Carnitine Compleet

 • Complete carnitineformule
 • Met 3 goed opneembare vormen van carnitine
 • Geliefd onder sporters
Op voorraad: Ja
Inhoud
60 capsules
36,95
 • 2 voor 29,56 per stuk en bespaar 20%
 • 3 voor 27,71 per stuk en bespaar 25%
 • 4 voor 25,87 per stuk en bespaar 30%
Op verlanglijstje
Verdien 50 punten door een review over dit product te schrijven

Stapelkorting*

30% KORTING
bij 4 dezelfde producten

25% KORTING
bij 3 dezelfde producten

20% KORTING
bij 2 dezelfde producten

11e GRATIS 
bij 10 dezelfde producten

*Uitgezonderd Small producten

10 = 11 bij 10 dezelfde
producten is de 11de GRATIS

 • Voor 17.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis bezorging binnen Nederland
 • Pakket past door een standaard brievenbus

Beschrijving

Carnitine Compleet is een speciale formule voor praktische, actieve mensen. Mensen die willen genieten van de voordelen van drie carnitineverbindingen, zonder daar verschillende supplementen voor te hoeven slikken. Dit supplement bevat in gelijke delen GPLC carnitine, acetyl L-Carnitine en L-carnitine (tartraat). Alle verbindingen worden goed in het lichaam opgenomen. Hieronder vertellen we meer over de verschillen tussen deze verbindingen. Dit supplement is populair onder personen die regelmatig sporten of trainen en voor mensen met een vegetarisch of veganistisch voedingspatroon. Zowel de capsule als de inhoud is namelijk geheel vrij van dierlijke bestanddelen.

Kenmerken

 • Complete carnitineformule
 • Met 3 goed opneembare vormen van carnitine
 • Geliefd onder sporters
 • Hoge dosering van 750 mg per capsule
 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.


Meer informatie

Wat is carnitine?

In het woord ‘carnitine’ zit het Latijnse woord ‘carne’ besloten. Dat betekent 'vlees'. Uit de naam kunnen we opmaken dat we deze stof van nature in vlees vinden. Carnitine is een voedingsstof die in ons lichaam vanuit de aminozuren L-methionine en L-lysine wordt aangemaakt. De meeste mensen maken zelf voldoende L-carnitine aan om gezond te blijven, maar sporters of mensen die intensief trainen, kunnen er een hogere behoefte aan hebben. Natuurlijke carnitine wordt hoofdzakelijk in (rood) vlees gevonden, dus mensen die geen vegetarisch of veganistisch voedingspatroon hebben, zullen er normaliter voldoende via de voeding van binnen krijgen. 

Wat is Carnitine Compleet?

Er bestaan verschillende vormen van carnitine met elk hun eigen unieke eigenschappen. Carnitine Compleet is een supplement dat 3 verschillende carnitine-verbindingen bevat:

L-Carnitine (tartraat)

L-carnitine is een natuurlijke vorm van carnitine, maar deze versie is niet op basis van dierlijke grondstoffen geproduceerd. Deze vorm van carnitine is namelijk in een laboratorium gesynthetiseerd door middel van een gepatenteerd productieproces. Deze L-carnitine is geheel vegetarisch.

Acetyl-L-Carnitine

Acetyl-L-carnitine is de geacetyleerde vorm van (L-)carnitine. Deze verbinding wordt goed in het lichaam opgenomen en kan zich gemakkelijk via het bloed verplaatsen om daar te arriveren waar het is gewenst.

GPLC Carnitine

GPLC carnitine (Glycine Propionyl-L-Carnitine) wordt gezien als een van de beste biologisch opneembare vormen van het aminozuur carnitine. Het is daarom al tijden immens populair bij mensen die regelmatig sporten of trainen.

Waarom Carnitine Compleet-capsules bij vitaminesperpost.nl kopen?

De Carnitine Compleet-capsules die u bij vitaminesperpost.nl kunt kopen, bevatten drie goed opneembare vorm van carnitine. Bovendien is dit supplement volgens IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • 30% Korting bij het kopen van 4 verpakkingen
 • Snel + gratis bezorgd binnen Nederland
 • Pakket past door de standaard brievenbus

Samenstelling

Carnitine Compleet

Inhoud:
60 vegan capsules, 55 gram.

Bevat per vegan capsule:  
GPLC (Glycine Propionyl-L-Carnitine) 250 mg
N-Acetyl L-Carnitine 250 mg
L-Carnitine Tartraat 250 mg

Ingrediënten:
GPLC carnitine, N-acetyl L-carnitine, L-carnitine tartraat, capsule (HPMC-cellulose), vulstof (cellulose), hulpstof (extra vergine olijfolie), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 1 tot 3 maal daags 1 of 2 capsule(s) op een lege maag of tussen de maaltijden door innemen met water.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten. 

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Capsulemaat 00

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carnitine Compleet
Uw waardering