L-Valine

Waardering:
100% of 100
2  Reviews
 • Essentieel, natuurlijk voorkomend aminozuur
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Geliefd bij sporters
Op voorraad: Ja
Inhoud
60 capsules
21,95
 • 2 voor 17,56 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 16,46 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 15,37 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

L-valine behoort tot het aminozuurtrio dat onderdeel uitmaakt van de BCAA’s (Branched-Chain Amino Acids). Het gaat hierbij om L-valine, L-leucine en L-isoleucine. Het zijn aminozuren met vertakte ketens die wij niet zelf kunnen aanmaken en dus uit onze voeding moeten betrekken. Aminozuren zijn de 'bouwstenen' van ons lichaam. Ze werken nauw samen met enzymen en zijn bij allerlei verschillende processen in het lichaam betrokken. Dit aminozuursupplement is geliefd onder sporters en (oudere) mensen die graag bewegen. Het is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

L-Valine

Kenmerken

 • Essentieel, natuurlijk voorkomend aminozuur
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.


Meer informatie

Wat is L-valine?

Er zijn wel 500 geïdentificeerde aminozuren, maar in ons lichaam maken we in principe maar gebruik van 22 aminozuren. Daarvan zijn er 9 essentieel. Dat betekent dat we ze uit onze voeding moeten halen. De andere 13 worden in ons lichaam gevormd. Het aminozuur L-valine is in 1901 door de Duitse scheikundige Hermann Emil Fischer voor het eerst geïsoleerd uit het eiwit caseïne. Dat is een eiwit dat in melk en zuivelproducten voorkomt. Maar de naam valine komt van het valeriaanzuur dat wordt gebruikt bij het isoleren van dit aminozuur. Valeriaanzuur is afkomstig van de echte valeriaan (Valeriana officinalis).

Wat doet L-valine?

Aminozuren kunnen als een ketting aan elkaar worden geregen zodat ze een eiwit vormen. De volgorde en de soorten aminozuren zijn daarbij bepalend voor de kwaliteit en het soort eiwit dat in het lichaam wordt gevormd. Aminozuren zijn betrokken bij vele omzettingsprocessen in het lichaam. Daarnaast zijn ze een bouwstof voor allerlei soorten (spier)weefsel.

Waarin zit L-valine?

Aminozuren vinden we vooral terug in eiwitrijke voeding zoals vlees, vis en zuivel. Maar we vinden het ook in eiwitrijke plantaardige voeding zoals bonen, noten en paddenstoelen.

Hoogwaardig L-valine aminozuur van Kyowa®

L-valine is een aminozuursupplement. Het wordt voor vitaminesperpost.nl geproduceerd door het gerenommeerde Japanse bedrijf Kyowa®. Dit bedrijf is gespecialiseerd in aminozuren. Kyowa® bestaat al meer dan 60 jaar en maakt gebruik van hoogwaardige grondstoffen, innovatieve fermentatie- en biotechnologie.

Kyowa® maakt gebruik van technologieën die de prestaties van de ingrediënten verbeteren en tegelijkertijd de kwaliteit waarborgen. Naast een fermentatietechnologie voor de productie van aminozuren, heeft Kyowa® bovendien gepatenteerde methoden ontwikkeld voor de vorming van dipeptiden en tripeptiden.

Waarom L-valine kopen bij vitaminesperpost.nl?

De L-valine die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, wordt gemaakt door Kyowa Hakko Bio. Deze producent is gespecialiseerd in aminozuren en heeft binnen het productieproces de veiligheidsnormen hoog in het vaandel staan. Hierdoor bent u verzekerd van een supplement van goede kwaliteit. L-valine wordt volgens de strenge IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd. U profiteert bovendien altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

L-Valine

Inhoud:
60 vegan capsules, 36 gram.

Bevat per vegan capsule:  
L-valine (vrije vorm) 500 mg

Ingrediënten:
L-valine, capsule (HPMC-cellulose).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 1 of 2 maal daags 1 of 2 capsule(s) met water op een lege maag of tussen de maaltijden door.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L-Valine
Uw waardering