Fisetine Sterk

 • Hooggedoseerd met 200 mg zuivere fisetine
 • Behoort tot de bioflavonoïden en polyfenolen
 • Anti-veroudering¹ 
Op voorraad: Ja
Inhoud
60 capsules
59,95
 • 2 voor 47,96 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 44,96 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 41,97 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Bulk & Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Fisetine is een plantaardige stof die we onder de bioflavonoïden en polyfenolen kunnen scharen. De biologische beschikbaarheid (opnamecapaciteit) van oraal ingenomen fisetine is 44% hoger dan andere polyfenolen en flavonoïden. De fisetine in dit supplement is met 200 mg hooggedoseerd en wordt uit de pruikenboom (Cotinus coggygria) gewonnen. We hebben er BioPerine® aan toegevoegd voor een nog betere opname. De capsules zijn net als de inhoud van plantaardige oorsprong en daarom geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Fisetine Sterk

Kenmerken:

 • Hooggedoseerd supplement met 200 mg zuivere fisetine
 • Behoort tot de bioflavonoïden en polyfenolen
 • Anti-aging¹ 
 • Speciaal met BioPerine® voor een betere opname
 • Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus
  ¹In relatie tot uiterlijk.

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.


Meer informatie

Wat is fisetine?

Fisetine is een flavonoïde. De wetenschappelijk-scheikundige naam van deze stof is tetrahydroxyflavone. Al in 1833 is de polyfenole stof fisetine geïsoleerd uit een boom uit de pruikenboomfamilie, de Rhus cotinus L. Drie decennia later werd de scheikundige structuur van fisetine vastgesteld door de Zwitserse scheikundige Jakob Schmid (862-1918). In latere onderzoeken is vastgesteld dat fisetine een metaboliet is die in veel planten in de groene delen en in fruit voorkomt, maar ook in de schors en het hout. Fisetine staat al lange tijd in de wetenschappelijke belangstelling. De reden hiervoor is dat onderzoeken laten zien dat de stof actief is bij het beïnvloeden van diverse biologische processen die als cruciaal worden beschouwd voor het biologische evenwicht.

Waar zit fisetine in?

In Japan is veel onderzoek gedaan naar deze stof. De Japanners hebben een database opgebouwd met voedingsmiddelen die onder meer fisetine bevatten. Daarbij bepaalden ze de hoeveelheid van deze stof in gevriesdroogde groente en fruit. De hoogste concentratie fisetine werd in aardbeien (160 μg/g) gevonden, gevolgd door appel (26,9 μg/g) en kakifruit (10,5 μg/g). De biologische beschikbaarheid (opnamecapaciteit) van oraal ingenomen fisetine is met 44% hoger dan andere polyfenolen en flavonoïden. In vergelijking met apigenine, kaempferol en quercetine bedraagt dit 2%.

Waar is fisetine goed voor?

Fisetine is een flavonoïde en een polyfenole stof. Flavonoïden zijn plantaardige stoffen die door de plant wordt aangemaakt om zich te verdedigen tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld weersomstandigheden of insectenvraat. Flavonoïden en polyfenolen zijn antioxidanten en hebben als zodanig een gunstige invloed op de mens. Fisetine Sterk is een anti-verouderingssupplement dat de zichtbare tekenen van het ouder worden vermindert. De stof wordt goed in het lichaam opgenomen, maar om het te optimaliseren, kunt u dit fisetinesupplement het beste gelijktijdig met wat vet innemen, zoals bijvoorbeeld een half theelepeltje (olijf)olie, een visolie-capsule of een schaaltje volle yoghurt. Dit supplement kan goed worden gecombineerd met vitamine C, Antioxidant Complex en Super Quercetine. Wilt u liever een minder sterk fisetinesupplement? We hebben ook een supplement met 100 mg fisetine.

Waarom Fisetine Sterk bij vitaminesperpost.nl kopen?

De fisetine die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, wordt op een moderne manier gewonnen uit de pruikenboom (Cotinus coggygria). Elke capsule bevat 200 mg zuivere fisetine. De capsules zijn van plantaardige oorsprong en het supplement wordt volgens de strenge IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd. Daarnaast profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Fisetine Sterk

Inhoud:
60 vegan capsules, 21 gram.

Bevat per vegan capsule:  
Fisetine (uit Cotinus coggygria) 200 mg
Zwarte peperextract (BioPerine®) 5 mg

Ingrediënten:
Fisetine, capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose), zwarte peperextract (BioPerine®).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem dagelijks 1 capsule, tijdens of vlak na een maaltijd.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fisetine Sterk
Uw waardering