Superfood capsules

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De voordelen van superfood capsules

Superfoodcapsules zijn helemaal hip. U profiteert van alle actieve stoffen van de superfood van uw keuze, zonder dat u hoeft te rommelen met zakjes zaden, poeders of uitgedroogde bessen waarvan u geen idee heeft wat u ermee aan moet. U neemt gewoon een capsule in en u bent klaar. Bijkomend voordeel: superfood in de vorm van capsules is doorgaans goedkoper dan vers superfood dat u in de natuurvoedingswinkel koopt. Niet alleen de inhoud van de capsules, maar ook de capsulewand is van plantaardige oorsprong en dus prima geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Waar zijn superfood capsules goed voor?

Onze superfoodcapsules bevatten extract of poeder van fruit of groente met een hoog gehalte aan vitamines, mineralen en antioxidanten. De actieve stoffen verschillen per superfoodsoort. Artisjok is bijvoorbeeld goed voor hart en bloedvaten* en is goed voor de lever*. Graviola ondersteunt de gemoedstoestand* en is een natuurlijke rustgever* terwijl bijenpollen juist uw immuunsysteem ondersteunen*.

In totaal hebben wij 11 krachtige superfoodssoorten in capsulevorm in ons assortiment:

 1. Artisjok extract
 2. Bamboe extract
 3. Bieten extract
 4. Bijenpollen
 5. Broccoli extract
 6. Catuaba
 7. Chlorella
 8. Maca Natuurlijk
 9. Moringa
 10. Spirulina
 11. Wortel extract

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

Waarom superfood capsules bestellen bij vitaminesperpost.nl?

Vitaminesperpost.nl is een Zaans bedrijf dat al meer dan 10 jaar hoogwaardige voedingssupplementen aanbiedt op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt, waaronder superfood capsules. Al onze klanten profiteren standaard van gratis verzending binnen Nederland en als u meerdere producten bestelt, ontvangt u tot 30% korting op het totaalbedrag. Door onze slimme manier van verpakken, passen onze supplementen door de standaard brievenbus. Wel zo handig! Vitaminesperpost.nl heeft inmiddels zo'n 300.000 tevreden klanten.

Vragen over superfood capsules? 

Vindt u het lastig om een beslissing te nemen of heeft u vragen over onze superfood capsules? Aarzel dan niet en bel naar onze adviseurs van de helpdesk. Zij zijn speciaal getraind om u inhoudelijk advies te geven, geheel kosteloos en vrijblijvend. Onze adviseurs zijn tijdens kantooruren bereikbaar op nummer: +31 (0)75 - 612 12 47 (lokaal tarief).