Grapefruitzaadextract

Waardering:
90% of 100
4  Reviews
 • Grapefruitzaadextract gestandaardiseerd op tenminste 40% naringine
 • Hoge en zuivere kwaliteit
 • Kan als ondersteuning naast Candi Plus en caprylzuur worden gebruikt
Op voorraad: Ja
Inhoud
60 capsules
25,95
 • 2 voor 20,76 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 19,46 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 18,17 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Bulk & Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Grapefruitzaadextract is, zoals de naam zegt, het extract uit grapefruitzaden. Deze zaden bevatten onder meer bioflavonoïden en naringenine. Bioflavonoïden behoren tot de antioxidanten en zijn stoffen die van nature voorkomen in groente, fruit, cacao, thee en wijn. Grapefruitzaadextract kan goed als ondersteuning naast onze producten Candi Plus en caprylzuur worden gebruikt. Ons grapefruitzaadextract wordt ingekocht bij een betrouwbare Europese leverancier. Deze leverancier zorgt ervoor dat er geen ongewenste stoffen in de supplementen voorkomen.

Grapefruitzaadextract

Kenmerken

 • Grapefruitzaadextract gestandaardiseerd op tenminste 40% naringine
 • Hoge en zuivere kwaliteit
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Pakket past door de standaard brievenbus
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.


Meer informatie

Wat is grapefruitzaadextract?

Grapefruitzaadextract (ook wel afgekort als ‘GSE’) is het extract van de zaden van de grapefruit. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van grapefruitzaadextract. De Nederlandse wetgeving verbiedt ons om hierover uit te wijden, maar in het algemeen kunnen wij zeggen dat grapefruitzaadextract rijk is aan bioflavonoïden. Daarnaast heeft het hoge gehalte aan vruchtzuren in de grapefruit (Citrus paradisi) bepaalde effecten op het menselijk lichaam. Hier kunt u interessante informatie over vinden op internet.

Wat is naringine?

Grapefruitzaadextract is gestandaardiseerd op tenminste 40% naringine. Maar wat is dat voor stof? Naringenine behoort tot de flavonoïden. In principe zijn alle citrusplanten een goede bron van flavonoïden, maar naringine, naringenine nobiletine, narirutine en hesperidine zijn de belangrijkste flavonoïden die tot nu toe uit citrusvruchten zijn geïsoleerd en bestudeerd. De flavonoïde naringin komt met name voor in grapefruit. Het is een natuurlijke flavanon-glycoside die verantwoordelijk is voor de wat bittere smaak van deze citrusvrucht. Onderzoeken in laboratoria (in-vitro) laten zien dat deze plantaardige stof verschillende bio-activiteiten vertoont die mogelijk een positieve invloed hebben op de mens.

Extract van grapefruitzaad in druppels of capsules?

Wij verkopen het extract van grapefruitzaad bewust in de vorm van vegan capsules. Op deze manier weet u dat u precies de juiste dosering binnenkrijgt. Daarnaast blijft op deze manier de kwaliteit van het extract gewaarborgd, omdat de stoffen niet in aanraking met zuurstof komen. Als u toch de voorkeur geeft aan grapefruitzaadextractdruppels kunt u de capsules makkelijk openprikken en de gewenste hoeveelheid druppels per dag mengen met een glas water of ander sap.

Kwaliteit van ons grapefruitzaadextract

Vitaminesperpost.nl werkt alleen samen met gerenommeerde leveranciers die volgens strikte kwaliteitsnormen werken. Onze supplementen zijn stuk voor stuk gecontroleerd! Onze klanten weten dat wij kwalitatief hoogstaande supplementen verkopen en daarom scoren wij al jaren 9+ op de onafhankelijk recensiewebsite Trustpilot. Heeft u toch nog vragen? Onze deskundige medewerkers staan u tijdens kantooruren graag te woord op nummer: +31 (0)75 - 612 12 47 (lokaal tarief).

Waarom grapefruitzaadextract-capsules bij vitaminesperpost.nl kopen?

De vegetarische grapefruitzaadextract-capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, worden geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen. Het grapefruitzaadextract wordt onder gecontroleerde omstandigheden uit de pulp en de zaden van de grapefruits geperst. Hierdoor kunnen wij u optimale kwaliteit bieden tegen een scherp tarief. Ook profiteert u bij vitaminesperpost.nl altijd van de volgende voordelen:

 • Pakket past door de standaard brievenbus
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland!

Samenstelling

Grapefruitzaadextract

Inhoud:
60 vegan capsules, 35 gram.

Ingrediënten per vegan capsule:  
Grapefruitzaadextract (Citrus paradisi)
(min. 50% bioflavonoïden) (min. 40% naringine)
400 mg

Ingrediënten:
Grapefruitzaad, capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 1 tot 2 maal daags 1 capsule tijdens of vlak na een maaltijd.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Waarschuwing:
Grapefruit kan een wisselwerking hebben met bepaalde medicijnen. Indien u medicijnen gebruikt, dient u eerst een deskundige of arts raadplegen.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Capsule maat

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Grapefruitzaadextract
Uw waardering