Spermidine Plus

Waardering:
93% of 100
3  Reviews
 • Hooggedoseerd: 2 mg spermidine per vegan capsule
 • Met vitamine C: Goed voor het concentratievermogen en het geheugen
 • Krachtig anti-aging supplement
Op voorraad: Ja
Nog 46 beschikbaar
Inhoud
60 capsules
30,95
 • 2 voor 24,76 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 23,21 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 21,67 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Spermidine is een natuurlijke stof die in al onze lichaamscellen aanwezig is. Hoewel we zelf spermidine kunnen aanmaken, vermindert de productie sterk naarmate we ouder worden. In dat geval kan ons spermidinesupplement uitkomst bieden. Spermidine Plus bevat gepatenteerde fosfolipiden van NeuroPeak Plus®. Een van die fosfolipiden is fosfatidylserine. Deze vetachtige stof is een belangrijke bouwsteen voor onze celwanden, in het bijzonder voor de hersencellen. Bovendien is vitamine C toegevoegd. Dit maakt Spermidine Plus een interessant supplement voor mensen die hun hersenen in goede conditie willen houden.

Spermidine Plus

Let op: Dit product heette voorheen Spermidine Sterk. 

Kenmerken

 • Hooggedoseerd: 2 mg spermidine per capsule
 • Krachtig anti-aging supplement
 • Bevat de niet-zure vorm van vitamine C:
  - Goed voor het concentratievermogen en het geheugen
  - Is van belang voor een goede conditie van de bloedvaten
  - Helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen
  - Heeft een positieve invloed op het immuunysteem
 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

VeganLogo IFS Food


Meer informatie

Wat is spermidine?

Spermidine is een lichaamseigen stof die in elke cel aanwezig is. Scheikundig gezien, is spermidine een polyamine. Polyamines zijn organische verbindingen die meer dan twee aminogroepen bevatten. Ze zijn betrokken bij het handhaven van de structuur en stabiliteit van ons DNA. Natuurlijke polyamines zoals spermine en spermidine, zijn positief geladen moleculen die overal in onze lichaamscellen aanwezig zijn. Het zet lichaamscellen ertoe aan om een grote opruiming te houden.

De polyamines spermine en spermidine werden in 1678 in spermatozoïden ontdekt door de Nederlandse wetenschapper Antoni van Leeuwenhoek. Dat verklaart meteen de intrigerende naam van spermidine. Spermidine staat al langere tijd in de belangstelling. Er zijn vele wetenschappelijke publicaties over deze stof op internet te vinden. Een hoge polyaminespiegel lijkt gunstig te zijn.

Spermidine in de voeding

Diverse voedingsmiddelen bevatten spermidine. Linzen spannen de kroon als het gaat om de aanwezigheid van spermidine, maar ook andere peulvruchten zoals sojabonen, bruine bonen en groene erwten zijn rijke bronnen hiervan. Daarnaast vinden we substantiële hoeveelheden in kip, oude kaas, paddenstoelen, maïs, bloemkool, tarwekiemen en volkoren granen.

Veel spermidinesupplementen worden op basis van tarwekiemextract gemaakt. Om die reden bevatten spermidinesupplementen vaak sporen van gluten. Onze spermidine is afkomstig van non-GMO sojabonen. Hierdoor is het van nature glutenvrij en kan het door iedereen worden ingenomen.

Is spermidine gezond?

Spermidine bevindt zich in de cellen van alle levende wezens, zelfs in die van bacteriën. Inmiddels zijn er bijna 14.000 wetenschappelijke onderzoeken verricht naar spermidine. De piepkleine moleculen van spermidine kunnen gemakkelijk worden opgenomen door ons lichaam. Het is een belangrijke lichaamseigen stof waarvan de productie sterk vermindert naarmate we ouder worden. Aanvulling van een supplement kan daarom nuttig zijn.

Waar is Spermidine Plus goed voor?

Spermidine Plus is een anti-verouderingssupplement, dat voedingsrijke non-GMO sojabonen als bron kent. Het supplement bevat tenminste 2 milligram spermidine per capsule. Dit supplement bevat bovendien fosfatidylserine. Fosfatidylserine is een fosfolipide die in hoge concentraties voorkomt in onze hersenen, waar het deelneemt aan het transport van berichten tussen onze hersencellen. Aan onze vegan capsules met spermidine hebben wij bovendien een maagvriendelijke vorm van vitamine C toegevoegd. Vitamine C vervult vele functies in ons lichaam. Zo helpt het bij de bescherming van gezonde lichaamscellen, heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem en is het goed voor het concentratievermogen en het geheugen.

Waarom het Spermidine Plus-supplement bij vitaminesperpost.nl kopen?

Het Spermidine Plus supplement dat u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, bevat het gepatenteerde fosfolipidenpoeder van NeuroPeak Plus®. De plantaardige capsules zijn op minimaal 2 mg spermidine gestandaardiseerd. Ons supplement is vrij van gluten en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Bovendien profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Spermidine Plus

Inhoud:
60 vegan capsules, 43 gram.

Ingrediënten per vegan capsule:   RI*
Fosfolipidepoeder (uit non-GMO soja) (NeuroPeak Plus®) 400 mg  
Levert:
Fosfatidylserine
Spermidine
80 mg
2 mg
 
Vitamine C (calciumascorbaat) (Ester-C®) 50 mg 60%
Zwarte peperextract (BioPerine®) 3 mg  

*Referentie-inname

Ingrediënten:
Fosfolipidepoeder (uit soja) (NeuroPeak Plus®), vitamine C (Ester-C®), zwarte peperextract (BioPerine®), capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 1 tot 2 maal per dag 1 tot 2 capsule(s) tijdens of vlak na de maaltijd.
Dosering niet overschrijden.

Allergie-informatie: bevat soja.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spermidine Plus
Uw waardering