidant*
 • Goed voor de huid*
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

Logo veganLogo IFS


Meer informatie

Wat is BioPerine®?

BioPerine® wordt uit de peperbessen van Piper nigrum L. (zwarte peper) gewonnen. Het actieve ingrediënt is piperine, een alkaloïde. Deze stof ondersteunt onder meer de spijsvertering*, het immuunsysteem* en is goed voor de luchtwegen*. Ook bevordert piperine de opname van voedingsstoffen. De zwarte peper die wij in de keuken gebruiken, bevat maar 3-9% piperine. Om van de voordelen van piperine te kunnen profiteren, is dit extract ontwikkeld dat maar liefst 95-98% piperine bevat. BioPerine® is een volstrekt natuurlijke voedingsstof. Het is het enige product afkomstig van piperine dat deze gepatenteerde status heeft gekregen.

Hoe werkt piperine?

Piperine is de bioactieve stof in zwarte peper. Het heeft een positieve werking op onze spijsvertering en zorgt ervoor dat de opname van voedingsstoffen en supplementen wordt verbeterd. Hoe gaat dat in zijn werk? Voedingsstoffen worden in de dunne darm opgenomen. De darmwand bestaat uit darmcellen die door een celmembraan of celwand van elkaar worden gescheiden. Een celmembraan is de buitenste begrenzing van een cel. Alle stoffen die de cel in of uit moeten, moeten door het membraan. Het membraan selecteert welke stoffen wel en niet door mogen. Piperine kan de structuur van deze celmembranen zo aanpassen dat ze meer open komen te staan voor stoffen. Hierdoor kan er meer van die stof wordt opgenomen.

Betere opname voedingsstoffen door BioPerine®

Oorspronkelijk komt de peperplant uit Zuid-India, waar hij op de vochtige en rijke gronden groeit. De peperbessen worden vlak voor het rijpen geoogst en in de zon gelegd om te drogen. Op deze manier wordt de optimale rijpheid en kwaliteit gewaarborgd. Na het drogen, volgt het extractieproces van piperine, de belangrijkste alkaloïde in zwarte peper. Dit extract wordt BioPerine® genoemd. BioPerine® ondersteunt de biologische beschikbaarheid van bepaalde voedingssupplementen doordat het de opname optimaliseert.

Andere stoffen die beter worden opgenomen met BioPerine®

Door BioPerine® aan supplementen toe te voegen, stijgt de opname van de stoffen met gemiddeld 40-60%. De B-vitamines worden meer dan 100 keer beter opgenomen. En de absolute topper is de opname van curcumine. Het menselijk lichaam kan curcumine maar beperkt opnemen, maar uit klinisch onderzoek blijkt dat opname van curcumine tot wel 20 maal kan stijgen als daaraan 10 mg BioPerine® wordt toegevoegd.

Hoe gebruikt u BioPerine®?

U kunt 1 capsule BioPerine® van 10 mg gelijktijdig innemen met andere supplementen. U hoeft dus niet per supplement 10 mg BioPerine® te slikken. Ondanks de hoge concentratie van werkzame stoffen is het veilig voor het maagdarmkanaal.

Waarom BioPerine® capsules bij Vitaminesperpost.nl kopen?

De BioPerine® capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, bevatten minimaal 95% pure piperine. Hierdoor wordt de opname van voedingsstoffen sterk verbeterd. U kunt meer profijt hebben van uw supplementen als u ze combineert met BioPerine®. Bovendien is BioPerine® GRAS (Generally Recognized As Safe) gecertificeerd. Daarnaast kunt u bij ons altijd gebruik maken van de volgende voordelen:

 • 30% korting bij 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Bioperine 10 mg

Inhoud:
100 vegan capsules, 32 gram.

Ingrediënten per vegan capsule:  
Zwarte peperextract (Piper nigrum fruit) (95% piperine)(Bioperine®) 10 mg

Ingrediënten:
Zwarte peperextract (Bioperine®), capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 1 maal daags 1 capsule samen met andere supplementen, tijdens of vlak na een maaltijd.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten. 

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BioPerine® 10 mg
Uw waardering