Past door de brievenbus
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden

 Gratis bezorgd in heel Nederland
Buiten Nederland vanaf 50,-

Magnolia Extract

Waardering:
100% of 100
2  Reviews
 • Bij stress*
 • Voor de gemoedstoestand*
Op voorraad: Ja
Inhoud
60 capsules
20,95
 • 2 voor 16,76 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 15,71 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 14,67 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Bulk & Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

De bast van de magnolia (Magnolia officinalis) is een goede bekende in de Aziatische kruidenkunde en wordt al eeuwenlang in Korea, China en Japan ingezet. Magnolia is een natuurlijke rustgever en kan worden gebruikt om in periodes van stress geestelijk en lichamelijk in balans te blijven. Dit magnolia extract supplement is gestandaardiseerd op minimaal 2% honokiol. Honokiol is de bioactieve stof. De capsules in dit supplement zijn geheel plantaardig en daarom is het ook geschikt voor mensen met een vegetarisch of veganistisch voedingspatroon.

Magnolia Extract

Kenmerken:

 • Bij stress*
 • Voor de gemoedstoestand*
 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

 


Meer informatie

Wat is de magnolia?

In vele tuinen in Nederland wordt het voorjaar ingeluid met de uitbundige bloei van prachtige magnoliabomen. Over het algemeen gaat het om de Magnolia soulangeana met zijn prachtige roze bloemen. Maar er zijn veel meer verschillende soorten in de Nederlandse tuinen te vinden. Het is een geliefde boom. De magnolia officinalis, waarvan met name de bast wordt gebruikt voor dit supplement, behoort tot de grote familie Magnoliaceae. In 1703 werd de boom, die weelderig op het eiland Martinique bloeide, vernoemd naar de elitaire, Franse botanicus Pierre Magnol. In Nederland wordt de magnolia ook wel 'beverboom' genoemd. Vroeger dacht men namelijk dat de magnolia tot het lievelingsvoedsel van de bever behoorde. Hiervoor is echter geen sluitend bewijs gevonden. Een andere, meer exotische naam voor de magnolia, is trouwens 'houpu'. Wat we in ieder geval weten, is dat de magnolia behoort tot een zeer oud geslacht, want de oudste fossiele resten van deze boom gaan tot wel 95 miljoen jaar terug! 

Waar is magnolia goed voor?

De magnolia is een lust voor het oog. Alleen al de aanblik van deze mooie boom brengt diepgaande, innerlijke rust teweeg. De bast van de boom heeft echter nog meer gunstige eigenschappen voor de gezondheid. Ons magnolia extract kan met name worden gebruikt om in periodes van stress geestelijk en lichamelijk in balans te blijven. En hoewel zowel mannen als vrouwen van dit supplement kunnen profiteren, is het in die zin een 'typisch vrouwenkruid', omdat het kan worden ingezet bij ongemakken voorafgaand aan, rondom of tijdens de menstruatie. Ook de 45+ vrouw kan van onze magnolia capsules profiteren. Magnolia ondersteunt namelijk ook bij overgangsverschijnselen. 

Wat is honokiol?

Honokiol is de bioactieve stof in onze magnolia capsules. De stof heeft van zichzelf een specifieke, kruidige geur. Het is een lignaan en polyfenol. Onze darmen houden van lignanen. Dat is wellicht de reden dat de magnolia ook goed is voor een normale darmfunctie*. Honokiol wordt zeer goed opgenomen in ons lichaam, maar omdat honokiol niet goed oplost in water, verdient het aanbeveling dit supplement met een half theelepeltje koudgeperste (olijf)olie in te nemen. 

Waarom magnolia extract kopen bij vitaminesperpost.nl?

Dit magnolia extract dat u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, is van goede kwaliteit omdat het op tenminste 2% honokiol is gestandaardiseerd. Dat betekent dat de producent ervoor zorgdraagt dat alle batches van dezelfde hoogstaande kwaliteit zijn. Dit supplement is volgens IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd. Daarnaast profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Magnolia Extract

Inhoud:
60 vegetarische capsules, 36 gram.

Bevat per capsule:  
Magnolia extract (Magnolia officinalis) (min 2% Honokiol) 500 mg

Ingrediënten:
Magnolia, capsule (cellulose), vulstof (cellulose).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) N
eem 1 of 2 maal dagelijks 2 capsules in, bij voorkeur rondom een maaltijd.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magnolia Extract
Uw waardering