Magnolia-extract

Waardering:
92% of 100
6  Reviews
 • Bij stress*
 • Voor de gemoedstoestand*
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
Op voorraad: Ja
Inhoud
60 capsules
Lentedeal 17,56 Normale prijs 21,95
 • 3 voor 16,46 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 15,37 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

De bast van de magnolia (Magnolia officinalis) is een goede bekende in de Aziatische kruidenkunde en wordt al eeuwenlang in Korea, China en Japan ingezet. Magnolia is een natuurlijke rustgever en kan worden gebruikt om in periodes van stress geestelijk en lichamelijk in balans te blijven. Dit magnolia-extractsupplement is gestandaardiseerd op minimaal 2% honokiol. Honokiol is de bioactieve stof. De capsules in dit supplement zijn geheel plantaardig en daarom is het ook geschikt voor mensen met een vegetarisch of veganistisch voedingspatroon.

Magnolia-extract

Kenmerken:

 • Bij stress*
 • Voor de gemoedstoestand*
 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.


Meer informatie

Wat is de magnolia?

In vele tuinen in Nederland wordt het voorjaar ingeluid met de uitbundige bloei van prachtige magnoliabomen. Over het algemeen gaat het om de Magnolia soulangeana met zijn roze bloemen. Maar er zijn veel meer verschillende soorten in de Nederlandse tuinen te vinden. Het is een geliefde boom. De Magnolia officinalis, waarvan met name de bast voor dit supplement wordt gebruikt, behoort tot de grote familie Magnoliaceae. In 1703 werd de boom, die weelderig op het eiland Martinique bloeide, naar de elitaire, Franse botanicus Pierre Magnol vernoemd. In Nederland wordt de magnolia ook wel 'beverboom' genoemd. Vroeger dacht men namelijk dat de magnolia tot het lievelingsvoedsel van de bever behoorde. Hiervoor is echter geen sluitend bewijs gevonden. Een andere meer exotische naam voor de magnolia, is trouwens 'houpu'. Wat we in ieder geval weten, is dat de magnolia tot een oud geslacht behoort, want de oudste fossiele resten van deze boom gaan tot wel 95 miljoen jaar terug! 

Waar is magnolia goed voor?

De magnolia is een lust voor het oog. Alleen al de aanblik van deze mooie boom brengt diepgaande, innerlijke rust teweeg. De bast van de boom heeft echter nog meer gunstige eigenschappen voor de gezondheid. Ons magnolia-extract kan met name worden gebruikt om in periodes van stress geestelijk en lichamelijk in balans te blijven. En hoewel zowel mannen als vrouwen van dit supplement kunnen profiteren, is het in die zin een 'typisch vrouwenkruid', omdat het bij ongemakken voorafgaand aan, rondom of tijdens de menstruatie  kan worden ingezet. Ook de 45+ vrouw kan van onze magnolia capsules profiteren. Magnolia ondersteunt namelijk ook bij overgangsverschijnselen. 

Wat is honokiol?

Honokiol is de bioactieve stof in onze magnolia-capsules. De stof heeft van zichzelf een specifieke, kruidige geur. Het is een lignaan en polyfenol. Onze darmen houden van lignanen. Dat is wellicht de reden dat de magnolia ook goed is voor een normale darmfunctie*. Honokiol wordt goed in ons lichaam opgenomen, maar omdat honokiol niet goed oplost in water, verdient het aanbeveling dit supplement met een half theelepeltje koudgeperste (olijf)olie in te nemen. 

Waarom magnolia-extract bij vitaminesperpost.nl kopen?

Het magnolia-extract dat u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, is van goede kwaliteit omdat het op tenminste 2% honokiol is gestandaardiseerd. Dat betekent dat de producent ervoor zorgdraagt dat alle batches van dezelfde hoogstaande kwaliteit zijn. Dit supplement is volgens IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd. Daarnaast profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Magnolia Extract

Inhoud:
60 vegan capsules, 36 gram.

Bevat per capsule:  
Magnolia extract (Magnolia officinalis) (min. 2% Honokiol) 500 mg

Ingrediënten:
Magnolia, capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 1 of 2 maal dagelijks 2 capsules tijdens of vlak na de maaltijd.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magnolia-extract
Uw waardering